9 Μοντέρνα κορσέδες για μωρά και ενήλικες | Στυλ στη ζωή

Μια κεφαλόδεσμος είναι επωφελής για εσάς με πολλούς τρόπους, όπως η προστασία των ματιών σας από τα μαλλιά, είναι μέρος του hairstyle κλπ. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε για διαφορετικές περιστάσεις όπως μια περιστασιακή εκδρομή, ένα πάρτι ή ένα υπαίθριο άθλημα. Είναι φορεμένο από άνδρες, γυναίκες, παιδιά και μωρά. Οι κεφαλές κατηγοριοποιούνται κυρίως με βάση το υλικό και την τεχνική που χρησιμοποιούνται για την ύφανση. Ένας τέτοιος τύπος κεφαλόδεσμου δημοφιλής για την τεχνική της ύφανσης είναι οι κεφαλές για βελονάκι.

Σε αντίθεση με ένα πλεκτό κεφαλόδεσμο, ένα κορδόνι σχήματος βελονάκι περιλαμβάνει ραφές νήματος ή νήματα σε ένα ύφασμα με τη βοήθεια ενός μικρού γάντζου από μέταλλο ή ξύλο. Επίσης, κάθε βελονιά σε μια τεχνική βελονάκι σφραγίζεται αμέσως πριν από τη μετάβαση στην επόμενη βελονιά, σε αντίθεση με το κανονικό πλέξιμο.

Καλύτερες κεφαλές πλέξης για μωρά και ενήλικες:

Παρακάτω είναι οι Top 9 τύποι κεφαλής σχήματος βελονάκι,

1. 3 ταινίες κεφαλής Strand Crochet:

3 Strand Crochet Headbands

Σε αντίθεση με ένα συμβατικό στυλ της κεφαλής που έχει ένα διαδεδομένο σχέδιο, ένα 3 σκέλος κεφαλόδεσμου αποτελείται από 3 μικρά και ακριβή αναζητούν ευθεία βελονάκια που είναι αρκετά βολικό και άνετο να φορέσει. Αυτά είναι ως επί το πλείστον φαίνεται να είναι κορίτσια κεφαλές crochet όπως το σχέδιο ταιριάζει το βλέμμα τους.

2. Μπρελόκ σε σχήμα δεσίματος:

Τόξο Tie Shaped Crochet Headbands

Καινοτόμα και δημιουργικά σχήματα σε κεφαλόδεσμο τύπου Crochet προσφέρουν μια πιο ελκυστική εμφάνιση. Ένα τέτοιο δημιουργικό σχήματος κεφαλής είναι ένα κεφαλές τενόκερου. Έχει σχήμα κορδόνι και φαίνεται πολύ μοντέρνο αλλά ελκυστικό.

3. Κεφαλές με σχήμα λουλουδιών σε σχήμα λουλουδιού:

Λουλούδι Shaped Crochet Headbands

Όπως διαβάζετε παραπάνω, η ένταξη διαφόρων σχημάτων σε ένα στυλό κεφαλής τύπου σχήματος βελονάκι δίνει πάντα μια πιο υψηλή εμφάνιση. Ένα άλλο τέτοιο μοναδικό σχήμα κεφαλής είναι ένα κεφαλής λουλουδιών λουλουδιών. Έχει είτε ένα μεγάλο λουλούδι υφαντό στην μετωπική πλευρά και διάφορα λουλούδια λουλουδιών είναι υφαντά κοντά μεταξύ τους. Κυρίως τα σχήματα λουλουδιών φαίνονται στα μπροστινά πλεκτά μωρά που τους κάνουν να φαίνονται πιο χαριτωμένα.

4. Μία κεφαλή σκισίματος:

Ενας Skein Crochet Headbands

Μια κεφαλή ζώνης One Skein είναι το απλούστερο μοτίβο κεφαλής πλέκω, καθώς αποτελείται μόνο από μια ενιαία λωρίδα βελονάκι. Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω αυτή τη μονή ταινία σύμφωνα με την ευκολία και τις απαιτήσεις σας. Για παράδειγμα, όπως και στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κουμπί ή άλλα παρόμοια εξαρτήματα στην κεφαλή. Αυτό είναι συνήθως θεωρείται ότι είναι ένα πέλμα κεφαλής Pattern για ενήλικες, ειδικά γυναίκες.

5. Crown Crochet Headbands:

Στέμμα Crochet Headbands

Ένα κεφαλόδεσμο κορώνα είναι υφασμένο σε ένα σχέδιο σε σχήμα κορώνας είτε για μια μοντέρνα εμφάνιση είτε για μια πιο όμορφη εμφάνιση. Καθώς οι άνθρωποι προτιμούν να φορούν αυτές τις ζώνες στα χαριτωμένα μωρά τους, μπορεί να το ονομάσουν και σαν Headband Baby Crochet.

6. Ζώνες κεφαλής Chevron Crochet:

Σιρίτι Crochet Headbands

Οι κεφαλές τύπου Chevron έχουν πολύχρωμο σχεδιασμό σε σχήμα V εάν έχουν οριζόντια και ζιγκ-ζαγκ σχήμα, αν είναι κάθετες. Είναι ως επί το πλείστον γνωστός ως κεφαλές για ενήλικες, καθώς τα σχέδια δεν είναι κατάλληλα για παιδιά ή μωρά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνω μια κεφαλίδα

7. Κλείδωμα Dread Headbands:

Φόβος lock Crochet Headbands

Πολλοί άνθρωποι έχουν τρομάξει τα μαλλιά, δηλ. Τα μαλλιά τους έχουν πυκνή και απροβλημάτιστη συνοχή και συνεπώς δεν μπορούν να δεσμευτούν. Για αυτούς τους ανθρώπους, μια κεφαλή ταινιών dreadlock αποδεικνύεται μια τέλεια λύση. Πρόκειται για ένα ελαστικό κεφαλόδεσμο που παρέχει μέγιστη ευελιξία για άνετη ρύθμιση μαλλιών και το σχέδιο έχει θήκες αέρα που αερίζουν τα πυκνά μαλλιά σας.

8. Beaded Crochet Headbands:

Χάντρες Crochet Headbands

Όπως το ίδιο το όνομα υποδηλώνει, ένα beaded headband είναι γεμάτο με όμορφες χάντρες για να βελτιώσει την εμφάνιση. Η παραπάνω εικόνα είναι μια λευκή κεφαλή με λαμπερές καφέ χάντρες.

Δείτε περισσότερα: Cool hairstyles για τα κορίτσια

9. Κεντημένες κεφαλές πλεκτών:

πλέκω headbands

Οι κεντημένες κεφαλές έχουν χειροποίητα σχέδια κεντήματος διαφορετικών τύπων που υφαίνονται πάνω τους για καλύτερη εμφάνιση. Η παραπάνω εικόνα του λουλουδιού κεντημένο κεφαλόδεσμο θα σας δώσει μια πιο σαφή ιδέα για αυτό το κεφαλόδεσμο.

Έτσι, έχετε δει ότι το κεφαλές είναι ένα βασικό εξάρτημα της ένδυσης. Ένα κεφαλόδεσμο είναι πολύ δημοφιλές για τη μοναδική τεχνική του και έχει επίσης μια μοναδική εμφάνιση. Μπορείτε να φορέσετε ένα λουλούδι που σχεδιάστηκε για το μωρό σας, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κορδόνι κεφαλής για τον εαυτό σας.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο εσώρουχα μωρών

Leave A Comment

17 − = 10