9 πιο πρόσφατα και δημοφιλή πορτοφόλια για τους άνδρες και τις γυναίκες

Μαντέψτε ως μάρκα θεωρείται ένα από τα καλύτερα για αξεσουάρ και άλλα είδη gifting. Η μάρκα είναι επίσης γνωστή για τα πορτοφόλια της που κατασκευάζονται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Τα καλύτερα πορτοφόλια που μπορείτε να επιλέξετε είναι εδώ. Επιλέξτε το τέλειο πορτοφόλι Guess για άνδρες και γυναίκες.

Μοντέρνα και κομψά υποδείγματα πορτοφολιών Σχέδια για άνδρες και κυρίες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια των πορτοφολιών.

1. Πλήρης πορτοφόλι φερμουάρ για τις γυναίκες:

Γεμάτος Zip Guess Wallet for Women

Όμορφο σε ροζ είναι αυτό το όμορφο πορτοφόλι Guess για τις γυναίκες. Το πορτοφόλι έχει ένα φερμουάρ καθ 'όλο το μήκος του. Το πορτοφόλι Guess έχει δύο διαμερίσματα για λογαριασμούς και μια θήκη με φερμουάρ στο κέντρο. Το έμβλημα Guess βρίσκεται στο κέντρο του πορτοφολιού σε ένα τρισδιάστατο μεταλλικό κομμάτι.

2. Δύο πορτοφόλι Guess Tone Guess for Men:

εικασία wallets

Εδώ είναι ένα ελκυστικό πορτοφόλι Guess για τους άνδρες. Πρόκειται για διπλό πορτοφόλι που έχει δύο τόνους χρώματος. Το μαύρο είναι σε αντίθεση με πανέμορφο καφέ και το λογότυπο είναι τοποθετημένο σε ένα κομμάτι τρίγωνο. Οι υποδοχές των πιστωτικών καρτών είναι διαθέσιμες και τα διαμερίσματα για τους λογαριασμούς είναι δύο.

3. Αποκλεισμός Guess πορτοφόλι για τις γυναίκες:

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Guess Wallet for Women

Η αντίθεση στα χρώματα λειτουργεί πολύ ωραία. Εδώ είναι εκπληκτικό πορτοφόλι Guess για τις γυναίκες σε μαύρο και άσπρο. Τα μπλοκ χρώματα λευκού και μαύρου δίνουν μια εκπληκτική εμφάνιση σε αυτό το πορτοφόλι. Το πορτοφόλι φέρει ένα μεταλλικό μονόγραμμα του λογότυπου Guess. Το πορτοφόλι έχει διπλά διαμερίσματα για λογαριασμούς και υποδοχές για πιστωτικές κάρτες.

4. Λεπτό συμπλέκτη Guess πορτοφόλι για τις γυναίκες:

Λεπτός clutch Guess Wallet for Women

Μεταξύ των πιο παραδοσιακών σχεδίων πορτοφολιών είναι αυτό το λεπτό συμπλέκτη Guess πορτοφόλι. Ο υποτονικός ροζ τόνος του πορτοφολιού είναι το καλύτερο χρώμα που πωλείται. Το τόξο στο πτερύγιο του πορτοφολιού είναι ελκυστικό. Η ραφή που γίνεται στο πορτοφόλι το καθιστά πολύ εξελιγμένο και ελκυστικό.

Δείτε περισσότερα: Πορτοφόλι ορυκτών δερμάτων

5. Floral Guess πορτοφόλι για τις γυναίκες:

Ανθινος Guess Wallet for Women

Εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο γυναικείο πορτοφόλι Guess. Το πορτοφόλι έχει ένα floral μοτίβο που είναι ανάγλυφο σε μπεζ ύφασμα. Το μαύρο περίγραμμα των λουλουδιών κάνει ένα πολύ εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ελέγξτε αυτά τα floral Guess πορτοφόλια και σίγουρα θα ερωτευτείτε μαζί τους.

6. Checkered τσάντα Guess πορτοφόλι για άνδρες:

Περιπετειώδης Hole Guess Wallet for Men

Αυτό είναι ένα δροσερό και εκλεπτυσμένο πορτοφόλι Guess για τους άνδρες. Το μαύρο δέρμα είναι απλό στο μέτωπο. Στη συνέχεια, είναι υπέροχα σχεδιαστεί με τρύπες σε ένα πούλι τρόπο μόδας. Αυτό το δίνει μια πραγματικά αρσενική εμφάνιση. Το πορτοφόλι διαθέτει υποδοχές για τις πιστωτικές κάρτες και τα διάφορα διαμερίσματα για να κρατήσουν τα υπάρχοντά σας.

Δείτε περισσότερα: Μακρύ πορτοφόλια για άνδρες

7. Πορτοφόλι Guess Strap για τις γυναίκες:

Λουρί Guess Wallet for Women

Δείτε αυτό το λευκό πορτοφόλι Guess για τις γυναίκες. Αυτό το σούπερ δροσερό πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο με λευκές και γκρίζες αποχρώσεις και οι λωρίδες είναι σε αντίθεση επίσης. Το πορτοφόλι έχει ένα λουράκι στο τέλος για να κρατήσει το πορτοφόλι ή να το κρεμάσει. Το φερμουάρ γύρω από το ύφος αυτού του πορτοφολιού σας δίνει περισσότερο περιθώριο για να βάλετε τα πράγματα.

8. Πορτοφόλι ορθογώνιας εικασίας για άντρες:

Ορθογώνιος Guess Wallet for Men

Αυτό είναι ένα πανέμορφο καφέ χρώματος Guess πορτοφόλι για τους άνδρες που είναι λίγο διαφορετικό από τα παραδοσιακά πορτοφόλια. Το πορτοφόλι έχει ορθογώνιο σχήμα και διατηρείται κατά μήκος. Το πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από δέρμα ανώτερης ποιότητας και δείχνει πολύ καλά την τεχνική.

Δείτε περισσότερα: Μικρά πορτοφόλια για τις γυναίκες

9. Denim Guess πορτοφόλι για τις γυναίκες:

Τζην Guess Wallet for Women

Αυτό το εκπληκτικό denim πορτοφόλι για τις γυναίκες είναι πολύ κομψό και μοντέρνο. Το πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από υλικό denim και έχει όμορφο σχέδιο κεντήματος στη δεξιά πλευρά του πορτοφολιού. Το λογότυπο Guess συνδέεται μπροστά. Το πορτοφόλι είναι ιδανικό για νεαρά κορίτσια και έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φανταστείτε τα πορτοφόλια για τους άνδρες και τις γυναίκες είναι πολύ εξελιγμένα και υψηλά. Τα πορτοφόλια είναι οργανωμένα με κουλοχέρηδες για τις πιστωτικές κάρτες και τα τμήματα λογαριασμών. Τα γυναικεία πορτοφόλια έρχονται σε πανέμορφα χρώματα όπως ανοιχτό ροζ και λευκό. Τα πορτοφόλια των ανδρών είναι παραδοσιακά μαύρα και καφέ.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =