9 Μοντέρνοι και άνετοι χιτώδες για μητέρες

Μια από τις σημαντικότερες και αγαπημένες φάσεις του ταξιδιού της ζωής μιας γυναίκας είναι η μητρότητα. Είναι κοριτσάκι, έφηβος νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια μητέρα. Το να είσαι μητέρα είναι ένα πολύ σημαντικό ταξίδι για μια γυναίκα.

Έτσι, κατανοώντας τις απαιτήσεις μιας γυναίκας, υπάρχουν μητέρες που φορούν ειδικά για τις μητέρες που περιμένουν. Η φθορά της μητέρας είναι ένα είδος άνετης και χαλαρής ενδυμασίας που μπορούν να φορέσουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Αυτό έχει κατά νου το στοιχείο στυλ ανέπαφο και μοντέρνο χωρίς να διακυβεύεται λίγο στην άνεση.

Τελευταίες και Κομψές Μανικιούρ Tunics Σχέδια για Γυναίκες σε τάση:

Θα δούμε τους 9 κορυφαίους χιτώδες μαιευτήρες εδώ σε αυτό το άρθρο για όλους τους υπέροχους θα ήταν μητέρες.

1. Όμορφη ροζ μητρότητα πουκάμισο:

μητρότητα tunics

Αυτό είναι ένα πραγματικά άνετο και πρέπει να έχει τον γυναικείο χιτώνα. Αυτό είναι κατασκευασμένο από ύφασμα από ρεγιόν και είναι χωρίς μανίκια. Το ύφασμα καθιστά πραγματικά εύκολο για τις γυναίκες να είναι σε θέση να χαλαρώσουν σε αυτό το ρούχο και είναι μακρύς και χαλαρός. Αυτό έχει ένα λαιμό σέσουλα και έχει μπροστινό κλείσιμο και το χρώμα είναι απλά εκπληκτικό για μια νέα μητέρα.

2. Μπλούζα μητρότητας σε λευκό:

Μητρότητα Tunic in white

Πρόκειται για ένα πολύ άνετο χιτώνιο με χαλαρή τοποθέτηση σε λευκό χρώμα. Το λευκό είναι σύμβολο καθαρότητας και αυτό σημαίνει την καθαρότητα ενός παιδιού. Αυτό είναι με τρία τεταρτημόρια μανίκι και είναι ένα μακρύ χιτώνιο γόνατο σε λευκό άνετο ύφασμα και έχει μια ωραία απαλή γραβάτα γύρω από τη μέση πάρα πολύ.

3. Τυπωμένα χιτώνα μητρότητας:

Εντυπος Maternity Tunics

Πρόκειται για ένα ωραίο χιουμοειδές χιτώνα πολύχρωμο τυπωμένο μητρότητας. Τα μανίκια είναι κοντό με λαιμόκοψη και λυγίζουν σε ύφασμα από ρεγιόν. Το Rayon είναι ένα ωραίο αναπνεύσιμο ύφασμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό είναι ένα κομψό ψάχνει χιτώνα.

Δείτε περισσότερα: Ροζ φόρεμα μεγέθους Plus

4. Παντελόνι κεντημένης μητρότητας:

Κεντημένα Maternity tunic

Αυτό είναι σε ένα ωραίο γαλάζιο σκιά μητρότητας χιτώνα στο βαμβακερό ύφασμα. Το χιτώνα έχει κοντό μανίκι με χαριτωμένα πολύχρωμα κεντήματα στο χιτώνα. Αυτό είναι πραγματικά ένα όμορφο χιτώνιο που μια γυναίκα μπορεί να φορέσει για το μωρό.

5. Τούνι βαμβακερό βαμβάκι:

Ριγέ Cotton Maternity Tunic

Αυτό μπορεί να είναι ένα γαϊδουράκι ή ακόμα και ένα φόρεμα. Αυτό είναι ριγωτό σε κόκκινο και λευκό με χαλαρή εφαρμογή και άνετο βαμβακερό υλικό. Τα μανίκια είναι επίσης χαλαρά και είναι ιδανικά για τις έγκυες γυναίκες γιατί αυτό είναι υψηλό στην άνεση.

6. Πλήρης μανίκια που συγκεντρώθηκαν στο στήθος της μητρότητας:

Γεμάτος Sleeved Gathered Maternity Tunic

Πρόκειται για ένα άνετο πουκάμισο με αναπνεύσιμο πολύκτιστο ύφασμα και ελαστικό υλικό. Πρόκειται για ένα χιτώνα με μακριά μανίκια και συγκεντρώνεται στα άκρα της κοιλιάς. Πρόκειται για ένα ελαστικό χιτώνα που ταιριάζει ανάλογα με το μέγεθος.

Δείτε περισσότερα: Λευκά καπάκια

7. Μπλε Tunic φόρεμα μητρότητας:

Μπλε Maternity Dress Tunic

Πρόκειται για ένα σώμα στο πουκάμισο μητρότητας με ελαστικό ύφασμα με μακριά μανίκια. Αυτό είναι ένα υπέροχο μπλε χρώμα ιδανικό για να είναι μητέρα. Αυτό είναι το αγκάλιασμα του σώματος αλλά δεν είναι σφιχτό λόγω του ελαστικού υφάσματος.

8. Τσιντέμι μητρότητας σιφόν:

Σιφόνι Maternity Tunic

Πρόκειται για ένα πράσινο μανικιούχο τούρτα μητρότητας σε ύφασμα από σιφόν, το οποίο είναι πραγματικά άνετο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πρόκειται για ένα μακρύ πουκάμισο χωρίς λαιμόκολο. Το ύφασμα το καθιστά πραγματικά άνετο για φθορά όλη την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Μαύρο χιτώνα για γυναίκες

9. Ροζ παπλωματοθήκη παπουτσιών παπουτσιών:

Ροζ Crochet Maternity Tunic

Αυτό είναι ένα ροζ χρώμα κοκκινωπό ομαλό βαμβάκι μούρο μουντιού. Αυτός ο πουκάμισος παίρνει δύο εγκοπές ψηλά λόγω της εργασίας δαντέλα βελονάκι στο στρίφωμα και τα μανίκια. Το ύφασμα στο λαιμό έχει συγκεντρωθεί με ωραίο τρόπο στο λαιμό του πληρώματος.

Η εγκυμοσύνη αλλάζει μια γυναίκα από μια γυναίκα σε μια μητέρα. Η ενδυμασία της μητέρας είναι πολύ σημαντική φθορά φθορά προσαρμοσμένη που διατηρεί το επίπεδο άνεσης που απαιτείται για μια νεαρή μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτοί οι μανικιούχοι χιτώνες είναι ιδανικοί για μια γυναίκα να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της χωρίς παρενοχλήσεις ή να τραυματίζεται σε σφιχτά συναρμολογημένα ρούχα και να είναι άβολα. Αυτό είναι για να απολαύσετε την εγκυμοσύνη της σε κομψά ρούχα και ρούχα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2