Κορυφαία 9 ατελή επεισόδια τατουάζ | Στυλ στη ζωή

Το θρήνο για έναν νεκρό άνθρωπο δεν είναι ποτέ εύκολο. Θέλετε να τον κρατήσετε κοντά. Για να το κάνετε αυτό, μπορεί να θέλετε να το τατουάζ κάτι που του θυμίζει τον / την. Τατουάζ είναι προσωπικές επιλογές. Αυτά τα ειδικά σύμβολα που μας θυμίζουν αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο είναι τα τατουάζ μνημών. Memorial τατουάζ απαιτούνται και διάσημο σε κορίτσια, εκείνα τα κορίτσια που είναι κοντά στον γονέα του ή αγαπητό.

Καλύτερα και κομψά τατουάζ μνήμης:

Υπάρχουν πολλές επιλογές σε σχέδια τατουάζ μνημείου, εδώ είναι λίγες με εικόνες.

1. Τατουάζ οικογενειακού μνημείου:

Οικογένεια Memorial Tattoos

Μερικές φορές χάνουμε το στενό μέλος της οικογένειάς μας στο οποίο είμαστε πολύ κοντά, όπως η μαμά, ο μπαμπάς, ο αδελφός, η αδελφή, το παιδί και ο σύζυγος. Οι τατουάζ μνήμης του μπαμπά έχουν την εικόνα του παιδιού και του πατέρα με σημαντική ημερομηνία. Τέτοιες τατουάζ μνήμης είναι πολύ κοντά μας. Υπάρχουν πολλά τατουάζ στη μνήμη της μαμάς επίσης.

2. Τατουάζ Memorial Best Friend:

Καλύτερος friend’s Memorial Tattoos

Ένας φίλος σε ανάγκη είναι ένας φίλος πράγματι. Οι φίλοι είναι οι οικογένειες που επιλέγουμε. Είμαστε πιο κοντά σε αυτούς. Προσπαθούμε να τα θυμηθούμε ακόμα και όταν δεν είμαστε μαζί. Τα τατουάζ μνημείων του καλύτερου φίλου έχουν ονόματα, ημερομηνίες ή μερικά λόγια. Αυτά τα τατουάζ είναι τα καλύτερα τατουάζ μνημείο. Δίνει μια συναισθηματική επαφή με τον καλύτερο φίλο μας, μπορείτε να εκπλήξετε στον φίλο σας μετά από τατουάζ σε αυτό το ύφος του τατουάζ.

3. Τατουάζ αναμνηστικών αρχικών:

Αρχικά Memorial Tattoos

Τα αρχικά είναι μια σύντομη μορφή κάτι. Το τατουάζ μνημών αρχαρίων είναι συμβολικό με το όνομα κάποιου με την ημερομηνία. Μερικές φορές τα αρχικά είναι με φτερά αγγέλου και σύννεφο για να σημάνει το θάνατο. Αυτά είναι μικρά τατουάζ μνήμης. Αυτό είναι κατάλληλο, αν είστε εντάξει με μικρά τατουάζ μνημείο.

4. Κοπάδι τατουάζ μνημείων πουλιών:

Σμήνος of birds Memorial Tattoos

Το κοπάδι των πουλιών είναι σύμβολο της ελευθερίας και της ελευθερίας που έχουμε μετά το θάνατο. Σμήνος τατουάζ μνήμης του πουλιού έχει σκοπό να συμβολίζει την επίτευξη της ελευθερίας από ένα στενό πρόσωπο. Είναι κυρίως άπαχο. Είναι τέλεια για τον καρπό.

5. Τατουάζ μνήμης Pet:

Κατοικίδιο ζώο Memorial Tattoos

Αυτά τα τατουάζ είναι καλύτερα στην τατουάζ μνήμης. Όταν είμαστε πιο μοναδικοί, το κατοικίδιό μας είναι πιο κοντά μας. Για να τα κρατήσετε κοντά, τα τατουάζ μνημείων κατοικίδιων ζώων έρχονται βολικά. Πρόκειται συνήθως για λεπτομερή εικόνα του κατοικίδιου ζώου τους. Έχει επίσης ειδικές ημερομηνίες μνήμης. Τέτοιο τατουάζ προτιμάται περισσότερο από τους ηλικιωμένους ή τους νέους να θυμούνται τη σχέση τους με τα κατοικίδια ζώα τους.

6. Τατουάζ μνήμης Rose:

Τριαντάφυλλο Memorial Tattoos

Rose τατουάζ μνημείο είναι σύμβολα κάποιον που σας υπενθυμίζει το τριαντάφυλλο. Συχνά το στέλεχος του τριαντάφυλλου έχει ημερομηνία ή διατύπωση. Θέσεις αυξήθηκε τατουάζ με αποσπάσματα είναι υπενθυμίσεις κάποιου στενού μέλους της οικογένειας. Συνήθως μπορείτε να προσθέσετε ένα όνομα σε αυτό και μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή του αγαπημένου σας επίσης.

7. Τατουάζ μνήμης αγγέλου:

Αγγελος Memorial Tattoos

Πιστεύουμε συχνά μετά το θάνατο, μετατρέπουμε σε αγγέλους και επιπλέουν πάνω από σύννεφα. Συχνά συμβολίζουμε αυτήν την απώλεια ως ένα τατουάζ αναμνηστικού αγγέλου. Είναι συχνά τατουάζ μωρό μνημείο. Είναι απλό και έχει πολύ λίγο χρώμα. Αυτό το τατουάζ είναι ως επί το πλείστον τέλειο στο μανίκι.

8. Τατουάζ μνήμης γονέων:

Γονείς Memorial Tattoos

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, οι γονείς μας αγαπούν και φροντίζουν για μας. Οι τατουάζ μνήμης των γονέων είναι ένας τρόπος να δείξουμε την αγάπη μας γι 'αυτούς. Ένα ειδικό μήνυμα είναι γραμμένο σε αυτό το μνημείο τατουάζ. Σε αυτό το τατουάζ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά σύμβολα όπως καρδιά ή αστέρι και λουλούδια για να εκφράσουμε την αγάπη στη μνήμη των γονέων.

9. Τατουάζ μνήμης θανάτου:

Θάνατος Memorial Tattoos

Ο θάνατος είναι κάτι που όλοι θα αντιμετωπίσουμε, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε. Είναι η αλήθεια με την οποία όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Σε περίπτωση απώλειας κάποιας, κάνουμε τατουάζ μνήμης θανάτου. Αυτό γίνεται με σύμβολα όπως καρδιακό ρυθμό, λουλούδι και ημερομηνίες. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπος να μας θυμίζει πόσο τον θυμόμαστε όλη την ώρα.

Ένα τατουάζ μνημείο είναι γλυκό να δείξει την αγάπη μας προς κάποιον που δεν είναι κοντά μας όπως η μαμά, ο μπαμπάς, τον κόπο, την αδελφή και τους φίλους. Δεν είναι πάντοτε σκόπιμο να συμβολίζει τη θλίψη. Δείχνει πόσο κοντά είμαστε. Αυτά τα τατουάζ είναι πολύ κοντά σε σας για πάντα. Όταν θέλετε να επιλέξετε το τατουάζ μνημείο εκείνο το χρονικό διάστημα φροντίστε για το σχεδιασμό που προτιμάτε να αφιερώσετε στον σύντροφό σας ή αγαπητό σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

67 − = 57