Κορυφαία 9 περιπετειώδη τατουάζ πικραλίδα με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Θυμηθείτε τα λουλούδια που σχετίζονται με την έννοια της πτήσης! Ναι, μιλάμε για τα σχέδια τατουάζ πικραλίδα, τα οποία είναι αρκετά στα πρότυπα αυτές τις μέρες μεταξύ των νέων. Χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν την αγάπη, την ελευθερία και τις επιθυμίες της ζωής που λάμπουν με θετικό τρόπο. Τέτοιο τατουάζ εκφράζει σαν να έχουν κάτι να πει. Φαίνεται όμορφο όταν ο σχεδιασμός χτυπήσει μακριά, δεν υπάρχει καμία τέτοια σταθερή έννοια για αυτό το τατουάζ, αλλά οι λαοί θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Δείχνει τα συναισθήματα της παιδικής σας ηλικίας, είναι απλή και απροβλημάτιστη.

Κομψή και χαριτωμένη πικραλίδα τατουάζ για γυναίκες και άνδρες:

Εδώ είναι λίγα σχέδια τατουάζ πικραλίδα που μπορείτε να περάσετε, ενώ σκέφτεστε να μελάνι ένα στο σώμα σας.

1. Πικραλίδα με τατουάζ πτηνών:

πικραλίδα-τατουάζ

Πικραλίδα τατουάζ με τα πουλιά συμβολίζουν το θάνατο ορισμένων αγαπημένων. Το τατουάζ φέρει ένα μεγάλο λουλούδι που δίνει αρκετές μικρές florals μαζί με πουλιά που πετούν προς την κατεύθυνση του ουρανού. Το τατουάζ μεταφέρεται ευρέως στην πλάτη από τις γυναίκες για μια αισθησιακή εμφάνιση.

2. Χρόνος και πικραλίδα τατουάζ στο πόδι:

χρόνος and dandelion tattoo

Το τατουάζ ρολόι πικραλίδα έχει δώσει μια νέα εμφάνιση, όταν συνδέεται με ένα σύνθημα "πετάει το χρόνο". Το υπέροχο μπλε πικραλίδα έρχεται να φέρει florals με καμπύλη αλφάβητα σχεδιαστεί στα πόδια. Η μπλε και μαύρη σκιά προσθέτει στην ομορφιά του λουλουδιού.

3. Τατουάζ σκούρου και ελαφρού πικραλίδα:

Σκοτάδι and light dandelion tattoo

Τα σκοτεινά και φωτεινά εφέ δίνουν μια μοναδική εμφάνιση στο τατουάζ σπόρων πικραλίδα. Το κύριο λουλούδι σχεδιάζεται με σκούρο μαύρο μελάνι, ενώ τα πέταλα λουλουδιών με ελαφριά γκρίζα μελάνη. Το τατουάζ είναι μια τέλεια φιγούρα για τα χέρια ή τη μέση οποιουδήποτε αρσενικού ή θηλυκού.

4. Τατουάζ πολυ-χρωμάτων πικραλίδα:

Πολύχρωμο dandelion tattoo

Ψάχνετε για ένα τατουάζ ακουαρέλα ακουαρέλα! Εδώ είναι ένα εντυπωσιακό σχέδιο που έρχεται με πολύχρωμα εφέ. Με διάφορα σκούρα και ανοιχτά χρώματα, το τατουάζ αφήνει αξιοσημείωτη επίδραση στον ώμο ή στην πλάτη.

5. Τέσσερις τατουάζ λουλουδιών πικραλίδα:

Τέσσερα dandelion flower tattoos

Μικρή τατουάζ πικραλίδα με τέσσερα μικροσκοπικά πικραλίδα φέρουν σώματα να κάνει μια θαυμάσια ματιά στον φέροντα. Δίνει μια απλή και εξελιγμένη εμφάνιση που μπορεί να μεταφερθεί στον καρπό, στο λαιμόκοψη, πίσω από το αυτί, κλπ.

6. Πεταλούδα με τατουάζ πικραλίδα:

Πεταλούδα with dandelion tattoos

Πικραλίδα τατουάζ καρπού όταν δίνεται η αφή των πεταλούδων δίνει μια πλούσια ματιά στον φέροντα. Το τατουάζ δίνεται μπλε και μοβ μελάνι, το οποίο αντιπροσωπεύει την πνευματικότητα, την ελευθερία, την αίσθηση, την αθωότητα κλπ. Πλευρά του ατόμου που το πιάνει.

7. Γωνία με Πικραλίδα Τατουάζ:

Γωνία with dandelion tattoo

Θέλετε να αφιερώσετε ένα τατουάζ στη μητέρα σας, ή οποιαδήποτε γυναίκα που έχει τη γωνία της ζωής σας! Μια γωνία με ένα λουλούδι πικραλίδα στο χέρι της δίνει μια σκόπιμη ματιά. Η γωνία γίνεται με γκρίζες αποχρώσεις μαζί με την πικραλίδα ενώ η κελτική λαμβάνει σκούρο μαύρο μελάνι.

8. Τατουάζ άγρια ​​πικραλίδα:

Αγριος dandelion tattoo

Ένα δημοφιλές τατουάζ πικραλίδα στον καρπό των μαχητών, των στρατιωτών, των στρατιωτών, κλπ. Είναι το άγριο τατουάζ πικραλίδα. Το τατουάζ γίνεται με ανοιχτό πράσινο και άγριο φύλλο, με λευκά λουλούδια από πικραλίδα που δίνουν ένα περίεργο σχέδιο.

9. Τατουάζ μουσικής πικραλίδα:

Μιούζικαλ dandelion tattoo

Το μουσικό πικραλίδα είναι η φαντασία των διαφόρων ανθρώπων που είναι παθιασμένοι με τη μουσική. Το σχέδιο είναι ένας συνδυασμός τατουάζ πουλιών πικραλίδα που συνδέεται επίσης με μουσικές νότες. Ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός γίνεται με μαύρη μελάνη με καμπύλες μοβ αποχρώσεις για να καταστεί πιο αποτελεσματική.

Τα τατουάζ πικραλίδα συνδέονται γενικά με την ελευθερία, την πτήση και την περιπέτεια που δίνουν μια λεπτή αλλά ρεαλιστική εμφάνιση. Το λουλούδι συνδέεται με τις ευχές, και ως εκ τούτου, είναι η κύρια επιλογή για όσους πιστεύουν στη μοίρα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + = 9