9 εύκολο να κάνει ανακυκλωμένο χειροτεχνία για παιδιά και ενήλικες Στυλ στη ζωή

Η χειροτεχνία γίνεται καλύτερα με ανακυκλωμένα πράγματα, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από τα αχρησιμοποίητα πράγματα στο σπίτι σας, αφήνουμε ή ρίχνουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούνται χωρίς να σκεφτόμαστε την καλή χρήση που μπορούμε να κάνουμε από αυτήν.

Οι καλύτερες ανακυκλωμένες χειροτεχνίες για παιδιά και ενήλικες:

Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τη βιοτεχνία από ανακυκλωμένα πράγματα, μερικές από τις 9 πρώτες ανακυκλωμένες βιοτεχνίες,

1. Βάζο λουλουδιών:

Λουλούδι Vase

Ένα καλό ανακυκλωμένο σκάφος για τα παιδιά είναι το βάζο με λουλούδια, όταν έχετε αφήσει παλιά γυάλινα μπουκάλια στο σπίτι σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα βάζο από αυτό, το μόνο που έχετε να το κάνετε να το πλύνετε και να γεμίσετε νερό και το βάζο σας είναι έτοιμο, εσείς μπορεί επίσης να βάψει το γυάλινο μπουκάλι με διαφορετικό χρώμα.

2. Γλάστρα γάλακτος:

Γάλα Jug

Κάθε σπίτι έχει μια κανάτα γάλακτος κάθε δεύτερη εβδομάδα, οπότε εδώ είναι μια καλή ιδέα ανακυκλωμένου σκάφους, τι μπορείτε να κάνετε κόψτε το πάνω μέρος της κανάτας γάλακτος γύρω από την περιοχή του καλύμματος, αλλά όχι η λαβή στη συνέχεια διακοσμήστε το και καλά το μολύβι ή το στυλό σας είναι έτοιμο, ή μπορείτε να κρατήσετε οτιδήποτε σας αρέσει σε αυτό.

3. Καπάκι για μπουκάλια:

Μπουκάλι Cap

Μια εύκολη ανακυκλωμένη χειροτεχνία μπορεί να γίνει μέσω των καπακιών μπουκαλιών όταν έχετε αυτό το γυάλινο μπουκάλι αλλά το μόνο που κάνετε είναι να ρίξετε το καπάκι της φιάλης, τώρα μην το κάνετε από τα καπάκια των φιαλών, μπορείτε να ζωγραφίσετε κάτι πάνω σε αυτό ή να το κόψετε και μπορείτε να κολλήσετε αυτά σε ένα ψυγείο ή οτιδήποτε θέλετε.

4. Κουτάβια ανακύκλωσης:

Μαριονέτα Recycle Craft

Ένας τρόπος για να σκοτώσετε το χρόνο και να το καταστήσετε παραγωγικό είναι με έναν τρόπο ανακυκλωμένων ιδεών για τους ενήλικες, όπου μπορείτε να φτιάξετε ένα κουτάβι από χαρτί και ένα μικρό κουτί με ταιριάζει στο σπίτι σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τα πράγματα σωστά και να κάνετε ένα πρόσωπο , στη συνέχεια, επισυνάψτε τις χορδές σε αυτό.

5. Χαρτοκιβώτιο αυγών:

Αυγό Carton Craft

Όταν φέρετε στο σπίτι το χαρτοκιβώτιο αυγών που συνήθως πετάτε όταν όλα τα αυγά έχουν τελειώσει, καλά μπορείτε να κάνετε ένα πράγμα όταν τα αυγά είναι πάνω από κομμένα ένα προς ένα χαρτοκιβώτιο αυγών, στη συνέχεια, να τα βάψετε και να επισυνάψετε κάποια χορδή σε αυτό, μπορείτε να κάνετε εκθετήριο για να το κρεμάσει. Αυτές είναι οι καλές ανακυκλωμένες χειροτεχνίες για ενήλικες.

6. Old Jeans Craft:

Παλαιός Jeans Craft

Λοιπόν, έτσι έχετε παλιά τζιν που είναι σφιχτά για να φορέσει και αποφασίζετε να κάνετε κάτι καλό από αυτό, έτσι ώστε τα άλλα καλύτερα DIY ανακυκλωμένα σκάφη είναι τα βιβλία τζιν καλύπτει, μπορείτε απλά να κόψετε το τζιν υλικό και να καλύψετε το βιβλίο με denim, αυτό είναι μια πραγματικά μοναδική ιδέα και κάτι διαφορετικό.

Δείτε περισσότερα: Πλαστικά μπουκάλια

7. Μπωλ χαρτιού:

Χαρτί Bowl

Όταν έχετε την παλιά εφημερίδα στο σπίτι σας, το μόνο που έχετε είναι μια καλή ανακυκλωμένη ιδέες ερασιτεχνικών εφημερίδων που μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από την εφημερίδα, όπως ένα μπολ χαρτί πάρτε μια εφημερίδα μπαλονιών ραβδί στο κάτω μέρος της, η κοπή εφημερίδα τότε ξεσπάει όταν είναι στεγνό, έχετε ένα όμορφο δοχείο χαρτιού.

8. Πλαστικά σκάφη φιάλης:

9 εύκολο να κάνει ανακυκλωμένο χειροτεχνία για παιδιά και ενήλικες Στυλ στη ζωή

Μια άλλη καλύτερη ανακυκλωμένη βιοτεχνία μπουκαλιών είναι οι κάτοχοι στυλό από πλαστικό μπουκάλι, απλά πρέπει να κόψετε το πλαστικό μπουκάλι στα μισά του λαιμού, τότε μπορείτε να κάνετε ένα καπάκι από αυτό, ή να κόψετε το σύνολο και στη συνέχεια να κάνετε τη βάση σκληρή και να διακοσμήσετε αυτό και να κρατήσει ως κάτοχος μολυβιού.

Δείτε περισσότερα: Γυαλί ιδέες μπουκαλιών

9. Ζωικά σκάφη:

Ζώο Craft

Εντάξει, έτσι ώστε οι καλύτερες ανακυκλωμένες χαρτοβιομηχανίες να κάνουν τα ζώα, μπορείτε να κάνετε τα ζώα από την αριστερή εφημερίδα στο σπίτι σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαμορφώσετε το ζώο και στη συνέχεια να κολλήσετε πολλές εφημερίδες σε αυτό όταν είναι εντελώς στεγνό τους και εσείς έχετε το αγαπημένο σας ζώο έτοιμο με τον εαυτό σας.

Υπάρχουν πολλά ανακυκλωμένα σκάφη που μπορείτε να κάνετε από τα πράγματα που έχουν μείνει στο σπίτι σας όχι μόνο τα προαναφερθέντα αλλά και τα άλλα που μπορείτε να σκεφτείτε και να κάνετε τα σκάφη έξω από αυτό.

Δείτε περισσότερα: DIY χειροτεχνία για ενήλικες και παιδιά

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 3