Κορυφαία 9 κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στο Πούνε Στυλ στη ζωή

Το Pune είναι συχνά γνωστό ως σπίτι αποχώρησης του Βομβάη και συνεπώς η φαλάκρα είναι κοινή μεταξύ ανδρών και γυναικών που ζουν σε αυτή την πόλη. Ο λαός της Pune δεν είναι λιγότερο σε στυλ και ακολουθώντας τάσεις όπως όσοι ζουν στη Βομβάη. Αν και μερικές φορές η φαλάκρα που προκαλείται δεν είμαι ανεπανόρθωτη και δεν μπορεί να αποκατασταθεί ανεξάρτητα από την εφαρμογή διαφόρων μεθόδων αλλά από χειρουργικές μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Και αν ψάχνετε να αντιστρέψετε την απώλεια μαλλιών πρόβλημα και ψάχνουν για μια κλινική όπου μπορείτε να πάρετε τη μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται με κλειστά τα μάτια και χαλαρό μυαλό, στη συνέχεια, διαβάστε σε αυτό το άρθρο, καθώς επισημαίνει τις καλύτερες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Pune.

μαλλιά transplantation centres in Pune

Κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στο Pune:

Εδώ είναι μια λίστα με τις 9 καλύτερες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην περιοχή γύρω από την πόλη.

1. Δρ. Batra's:

www.drbatras.com

Η κλινική του Dr. Batra είναι απλωμένη σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ινδίας. Πρόκειται για μια σούπερ αλυσίδα κλινικών που είναι πράγματι πολύ δύσκολο να νικήσει. Έχουν εμπειρία σε ομοιοπαθητικές θεραπείες για το δέρμα και τα μαλλιά αλλά έχουν επίσης μεταφερθεί σε νεότερες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτή είναι πιθανώς μία από τις καλύτερες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Pune.

Στοιχεία επικοινωνίας - Οικόπεδο όχι -2, 1ος όροφος, συγκρότημα Akshay, πάρκο Pushpak, απέναντι από το Sulzar Ινδία, Above Fab-India, δρόμος ITI, Aundh Pune - 411007, Maharashtra, Ινδία

Τηλ - 020 6601 2552

Δείτε περισσότερα: Κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στη Jaipur

2. Adhi India:

www.besthairtransplant.com

Δεδομένου ότι έχουν πολλαπλές αλυσίδες καταστημάτων που είναι διασκορπισμένες στις μεγάλες πόλεις της Ινδίας, η αλυσίδα Adhi της καλλυντικής θεραπείας έχει λάβει ένα δίκαιο μερίδιο των θεραπειών ομορφιάς και της αγοράς καλλυντικών χειρουργικών επεμβάσεων. Η κλινική adhi έχει επιτύχει μεγάλη επιτυχία στο Pune και σε άλλες πόλεις, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο εξαγωγής θυλακικών μονάδων για μεταμόσχευση μαλλιών.

3. Skin City Ινδία:

www.skincityindia.com

Η πόλη της Ινδίας είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες αισθητικής δερματολογίας που ίδρυσε ο Δρ Niteen Dhepe. Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας, η πόλη Skin έχει καταστήματα και franchises που διασπείρονται σε 16 συνοικίες του Maharashtra συμπεριλαμβανομένης της Pune. Οι εμπειρογνώμονες χρησιμοποιούν τη μέθοδο εκχύλισης θυλακικών μονάδων για να επιτύχουν επιτυχία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Δείτε περισσότερα: Κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στο Lucknow

4. Φυσικές Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών:

www.naturalhairtransplant.co.in

Οι φυσικές κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών έχουν επίσης σημεία πώλησης σε διάφορα μέρη του έθνους συμπεριλαμβανομένου του Pune. Έχουν την εμπειρία εδώ και χρόνια που τους οδήγησαν στην επιτυχία της βιομηχανίας καλλυντικών χειρουργικών επεμβάσεων. Πηγαίνετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερες γνώσεις σχετικά με τη θεραπεία και άλλες λεπτομέρειες.

5. Dezire Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών:

www.hair-transplant-pune.com

Αυτή η κλινική προεδρεύεται από τον Dr. Prashant Yadav, ο οποίος έχει μακρά εμπειρία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και υψηλά διαπιστευτήρια. Είναι πολύ έμπειρος με διάφορες μεθόδους μεταμόσχευσης τρίχας. Και είναι δίκαιο να τον κρίνετε μόνο αφού έχετε κλείσει ένα ραντεβού για μια εμπειρία.

6. Κλινική τρισολογίας Richfeel:

www.richfeel.com

Η κλινική της τριχολογίας Richfeel είναι γνωστή για την καινοτομία και την αριστεία. Οι εμπειρογνώμονες από την κλινική της τριχολογίας Richfeel πραγματοποιούν τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών με τη χρήση μεθόδου εξαγωγής θυλακικών μονάδων, η οποία είναι ασφαλής για ασφαλείς και αποτελεσματικές διαδικασίες.

μαλλιά transplant centers in pune

7. Τέλειες μεταμοσχεύσεις μαλλιών:

www.perfecthairtransplant.com

Η τέλεια μεταμόσχευση μαλλιών είναι ένας βετεράνος όταν πρόκειται για χειρουργικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών. Αυτή η κλινική διαδίδεται σε σημαντικές πόλεις της Ινδίας εκτός από την Πούνε και έχει επίσης κερδίσει εντυπωσιακό βαθμό επιτυχίας. Αυτή η κλινική προεδρεύεται από τους Dr. Ruchi Shrivastava και Dr. Amitabh Shrivastava και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.

Δείτε περισσότερα: Κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στην Κεράλα

8. Ινστιτούτο Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Ασίας:

Το ινστιτούτο μεταμόσχευσης τρίχας της Ασίας είναι ένα δημοφιλές κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Πούνι που έχει εμπειρία πάνω από 15 χρόνια. Αυτή η κλινική τέχνης είναι καλά εξοπλισμένη και είναι ασφαλής και αποτελεσματική ειδικά όταν πρόκειται για διαδικασίες μεταμόσχευσης μαλλιών.

Διεύθυνση - άγαλμα καραβιού, κοντά στο παγωτό AB φυσικό, Kothrud, Karve Nagar, Pune - 411029, Μαχαράστρα.

9. Δρ. Parag B. Sahasrabudhe:

www.hairtransplantpuneindia.com

Με ειδικούς από ανεπτυγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες ειδικεύονται στη μεταμόσχευση των ωοθυλακίων και την εκχύλιση των ωοθυλακίων, ο Δρ. Parag είναι υποχρεωμένος να υπολογίζει με.

Θα λάβετε την ασφαλή καλύτερη θεραπεία και φροντίδα κάτω από τους επαγγελματίες από αυτές τις κλινικές.

Leave A Comment

82 + = 88