9 εκπληκτικές διαμαντένιο δαχτυλίδι μάρκα σχέδια για το νυφικό

Diamond Ring Nose είναι ένα είδος κοσμημάτων που φοριούνται από κυρίες στη μύτη. Νωρίτερα, όλες οι κυρίες φορούσαν δαχτυλίδι μύτης. Αλλά τώρα, δεν είναι μόνο ένα κορίτσι φοράει δαχτυλίδι μύτη. Έρχεται σε πολλές ποικιλίες, όπως πολλές πολιτείες της Ινδίας έχουν τη δική τους τυπική σχεδίαση σε δαχτυλίδι μύτη. Για παράδειγμα, το μοτίβο του δαχτυλιδιού μύτης του Maharashtra είναι κάτι διαφορετικό. Οι κυρίες φαίνονται εντελώς διαφορετικές όταν φορούν δαχτυλίδι από τη μύτη, καθώς δεν το φορούν καθημερινά. Υπάρχει ειδική δημιουργία δαχτυλιδιού για τη νύφη. Το νυφικό δαχτυλίδι μύτης ταιριάζει χωρίς τρύπα στη μύτη. Παγιώνεται σαν ένα κλιπ.

Δαχτυλίδια μύτης με διαμάντι:

Εδώ είναι τα 9 όμορφα σχέδια δαχτυλίδια μύτη διαμαντιών σε χρυσό και ασημένιο μέταλλο.

1. Ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι δαχτυλίδι Diamond Gold:

Ευκανόνιστος Diamond Nose Ring

Αυτό είναι όμορφο και ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι μύτη με διαμάντια. Λέγεται το ρυθμιζόμενο δακτύλιο της μύτης καθώς προσαρμόζεται με την ανάγκη του χρήστη. Είναι το όφελος του. Η καρφίτσα παίρνει καλούπια μέσα στη μύτη. Διατίθεται σε κάθε μέγεθος. Έχει λαμπερό διαμάντι.

2. Δαχτυλίδι μύτης πλευρά Diamond:

Πλευρά Diamond Nose Ring

Σε αυτό το δαχτυλίδι μύτη, στη μια πλευρά είναι συνδεδεμένες πλήρεις σειρές διαμαντιών. Φαίνεται υπέροχα με πλαϊνά διαμάντια. Ένα δαχτυλίδι μύτη διαμαντιών πλευρά πιάνει την προσοχή των ανθρώπων. Είναι σε πραγματικό χρυσό μέταλλο και φαίνεται καλό με σπινθήρα.

3. Real δαχτυλίδι δαχτυλίδι Diamond για τις γυναίκες:

Πραγματικός Diamond Nose Ring

Αυτό είναι δαχτυλίδι πραγματική διαμάντι πασιέντζα. Το διαμάντι πασιέντζα είναι αστραφτερό όπως οτιδήποτε. Θα αντικατοπτρίζει καθαρή λευκότητα στα μάτια του θεατή. Η πασιέντζα θα λάμψει περισσότερο στο σκοτάδι. Μπορείτε να πάρετε τον τόνο χρώματος της επιλογής και της γεύσης σας.

4. Λουλούδι σχήμα δαχτυλίδι μύτη Diamond:

Λουλούδι Shape Diamond Nose Ring

Σε αυτό το δαχτυλίδι μύτη, υπάρχει σχήμα λουλουδιών με διαμάντια. Αυτός ο τύπος σχεδιασμού θα φανεί φοβερός στο γάμο και τις λειτουργίες. Θα είναι ακριβό καθώς έχει πολλά διαμάντια. Είναι ελκυστικό και θα απομακρύνει την προσοχή των ανθρώπων.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστές μύτης

5. Δαχτυλίδι μύτης Diamond Marathi:

Μαράθι Diamond Nose Ring

Στη Μαχαράστρα, το δαχτυλίδι μύτης ονομάζεται Nath και αντανακλά την παράδοσή τους. Οι κυρίες της Μαχαράστρα φορούν ειδικά το Nath κάνοντας το Lavani, το Marathi Folk Dance. Το Nath είναι συνήθως μεγάλο σε μέγεθος και φαίνεται υπέροχο στις κυρίες. Η Shringaar της κυρίας Μαχαράστρα είναι ατελής χωρίς τον Ναθ.

6. Δαχτυλίδι μύτης σε πολύχρωμο διαμάντι:

Μύτη Ring in Colorful Diamond

Σε αυτό το δαχτυλίδι μύτης διαμαντιών, χρησιμοποιούνται όμορφα πολύχρωμα διαμάντια. Αυτό θα φαίνεται μοναδικό καθώς σπάνια πολύχρωμα διαμάντια χρησιμοποιούνται στο δαχτυλίδι μύτης. Μπορείτε να ταιριάξετε το χρώμα του saree και των διαμαντιών σας. Τα ανοιχτά χρώματα διαμαντιών εκπληκτικά λάμπει.

Δείτε περισσότερα: Ασήμι δαχτυλίδι

7. Δαχτυλίδι μύτης Diamond σε σχήμα καρδιάς:

Διαμάντι Nose Ring in Heart Shape

Αυτό είναι όμορφο σχήμα καρδιάς δαχτυλίδι μύτη διαμάντι. Έχει μια μεγάλη καρδιά και το διαμάντι που συνδέονται μεταξύ τους. Φαίνεται πραγματικά φανταστικό σε λευκό χρυσό. Πρόκειται να προσελκύσει γυναίκες όλων των ηλικιών. Εάν είστε συνειδητή μόδα, αυτό μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για σας.

8. Χαριτωμένο χρυσό δαχτυλίδι με δαχτυλίδι:

Εκπληκτική Diamond Nose Ring

Έχει υπέροχη σχεδίαση σε δαχτυλίδι μύτη διαμαντιών. Εμφανίζει τον πλούτο του χρήστη, καθώς θα ήταν ακριβό. Έχει όμορφο στρογγυλό διαμάντι σε καθαρό χρυσό. Οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν να σας υπερηφανεύουν για αυτό το σχέδιο. Είναι διαφορετικό από το κανονικό.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια δαχτυλιδιών χρυσού

9. Δαχτυλίδι δαχτυλίδι σχεδιαστής Diamond:

Σχεδιαστής Diamond Nose Ring

Αυτός ο δακτύλιος είναι ειδικά σχεδιασμένος από τον σχεδιαστή. Έχει συνδυασμό από κίτρινο και λευκό χρυσό. Ο σχεδιασμός δαχτυλίδι μύτης είναι πάντα αριστοκρατικό και δίνει άμεση έκκληση στην καρδιά των κυριών. Είναι ευχάριστο στο σχεδιασμό και δεν ταιριάζει με το κανονικό δαχτυλίδι μύτης.

Diamond δαχτυλίδι μύτης είναι λεπτή κοσμήματα. Είναι μικρό σε μέγεθος, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πολλές φορές, συμβαίνει ότι το μικρό διαμάντι δεν παρατηρείται. Αν και κυρίες αγοράζουν δαχτυλίδι μύτη διαμαντιών, αλλά δεν το χρησιμοποιούν τακτικά. Περιστασιακά θέλουν να φορούν. Τα σημερινά κορίτσια δεν είναι καθόλου έτοιμα να φορούν δαχτυλίδι μύτης με διαμάντια. Τους αρέσουν τα funky σχέδια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

79 − 75 =