9 κλασικά σχέδια των διαμαντιών δαχτυλιδιών πασχαλιάς για εμπλοκή

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων πρέπει να είναι ξεχωριστά και πρέπει να είναι το αστέρι της βραδιάς. Το δαχτυλίδι στέκεται ως σύμβολο δέσμευσης μεταξύ δύο ανθρώπων, οπότε αυτό που μπορεί να είναι πιο εκθαμβωτικό στην εντυπωσιακή ομορφιά του από ένα δαχτυλίδι πασιέντζα. Πασιέντζα ορίζεται ως ένα κομμάτι ενιαίο sizzling αναζητούν διαμάντι. Τα δαχτυλίδια δέσμευσης πασιέντζα εμφανίζονται εντυπωσιακά και μάλιστα φαίνονται βασιλικά και αριστοκρατικά. Ακόμα δαχτυλίδια πασιέντζα είναι το πιο δημοφιλές δαχτυλίδι αρραβώνων σε όλο τον κόσμο και ειδικά για αυτούς που καταλαβαίνουν το στυλ, αλλά εξακολουθεί να θέλει να κάνει μια τολμηρή δήλωση.

Διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 δαχτυλίδια δέσμευσης πασιέντζα σε λευκόχρυσο και χρυσό:

1. Δαχτυλίδι αρραβώνων Platinum Cushion Cut δαχτυλίδι αρραβώνων:

πασιέντζα engagement rings

Υπάρχουν ορισμένες περικοπές σε ένα δαχτυλίδι πασιέντζα από εκείνη την περικοπή μαξιλάρι είναι πολύ δημοφιλής. Το διαμάντι που είναι γεμάτο σε αυτό το δαχτυλίδι είναι χρώματος H1 που σημαίνει σχεδόν λιγότερο χρώμα αλλά έχει μια σκιά κίτρινου σε αυτά και ένα διαφανές κομμάτι από ένα κομμάτι. Στον δακτύλιο η πασιέντζα είναι γεμάτη στο κέντρο, όπου όπως τέσσερα λαμπρά διαμάντια κομμένα μαξιλάρι τοποθετούνται με εντυπωσιακό τρόπο. Ολόκληρο το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο σε λευκόχρυσο καθιστώντας έτσι ένα φοβερό δαχτυλίδι αρραβώνων.

2. Κλασικό δαχτυλίδι αρραβώνων αρραβώνων σε σχήμα θόλου:

κλασσικός solitare engagement ring dome shape

Εάν το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι δαχτυλίδια πασιέντζα ότι είναι μια εκπληκτική και επίσης oozes κατηγορία. Αυτός ο δακτύλιος είναι ένα κλασικό κομμάτι στο οποίο είναι χαραγμένο το πασιέντζα και στις γωνίες πάνω του είναι κατασκευασμένο ένα σχήμα θόλου δίνοντας έτσι πιο θεαματική εμφάνιση από πριν.

3. Δαχτυλίδια δέσμευσης σχήματος λουλουδιού πασχαλινών:

Πασιέντζα Flower Shape Engagement Rings

Το λουλούδι και οι γυναίκες έχουν στενή συσχέτιση, καθώς πολλά νεαρά κορίτσια προτιμούν να έχουν τα δαχτυλίδια δέσμευσης τους και σε σχήμα λουλουδιού. Ο δακτύλιος φαίνεται εκπληκτικός και η πασιέντζα είναι γεμάτη στη μέση του δακτυλίου όπου τα μικρά πέταλα έχουν σχεδιαστεί δίνοντας έτσι μια λαμπρή εμφάνιση και καθιστώντας το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων.

4. 14K χρυσό δαχτυλίδι χρυσού δαχτυλίδι αρραβώνων:

14Κ Rose Gold Round Solitaire Engagement Ring

Αυτός ο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι κατασκευασμένος από ροζ χρυσό 14 καράτια με σχήμα πασιέντζα ενσωματωμένο στο κέντρο. Στις πλευρές έχει ένα σύμβολο του άπειρου που κάνει αυτό το δαχτυλίδι ένα τέλειο δαχτυλίδι για το σκοπό αυτό. Δεδομένου ότι το άπειρο συμβολίζει ότι ανεξάρτητα από το τι εμφανίζεται η αγάπη και η αγάπη δεν θα σπάσει ποτέ αυτό είναι αυτό που σημαίνει η δέσμευση.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια δέσμευσης δαχτυλιδιών

5. Καθαρό χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων:

ΚΑΘΑΡΟΣ Gold Solitaire Engagement Ring

Αυτό είναι ένα πλούσιο δαχτυλίδι αρραβώνων χρυσού πασιέντζα. Με την αναπνοή και τα μάτια πιασάρικα sizzling ένα κομμάτι πασιέντζα στο κέντρο του δακτυλίου, ενώ στα πλάγια όμορφα καλλιτεχνικά φύλλα έχουν σχεδιαστεί καθιστώντας το φαίνεται αξέχαστη δαχτυλίδι αρραβώνων.

6. Δαχτυλίδια αρραβώνων αρραβώνων φύλλων Maple:

Σφεντάμι Leaf Solitaire Engagement Rings

Ο σφεντάμι ένα φύλλο θεωρείται σύμβολο της αγάπης, έτσι σχεδιάζονται πολλοί δαχτυλίδια αρραβώνων ή γαμήλια δαχτυλίδια που μοιάζουν με το βλέμμα φύλλων σφενδάμου. Το δαχτυλίδι έχει μια μυαλό που φυσάει πασιέντζα κατάσπαρτος σαν στέμμα και στα πλευρά του μικρά διαμάντια είναι ανάγλυφα σε σχήμα φύλλου καθιστώντας έτσι ένα θαυμάσιο και φοβερό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια δέσμευσης δαχτυλίδι αρραβώνων Princess

7. Λευκό χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων δαχτυλίδι αρραβώνα:

άσπρο Gold Princess Cut Solitaire Engagement Ring

Το mesmerizing είναι ένα ιδανικό και η σωστή λέξη για αυτό το λευκό χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων. Στο κέντρο του δακτυλίου το μεγάλο πασιέντζα είναι γεμάτο με ρυθμιζόμενες προεξοχές και αυτοί οι τύποι δακτυλίων ονομάζονται κοπές πριγκίπισσας. Ενώ στις πλευρές έχει λαμπερά διακοσμημένες γραμμές δίνοντας έτσι μια λαμπρή εμφάνιση και ένα τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων.

8. Δαχτυλίδι αρραβώνων σχεδιαστών σχεδιαστών:

Σχεδιαστής Solitaire Engagement Ring

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων πασιέντζα φαίνεται εξαιρετικά όμορφο και ουράνιο, και να προσθέσετε εάν έχει μια σχεδίαση αφή, τότε θα αφήσει τους ανθρώπους άφωνους. Αυτό το δαχτυλίδι έχει ένα μεγάλο ορθογώνιο σχήμα πασιέντζα χαραγμένο και στις πλευρές του μικρά λαμπερά διαμάντια είναι ενσωματωμένα που του δίνει μια εμφάνιση λουλουδιών. Το λαμπερό βερνίκι στο δαχτυλίδι με διαφορετικό χρώμα δίνει μια ματιά εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια αρραβώνων με σμαράγδια

9. Ρομαντικό δαχτυλίδι αρραβώνων βασιλικού σχήματος Royal Crown:

βασιλικός Crown Shaped Solitaire Engagement Ring

Η δέσμευση είναι η ευκαιρία όταν όλα τα μάτια είναι για τον άνδρα και τη γυναίκα. Τη συγκεκριμένη στιγμή αυτού του τύπου δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα κορώνας στέκεται να είναι μια εξαιρετική. Ένα ενιαίο μεγάλο πασιέντζα μπορεί να δει όλα τα άλλα δαχτυλίδια και φαίνεται αριστοκρατικό, πανέμορφο και όμορφο εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα.

Τα δαχτυλίδια πασιέντζα φαίνονται καταπληκτικά και μπορούν να αφήσουν τους ανθρώπους άφωνους και ξόρκι δεσμευμένους έχοντας μόνο μια ματιά. Αυτοί οι δακτύλιοι μπορούν να σχεδιαστούν σε μεγάλη ποικιλία και διαφορετικούς τύπους μετάλλων όπως ο χρυσός, η πλατίνα και έχουν διαφορετικές περικοπές όπως το μαξιλάρι και η πριγκίπισσα. Έτσι, n επιλέξτε το δαχτυλίδι σύμφωνα με το στυλ και τις ανάγκες σας και να πάρετε εύκολα αυτά τα εκπληκτικά βλέμματα

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 8 = 1