9 κομψά χτενίσματα για ίσια μεσαία μαλλιά με εικόνες

Οι γυναίκες με ίσια μαλλιά φαίνονται πολύ αριστοκρατικές. Σας παρέχει μια ακριβή, ξεχωριστή και μοναδική εμφάνιση. Μεσαίου μήκους μαλλιά μπορεί να ισιώσει για να ενισχύσει την ομορφιά. Μπορείτε πάντα να εφαρμόζετε τη φαντασία σας ενώ στυλάρετε τα μαλλιά σας. Αλλά αν θέλετε να μοιάσετε με τη βασίλισσα τότε θα πρέπει να εμπιστευτείτε τον εμπειρογνώμονα και να ακολουθήσετε την παρακάτω λίστα.

Τελευταίες και όμορφες hairstyles για ευθεία μεσαία μαλλιά στη μόδα:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα 9 κορυφαία hairstyles για ίσια μεσαία μαλλιά.

1. Μεσαία χωρισμένη ίση τρίχα:

hairstyles for straight medium hair

Σε αυτό το βλέμμα, τα μαλλιά χωρίζονται στη μέση, επιτρέποντας στις δύο πλευρές να παραμείνουν χαλαρά και να καλύπτουν τα αυτιά και τα μάγουλα. Είναι μια από τις πιο κομψές αναζητήσεις για τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Αυτό το χτένισμα έρχεται με μεγάλα στρώματα και εκτείνεται στους ώμους. Γυναίκες με σχήμα καρδιάς πρόσωπα θα ροκάρει αυτό το βλέμμα.

2. Layered Hairstyle με μια περιστροφή κεφαλής:

Μεσαίο Length Straight Hair 2

Αυτό το δημιουργικό κούρεμα θα φανεί καλύτερα στα ξανθά μαλλιά. Τα μαλλιά παίρνουν μια μοναδική συστροφή στην κορυφή του μετώπου που είναι το κύριο προσέλκυμα αυτής της εμφάνισης. Θα κρατήσει τα κτυπήματα μακριά από το πρόσωπο και σας επιτρέπουν να προσφέρετε μια εντύπωση του προσώπου.

3. Long Straight Bob:

Μακρύς Straight Bob

Αυτό είναι το νέο bob που αγωνίζεται από πολλές γυναίκες, κορίτσια κλπ. Σε αντίθεση με το συνηθισμένο hairstyle bob, εδώ τα μαλλιά είναι λίγο μακρύτερα και μπορούν να αγωνιστούν από γυναίκες με σχεδόν όλους τους τύπους προσώπου. Τα καστανόχρωμα μαλλιά έρχονται με μεγάλο όγκο και πολύ καλά γωνιακά που την βοήθησαν να εξασφαλίσει τη θέση της ως μία από τις πιο καυτές περικοπές του φετινού καλοκαιριού.

4. Αλογοουρά με φλούδα Bouffant:

Μεσαίο Length Straight Hair 4

Οι γυναίκες με μεσαίου μήκους μαλλιά μπορούν να προσθέσουν επιπλέον όγκο στα μαλλιά με πλέξιμο των μαλλιών σαν μπουφάν. Μια αλογοουρά γίνεται στο πίσω ακριβώς πάνω από την πλεξούδα. Το styling αυτό το βλέμμα χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Οι γυναίκες με επιμήκη και λεπτά πρόσωπα μπορούν να κάνουν αυτό το βλέμμα εύκολα.

5. Ογκώδη ξανθά μπουμπούκια:

Μεσαίο Length Straight Hair 5

Αυτό το κομμωτήριο που κόβεται με περιθώρια έχει αγωνιστεί από πολλές διασημότητες σε αυτό και το προηγούμενο καλοκαίρι. Αυτό κάνει ένα πράγμα σαφές ότι αυτό είναι ένα από εκείνα τα βλέμματα που ποτέ δεν θα γίνουν παλιά ή θα εξαντληθούν από τη μόδα. Το βαρύ χτένισμα έρχεται με κτυπήματα που κρύβουν το πάνω μέρος του προσώπου και τα αυτιά. Οι γυναίκες με παχιά μαλλιά θα έχουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από αυτό το βλέμμα όπως προορίζεται γι 'αυτούς.

Δείτε περισσότερα:  Μεσαίες Hairstyles Για στρογγυλά πρόσωπα

6. Shaggy Back Swept Curls:

Μεσαίο Length Straight Hair 6

Το βρώμικο βλέμμα προορίζεται για λεπτές και μεταξένια-λεία μαλλιά. Εδώ τα μαλλιά είναι πολύ καλά υφή καθώς το πίσω μέρος των μαλλιών ωθείται προς τα πίσω, όπου παίρνει μια σγουρή δομή. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το κούρεμα είναι η καταλληλότητά του με όλους τους τύπους προσώπου.

7. Το Summer Party Look:

Μεσαίο Length Straight Hair 7

Αυτή η αναζωογονητική εμφάνιση θα είναι κατάλληλη για ένα καλοκαιρινό πάρτι μιας εκδήλωσης σε υγρούς χώρους. Το μεσοεπιχειρηματικό χτένισμα εμφανίζει μια ξηρή και στρωμένη εμφάνιση που το κάνει ξεχωριστό από τους άλλους. Η μία πλευρά τραβιέται στο πίσω μέρος και ασφαλίζεται σωστά.

Δείτε περισσότερα:  Μεσαίου μήκους Hairstyles για γυναίκες άνω των 40 ετών

8. Μεσαίο μήκος Straight Hairstyle με Golden Χαρακτηριστικά:

Μεσαίο Length Straight Hair 8

Αυτό το ξανθό ίσιο χτένισμα έρχεται με υπέροχα χρυσά σημεία, τα οποία τείνουν να πάνε με όλες τις δομές προσώπου. Είναι μια αβίαστη εμφάνιση και μπορεί να διατηρηθεί πολύ εύκολα.

9. Το κομψό κομψό μεσαίο μήκος:

Μεσαίο Length Straight Hair 9

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο, αυτό είναι ένα εκείνα τα hairstyles που θα σας εμποδίσουν να κόψετε τα μαλλιά σας. Το ωραίο hairstyle μεσαίου μήκους είναι διακοσμημένο με λαμπρό τρόπο ώστε τα μαλλιά να φαίνονται υγιή και φυσικά.

Δείτε περισσότερα: Εύκολα κόμματα κόμματος για μεσαία μαλλιά

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

40 − = 30