9 Δημοφιλή σχέδια νυχιών Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου | Στυλ στη ζωή

Αφήστε τα δάχτυλά σας να μιλήσουν αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με γεμάτα καρδιά σχέδια νυχιών τέχνης που bespeak της αγάπης, αφοσίωσης και μια βαθιά σύνδεση μεταξύ δύο εραστές. Η νυχτερινή τέχνη της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρει μια ευρεία επιλογή από μοτίβα για να διαλέξετε. Οι εικόνες σε σχήμα καρδιάς είναι σχεδόν πάντα το κεντρικό θέμα που συχνά συνοδεύεται από τη λέξη «Αγάπη». Οι δυνατότητες για σχέδια σε σχήμα καρδιάς είναι ατελείωτες. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο διακοσμούν τα νύχια τους σε διάφορα στυλ και σχέδια που μιλούν τόμους. Η τέχνη νυχιών Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι διασκεδαστική και εύκολη και απόλυτη συγκίνηση. Το μήνυμα της αγάπης προκύπτει από τα πιο απλά σχέδια μέχρι τα πιο περίτεχνα.

1. Κόκκινη Ζεστή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Βαλεντίνου Day nail art

Ένα τέλειο νυχτερινό σχέδιο για τις γυναίκες που επιδιώκουν να προσθέσουν μπαχαρικό στο ρομαντισμό τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το μήνυμά του δεν θα μπορούσε να είναι πιο έντονο. Η κόκκινη σκιά της βερνίκι νυχιών είναι μια βαθιά, σκοτεινή και αινιγματική επιλογή που συμπληρώνεται από ένα πασπαλίζοντας λάμψη προς τη βάση των νυχιών. Αυτός ο σχεδιασμός βρίσκεται καλά τόσο στα μακριά όσο και στα σύντομα νύχια.

2. Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου νυχιών:

Ευτυχισμένος Valentines Day Nail Art

Αυτός ο σχεδιασμός τέχνης νυχιών γλυκού ως καραμέλα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι απόλυτη απόλαυση. Ο ροζ και λευκός συνδυασμός δεν μπορούσε να πάρει κανένα γλυκό. Το γαλλικό στυλ μανικιούρ το καθιστά πιο αριστοκρατικό. Αυτό το λεπτό σχέδιο σε σχήμα καρδιάς δεσμεύεται να συλλάβει την καρδιά του αγαπημένου σας.

3. Μπουκέτο Νυχιών Τέχνης:

Μπουκέτο Nail Art

Τίποτα δεν λέει "Σ 'αγαπώ" σαν ένα κόκκινο μπουκέτο από καρδιές στα νύχια. Αυτός ο σχεδιασμός νυχιών μπουκέτο γίνεται με κόκκινες καρδιές για τριαντάφυλλα σε γυμνό ροζ χρώμα για να αυξήσει το αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα γοητευτικό σχέδιο που δημιουργήθηκε για την προσφορά.

Δείτε περισσότερα: Ευχαριστιών Ιδέες τέχνης νυχιών

4. Μονόχρωμο Χρώμα Χρώματος Νυχιών:

Μονόκλινο Base Colour Nail Art

Κόκκινο - το χρώμα της αγάπης μιλάει όγκους, έτσι ώστε όταν εφαρμόζεται απλά στα νύχια ως βασικό παλτό και διακοσμημένο με λάμψη μπορεί να θέσει την καρδιά του εραστή σας στη φωτιά. Αυτός ο απλός αλλά προκλητικός σχεδιασμός νυχιών προκαλεί βαθιά επιθυμία και πάθος.

5. Σχεδίαση νυχιών Lacey-Hearts:

Lacey-Hearts Nail Art Design

Το Lace έχει ένα ονειρικό ρομαντισμό γι 'αυτό. Έτσι, όταν συνδυάζεται με τις καρδιές, ένα σύμβολο της αγάπης και του ρομαντισμού παίρνετε ένα νυχτερινό σχέδιο τέχνης που γεμίζει με όλη τη θέρμη και το πάθος της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Το λευκό σχέδιο δαντέλας που περιβάλλεται από το ροζ σε σχήμα καρδιάς περίγραμμα σε ένα μαύρο βασικό κόστος είναι ένα ιδανικό σχέδιο για τις γυναίκες που αναζητούν ένα έμφυτο βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: Ινδικά σχέδια νυχιών τέχνης

6. Γαλλική Συμβουλή καρδιές Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Nail Art:

γαλλική γλώσσα Tip Hearts Valentines Day Nail Art

Αυτό το νυχτερινό σχέδιο τέχνης γίνεται με γαλλική μανικετό βάση. Στη συνέχεια εφαρμόζονται αυτοκόλλητα καρδιάς 3D στη βασική επίστρωση που περικλείει τα άκρα, την πλευρά και το κέντρο των νυχιών. Οι καρδιές είναι στη συνέχεια off-off με ροζ και άσπρα μαργαριτάρια σε μεγάλα και μικρά μεγέθη για να ολοκληρώσετε μια ματιά της βελτίωσης μέσω του σύμβολο της αγάπης.

7. Κόκκινη και μαύρη καρδιά Νυχιών:

9 Δημοφιλή σχέδια νυχιών Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου | Στυλ στη ζωή

Τίποτα όπως ένα γαλλικό μανικιούρ που κοσμείται με κόκκινη και μαύρη καρδιά για να προσθέσει λάμψη σε μια ρομαντική βραδιά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι καρδιές ξεκινούν από τις πλευρές και προβάλλουν τις άκρες των νυχιών. Όχι τυπικό σχεδιασμό νυχιών της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αυτό που αφθονεί στην απόλυτη μεγαλοπρέπεια.

8. Cute Art Day Nail Valentine:

Χαριτωμένος Valentines Day Nail Art

Ένα χαριτωμένο και πολύχρωμο νυχτερινό σχέδιο τέχνης που έχει την ουσία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου γραμμένο σε όλο αυτό. Η βάση χρώματος καραμελών ροζ καραμέλα είναι μια μεγάλη επιλογή που πηγαίνει καλά με τον συνδυασμό καρδιάς χρώματος κίτρινου, γυμνού ροζ, πράσινου και μωβ. Το μήνυμα που περιέχεται σε κάθε καρδιά είναι δυνατό και σαφές και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα μάτια και την καρδιά του σημαντικού σας άλλου.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη νυχιών τέχνης διακοπών

9. Μαύρη καρδιά Νυχιών:

Μαύρος Hearts Nail Art

Αυτό το νυχτερινό σχέδιο τέχνης που γίνεται με ροζ μωρό και μαύρο μαύρο συνδυασμό είναι ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να πάνε ενάντια στα συμβατικά στυλ της τέχνης νυχιών Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Οι μικροσκοπικές μαύρες καρδιές στείλουν το ίδιο μήνυμα με τις παραδοσιακές κόκκινες καρδιές. Αυτός ο σχεδιασμός έχει τη δική του μοναδικότητα και μοιάζει εξίσου μαγευτικός με τα διάφορα άλλα στυλ και σχέδια που συνδέονται με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

92 − 82 =