9 ιδέες εύκολης ζωγραφικής καμηλοπάρδαλης για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας Στυλ στη ζωή

Τα χειροτεχνήματα που περιλαμβάνουν τα ζώα είναι πάντα διασκεδαστικά και αυτά τα χειροποίητα χειροποίητα είναι τέλεια. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν κάνοντας τους διαφορετικούς τύπους καμηλοπάρδαλης. Χρησιμοποιώντας πολλές μεθόδους για να κάνετε μια απλή καμηλοπάρδαλη θα είναι η ιδέα διασκέδασης σε όλα τα παιδιά.

Καλύτερες ιδέες χειροτεχνίας καμηλοπάρδαλης για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας:

Δοκιμάστε λίγες χειροτεχνίες καμηλοπάρδαλης μεταξύ των κορυφαίων 9 παρακάτω χειροποίητων τεχνών,

1. Καμηλοπάρδαλη χειρός:

Χέρι Stamp Giraffe

Εδώ είναι μια όμορφη χειροποίητη ζωγραφική σκάφη εκτύπωσης που μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να κάνουν. Τα παιδιά πρέπει να τοποθετήσουν τα χέρια τους σε κίτρινη βαφή και στη συνέχεια να τα βάλουν σε ένα κομμάτι χαρτί. Μόλις στεγνώσει μπορούν να βάλουν καφέ κηλίδες και έπειτα να χρωματίσουν το λαιμό της καμηλοπάρδαλης.

2. καμηλοπάρδαλη εκτύπωση:

Μπράτσο Print Giraffe

Εδώ έχετε μια άλλη έκδοση του ίδιου πράγματος. Τα παιδιά πρέπει να τοποθετήσουν το χέρι και το χέρι τους σε κίτρινη βαφή και στη συνέχεια να κάνουν την καμηλοπάρδαλη. Χρωματίστε το με καφέ κηλίδες για να κάνετε την ιδέα της δικής σας καμηλοπάρδαλης.

3. Roll χαρτιού τουαλέτας:

Τουαλέτα Paper Roll

Αυτή η εκπληκτική καμηλοπάρδαλη γίνεται από ρολά χαρτιού τουαλέτας. Το ρολό χαρτιού συνδέεται με ραβδάκια καραμελών για τα πόδια της καμηλοπάρδαλης και μια αποκοπή χαρτιού για το λαιμό και το κεφάλι. Τα παιδιά πρέπει να χρωματίζουν την καμηλοπάρδαλη. Αυτό είναι ιδανικό για σκάφη καμηλοπάρδαλης για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

4. Ρούχα Pin καμηλοπάρδαλη:

Ρούχα Pin Giraffe

Εδώ είναι ένα σκάφος διασκέδασης καμηλοπάρδαλη για τα παιδιά να κάνουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τρεις καρφίτσες ρούχων. Συνδέστε τα σε μια οβάλ εκτύπωση χαρτιού και χρωματίστε τα κίτρινα και καφέ. Συνδέστε μια κίτρινη πομπή για το πρόσωπο.

5. Σημεία μάθησης:

Αποσιωπητικά Learning

Οι ωραίοι τρόποι διδασκαλίας των χειροτεχνιών καμηλοπάρδαλης για τα νήπια είναι να τους αφήσουμε να κολλήσουν μικρές κουκίδες σε μια εγκοπή. Οι κουκίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα πόδια και το λαιμό καθώς και για τα σημεία στο σώμα. Αυτό τους διδάσκει λεπτές κινητικές δεξιότητες.

6. Καμηλοπάρδαλη καμηλοπάρδαλη:

Παπούτσι Craft Giraffe

Ένας πολύ καλός τρόπος χειροτεχνίας καμηλοπάρδαλη για τους ενήλικες να διδάξουν τα παιδιά είναι να κάνει αυτό το κομμάτι παπούτσι. Οι ενήλικες μπορούν να κόψουν ένα παπούτσι και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσουν ως επικεφαλής της καμηλοπάρδαλης. Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν δάχτυλο για να διακοσμήσουν την καμηλοπάρδαλη μαζί με τα μαλλιά νήματα.

Δείτε περισσότερα: Cow Τέχνη και σκάφη για τα Preschoolers

7. Σωλήνας πετσετών χαρτιού:

Χαρτί Towel Tube

Αυτή είναι μια άλλη εκδοχή του σκάφους χαρτί καμηλοπάρδαλης. Εδώ μπορείτε να πάρετε ένα χαρτοπετσέτα κουζίνας και να το χρησιμοποιήσετε ως το λαιμό της καμηλοπάρδαλης. Κόψτε το χαρτί για το κεφάλι και κολλήστε το στο σωλήνα. Χρωματίστε το με κίτρινο και καφέ χρώμα και προσθέστε και στα μαλλιά.

8. Fruit Fun:

Καρπός Fun

Ένας άλλος καλός τρόπος για τις καμηλοπάρδαλες τέχνες και βιοτεχνίες για προσχολική ηλικία είναι αυτή η δραστηριότητα διασκέδασης φρούτων. Εδώ μπορείτε να πάρετε διαφορετικά φρούτα και κόψτε για να σχηματίσουν την καμηλοπάρδαλη. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν κοιτάζοντας την οθόνη και θα τρώνε και τους καρπούς τους. Εάν το παιδί σας δεν αρέσει να τρώτε φρούτα τότε δοκιμάστε αυτή την ιδέα για να τους αισθανθείτε πεινασμένοι, πάρετε αυτό το ένα καμηλοπάρδαλη σκάφος από διαφορετικά είδη φρούτων και εγώ.

Δείτε περισσότερα: Χειροτεχνία για παιδιά προσχολικής ηλικίας

9. Καμηλοπάρδαλη Bookmark:

Καμηλοπάρδαλη Bookmark

Για όλα τα παιδιά που αγαπούν να διαβάσουν, αυτό το σελιδοδείκτη διασκέδασης καμηλοπάρδαλη είναι σωστό. Αυτή η χειροποίητη καμηλοπάρδαλη είναι θαυμάσια και διασκεδαστική να δούμε κατά την ανάγνωση του βιβλίου σας. Βοηθήστε ένα παιδί να κάνει αυτή τη μεγάλη καμηλοπάρδαλη για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Αυτός ο σελιδοδείκτης γωνίας σε καμηλοπάρδαλη δίνει δροσερό βλέμμα.

Αν θέλετε τα παιδιά σας να μάθουν για τα ζώα τότε να κάνουν ζωοτεχνία θα είναι η καλή ιδέα να διδάξετε τα παιδιά σας για τα ζώα έτσι καμηλοπάρδαλη, όπως ένα ζώο είναι διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε και έτσι όλα τα χειροτεχνήματα που σχετίζονται με καμηλοπαρδάλεις είναι μεγάλη. Αυτές οι δραστηριότητες που αναφέρονται είναι ένας καλός τρόπος για να εισαγάγει το ζώο στα παιδιά.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες Dragon Craft για ενήλικες και μικρά παιδιά

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

76 + = 80