Κορυφαίοι 9 ναοί στη Βιγιαγουάσα Στυλ στη ζωή

Vijayawada είναι μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς πόλεις στην Ινδία. Η πόλη βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Κρίσνα και είναι μέρος του κράτους της Ινδίας, Άντρα Πραντές. Σύμφωνα με την πρόσφατη απογραφή, αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς και επιχειρηματικούς τομείς της Ινδίας. Η πόλη εκτελεί μερικές από τις σημαντικότερες εμπορικές λειτουργίες της πολιτείας και για το λόγο αυτό η Vijayawada ονομάζεται Trading Capital of Andhra Pradesh. Η πόλη έχει επίσης μερικούς από τους καλύτερους ναούς στη χώρα. Οι καλύτεροι συζητούνται παρακάτω.

1. Ναός Kanaka Durga:

ναούς in vijayawada

Πρώτον, ο ναός Kanaka Durga θεωρείται ένας από τους πιο ιερούς τόπους λατρείας στην πόλη. Δημιουργείται στις όχθες του ποταμού Κρίσνα και είναι αφιερωμένο στην ισχυρή θεά Durga. Η γύρω άποψη αυτού του ναού είναι απολύτως εκπληκτική και είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους πίσω από τη διαδεδομένη δημοτικότητα αυτού του ναού.

2. Ναός Subramanya Swamy:

Subramanya Swamy Temple

Μεταξύ των πολλών ναών στο Vijayawada, αυτός ο ναός έχει ιδιαίτερη σημασία για τους κατοίκους της περιοχής. Ο ναός βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου που ονομάζεται Ινγκρακιαλάρι Χίλοκ και πιστεύεται ότι είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και εξέχοντες ναούς αυτής της πόλης. Ο ναός είναι ένα διάσημο τουριστικό σημείο και επισκέπτεται από ένα σημαντικό αριθμό αφοσιωμένων πιστών κάθε χρόνο.

3. Ναός Σρι Ναγκράλα Σρι Μαχά Λακσμί Αμμπαγάρου:

Σρι Nagrala Sri Maha Lakshmi Ammavaru Temple

Ο ναός θεωρείται ένα από τα ωραιότερα προσκυνήματα στην πόλη. Σύμφωνα με τον τοπικό λαό, αυτός ο ναός είναι ένα από τα πιο ιερά σημεία λατρείας για τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

4. Ναός Βενκατεσβάρα Σουμάμ:

Venkateswara Swamy Temple

Ο ναός Venkateshwara Swamy είναι ένας από τους πιο όμορφους ναούς της Vijayawada. Βρίσκεται σε μια ευνοϊκή τοποθεσία και είναι επίσης ένας από τους πιο διάσημους ναούς της πόλης. Άνθρωποι από όλη τη χώρα έρχονται να επισκεφθούν αυτόν τον ναό κυρίως λόγω της αρχιτεκτονικής ομορφιάς του.

5. Ναός Ayyappa Swamy:

Ayyappa Swamy Temple

Αυτός ο ναός βρίσκεται σε ένα μέρος που ονομάζεται Ajit Singh Nagar στο Vijayawada και πιστεύεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους ναούς στη χώρα. Ο ναός φαίνεται όμορφος τόσο μέσα όσο και από το εξωτερικό. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του ναού είναι ότι είναι ευρύχωρο σε σύγκριση με τα κοντινά προσκυνήματα. Κατά τη διάρκεια των ετήσιων φεστιβάλ, ο ναός αυτός μπορεί να κρατήσει σημαντικό αριθμό ανθρώπων.

Δείτε περισσότερα:  Βόρειοι Ινδοί Ναοί

6. Ναός Sai Baba:

Σάι Baba Temple

Όταν πρόκειται για τους καλύτερους ναούς στη Vijayawada, δεν μπορεί κανείς απλά να ξεχάσει τον ναό Sai Baba στην περιφερειακή οδό. Αυτός ο ναός επισκέπτεται καθημερινά εκατοντάδες άτομα. Ο ναός του Sai Baba στον περιφερειακό δρόμο είναι επίσης ένα από τα πιο ειρηνικά και καθαρότερα ινδουιστικά προσκυνήματα στην πόλη.

7. Ναός Sai Baba Στην Madhura Nagar:

Σάι Baba Temple in Madhura Nagar

Υπάρχει ένας άλλος διάσημος ναός του Sai Baba στο Vijayawada. Αυτό βρίσκεται σε ένα μέρος που ονομάζεται Madhura Nagar και πιστεύεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους ναούς αφιερωμένους στο Sai Baba στην Ινδία. Όπως και ο προηγούμενος, αυτός ο ναός λειτουργεί επίσης σε μια ειρηνική θέση λατρείας και έχει τη δυνατότητα να κρατά χιλιάδες ανθρώπους που εμφανίζονται τακτικά.

Δείτε περισσότερα:  Διάσημοι ναοί της Νότιας Ινδίας

8. Σρι Ραμαλινγκεσβάρα Γουάι Μπαντ Ντέβασταναμ:

Σρι Ramalingeswara Swamy Vari Devasthanam

Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους ναούς της πόλης και ένας από τους παλαιότερους. Ο ναός βρίσκεται στην κορυφή ενός μικρού λόφου. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι χώροι για τους επισκέπτες που θα τους επιτρέψουν να φτάσουν εύκολα στο ναό. Η επίσκεψη σε αυτόν τον ναό κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας συνιστάται.

9. Ναός Amaravati:

Amaravati Temple

Αυτός ο ναός ISKCON βρίσκεται στην οδό Καρακάτα και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προσκυνήματα στη χώρα. Η ατμόσφαιρα που περιβάλλει τον ναό είναι εξαιρετικά ευχάριστη. Οι άνθρωποι έρχονται εδώ από όλη τη χώρα για να είναι μέρος του Krishna Kirtans.

Δείτε περισσότερα: Ναοί κοντά στο Βισακαπατνάμ

Leave A Comment

11 + = 12