9 ελκυστικά σχέδια κρεμαστό κόσμημα με σχέδια με ονόματα | Στυλ στη ζωή

Μοναδικά και Designer μενταγιόν αγάπης είναι σε τεράστια ζήτηση σε αυτές τις ημέρες. Τα μενταγιόν αγάπης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που δείχνουν τη βαθιά αγάπη σας για την αγαπημένη σας. Το μενταγιόν αγάπης είναι πολύ περισσότερο από τα απλά διακοσμητικά κοσμήματα, καθώς κατέχει τα έντονα συναισθήματα και τα συναισθήματα της αγάπης σας. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα γοητευτικό κομμάτι του έρωτα μενταγιόν για το δώρο την αγάπη σας, αλλά πήρε μπερδεμένος μεταξύ των παρτίδων των σχεδίων και των ποικιλιών, τότε ήρθες στο σωστό μέρος εδώ.

ελκυστική-αγάπη-μενταγιόν-σχέδια-με-ονόματα

Διαφορετικοί τύποι μενταγιόν αγάπης για ζευγάρια:

Εδώ έχουμε μια λίστα των κορυφαίων 9 μενταγιόν αγάπης για τα ζευγάρια αυτά είναι μοναδικά και διαφορετικά στο δικό τους στυλ. Ας ρίξουμε μια ματιά:

1. Σε σχήμα καρδιάς κρεμαστό κόσμημα χρυσού:

καρδιά-μενταγιόν

Όπως όλοι γνωρίζουν ότι η Καρδιά είναι ένα αληθινό σύμβολο της Αγάπης και της αγάπης, έτσι ένα χρυσό κρεμαστό κόσμημα με σχήμα καρδιάς μπορεί να εκφράσει τα αληθινά συναισθήματα της αγάπης σας στον εραστή σας. Το μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς μπορεί να βρεθεί σε διαφορετικά σχήματα ανοιχτή καρδιά, πρησμένη καρδιά, διπλή καρδιά, καρδιά και βέλος, κλπ. Δεν έχει σημασία ποια θα επιλέξει θα αντικατοπτρίζει πάντα τα αληθινά αγάπη σας.

2. Κρεμαστό αγάπη λέξη σε χρυσό:

λέξη-αγάπη-κρεμαστό-σε-χρυσό

Το κρεμαστό κόσμημα λέξη είναι μοναδικό και κομψό και έχει μια γοητεία στη δική του θέση. Δώστε ένα χρυσό κρεμαστό κόσμημα αγάπης είναι μια μεγάλη ιδέα να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς να λέτε τίποτα. Μπορείτε να αγοράσετε τις απλές ερωτικές επιστολές ή να προσθέσετε κάποια δημιουργικότητα που μπορείτε να διαλέξετε και τα στριμμένα.

3. Ασημένιο κρεμαστό κόσμημα αγκυροβόλησης:

αγάπη-μπλοκαρίσματος-κρεμαστό

Το αγκυλωτό μενταγιόν αγάπης είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των νεαρών ζευγαριών. Το κρεμαστό μενταγιόν έχει τα δύο δαχτυλίδια αγάπης αλληλοσυνδεόμενα μεταξύ τους, τα οποία δείχνουν την ισχυρή σύνδεση μεταξύ του ζευγαριού.

4. Σχεδιασμός μενταγιόν πουλιών Love:

αγάπη-πουλιά-κρεμαστό

Αν θέλετε να δώσετε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, τότε αυτό το μενταγιόν του πουλί αγάπης είναι σίγουρα φτιαγμένο για σας. Το μενταγιόν του πουλιού είναι η ιδανική επιλογή για ένα δώρο, καθώς έχει τα δύο πουλιά αγάπης που είναι σε βαθιά αγάπη μεταξύ τους. Πάρτε αυτή την αγάπη μενταγιόν για να επιδείξετε τη βαθιά αγάπη σας μέσα από αυτά τα δύο μικρά πουλιά αγάπης

Δείτε περισσότερα: Cross Μενταγιόν

5. Κύκλος της Αγάπης Κρεμαστό:

κύκλο-της-αγάπη-κρεμαστό

Ο όμορφος κύκλος του κρεμαστού της αγάπης δείχνει την αγάπη που δεν τελειώνει ποτέ ανάμεσα σε εσάς και τον εραστή σας. Κάποιος μπορεί να βρει το κρεμαστό κόσμημα αγάπης κύκλου, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον κάποια λάμψη, τότε μπορείτε να πάτε για τον πέτρινο κύκλο του κρεμαστή αγάπη.

6. Αγόρι και κορίτσι αγάπη κρεμαστό:

αγόρι-και-κορίτσι-κρεμαστό κόσμημα

Αυτό το μενταγιόν αγόρι και κορίτσι έχει μια ισχυρή ικανότητα να απεικονίσει την αγάπη και την αγάπη ενός ζευγαριού. Αυτό το υπέροχο κρεμαστό αγόρι και κορίτσι δίνει πάντα μια μοναδική δήλωση στυλ στον ιδιοκτήτη. Κάποιος μπορεί επίσης να κρεμάσει αυτή την κρεμαστή αγάπη στο βραχιόλι και να φορέσει γύρω από τον καρπό.

Δείτε περισσότερα: Πεταλούδα κρεμαστή

7. Μισό κρεμαστό κόσμημα αγάπης για ζευγάρια:

μισή καρδιά-μενταγιόν

Τα μισά μενταγιόν καρδιάς είναι ευρέως γνωστά στους νέους. Το μισό μενταγιόν καρδιά είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή για ένα δώρο. Μπορείτε να επιλέξετε τις απλές μισές καρδιές, στριμμένες μισές καρδιές και αν θέλετε να προσαρμόσετε το δικό σας εξατομικευμένο κρεμαστό κόσμημα τότε μπορείτε να χαράξετε μερικές ειδικές λέξεις στο κρεμαστό.

8. Καρδιά και κλειδί Αγάπη κρεμαστό:

καρδιά-και-κλειδί-αγάπη-μενταγιόν

Η καρδιά & το κλειδί κρεμαστό κόσμημα είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο στην κατηγορία των μενταγιόν αγάπης. Η καρδιά και το κλειδί κρεμαστό κόσμημα είναι ένα μεγάλο σύμβολο αυτού, η αγάπη σας είναι μόνο ένα κλειδί για την καρδιά του εραστή σας. Πάρτε αυτό το χαριτωμένο θερμότητα και κρεμαστό κόσμημα κλειδί και αφήστε το κρεμαστό κόσμημα να δείξει την αγάπη σας στους άλλους.

Δείτε περισσότερα: Κρεμαστό καρδιά για ζευγάρια

9. Αγάπη κόμπος κρεμαστό:

αγάπη-κόμπος-μενταγιόν

Δεν μπορούμε ποτέ να ξεχνάμε τους όρκους και τις υποσχέσεις της αγάπης και αυτό μας δείχνει το κρεμαστό κόσμημα κόμμωσης. Το μενταγιόν κόμμωση αγάπης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δέσετε τους όρκους αγάπης σας με αυτό το όμορφο κομμάτι του κοσμήματος. Αυτό θα είναι ένα ιδανικό κρεμαστό κόσμημα αγάπης για τα ζευγάρια να δώσουν το ένα στο άλλο.

Έτσι, τώρα έχετε περάσει από όλα τα καλύτερα σχεδιασμένα και κορυφαία μενταγιόν αγάπη για ζευγάρια, τώρα εξαρτάται από εσάς σε αυτό που επιλέγετε να εκφράσετε την αγάπη σας για την αγαπημένη σας. Πάρτε ένα από τα κρεμαστά αγάπη και προσθέστε μια διαφορετική γοητεία στην αγάπη σας. Έτσι, δώστε την αγάπη σας αυτά τα εκθαμβωτικά μενταγιόν αγάπης και αγαπάτε τις στιγμές αγάπης σας με την αγαπημένη σας και είμαστε βέβαιοι ότι μετά από να πάρει ένα κρεμαστό κόσμημα αγάπης σίγουρα θα σας ανταμείψει με την αγάπη και τη φροντίδα τους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 8 =