9 καλύτερη συλλογή από δαχτυλίδια δέσμευσης διαμαντιών στην Ινδία

Η αγάπη είναι το πιο συντριπτικό συναίσθημα. Η αγάπη έρχεται με μια μπάντα και διαμάντια. Αυτός ο δεσμός ανάμεσα σε δύο άτομα στερεοποιείται με το γάμο. Ένας γάμος χαρακτηρίζεται από ένα δαχτυλίδι στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Ονομάζεται δαχτυλίδι αρραβώνων.

Το να δίνεις σε κάποιον ένα δαχτυλίδι και να το δεχτείς είναι ένα σημάδι ότι είσαι δεσμευμένος μαζί του. Σημειώνει ότι είστε ληφθείτε και ανήκετε σε ένα μόνο άτομο. Είναι η πιο βραβευμένη κατοχή οποιουδήποτε προσώπου.

Δαχτυλίδια μόδας διαμαντιών για εμπλοκή:

Diamond δαχτυλίδι αρραβώνων είναι η πιο αγαπημένη επιλογή για να προτείνει κάποιον. Επιλέγοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων μπορεί να είναι μια εργασία. Η σωστή περικοπή, ρύθμιση και μέγεθος του διαμαντιού πρέπει να επιλέξει καλά.

1. Ζώνες δαχτυλιδιών δέσμευσης διαμαντιών:

Διαμάντι Engagement Ring Bands

Ο δακτύλιος μπάντας είναι η τελευταία τάση. Έχει το ίδιο πάχος και το πλάτος του στελέχους καθ 'όλη. Το διαμάντι είναι γεμάτο. Είναι απλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση. Δεδομένου ότι έχει ελάχιστο σχέδιο, οι πιθανότητες να κολλήσουν στα μαλλιά ή στο φόρεμα είναι λιγότερες. Φαίνεται πολύ έξυπνο και πολύ κομψό.

2. Διαμαντένιο δαχτυλίδι δέσμευσης πλατίνα:

Πλατίνα Diamond Engagement Ring

Πολλές φορές, ο χρυσός φαίνεται λαμπερός και κολλώδης. Ως εκ τούτου οι άνδρες αποφεύγουν να το φορούν. Ο λευκόχρυσος είναι ο χρυσός σε δαχτυλίδια. Καλείται επίσης ως λευκός χρυσός. Είναι το πιο ακριβό μέταλλο. Είναι επίσης πιο σπάνιο στοιχείο. Είναι γνωστό για τη μεγάλη του ζωή. Ως εκ τούτου, τα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι κατασκευασμένα από λευκόχρυσο για να επισημανθεί ο δεσμός για πάντα.

3. Ζεύγος δαχτυλίδια δέσμευσης διαμαντιών:

Ζεύγος Diamond Engagement Ring

Συνήθως το ζευγάρι επιλέγει το δαχτυλίδι τους μαζί. Συνδυάζονται και έχουν σχεδόν το ίδιο σχέδιο. Η σύζευξη γίνεται με σύνεση. Μερικές φορές είναι σκαλισμένα με αρχικά ή ημερομηνίες. Τα δαχτυλίδια ζευγαριού δέσμευσης διαμαντιού για πάντα με λευκόχρυσο είναι ο πιο ομοιόμορφος τύπος.

4. Σχεδιαστής δαχτυλίδι αρραβώνων διαμαντιών:

Σχεδιαστής Diamond Engagement Ring

Δεδομένου ότι ο γάμος είναι μια φορά σε ένα χρόνο ζωής, πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να έχουν δαχτυλίδια δέσμευσης τους να είναι ειδικές. Θέλουν να είναι αποκλειστικές και μοναδικές. Σχεδιαστής διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων μπορεί να είναι λίγο δαπανηρή. Αυτοί οι δακτύλιοι έχουν προσαρμοσμένη προσαρμογή και ρυθμίσεις του διαμαντιού.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα δαχτυλίδια δέσμευσης σχεδιαστή

5. Tiffany δαχτυλίδι αρραβώνων διαμαντιών:

Tiffany Diamond Engagement Ring

Έχοντας Tiffany διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι κάθε όνειρο κοριτσιών. Είναι το πιο premium μάρκα δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια. Η κοπή και η ευελιξία των δακτυλίων είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Είναι λίγο δαπανηρό, αλλά αξίζει τον κόπο. Ακόμη και η Audrey Hepburn θα συμφωνήσει.

6. Vintage δαχτυλίδι αρραβώνων διαμαντιών:

Σοδειά Diamond Engagement Ring

Οι άνδρες δίνουν ένα ειδικό, οικογενειακό δαχτυλίδι στον σύζυγό τους και δίδονται μόνο όταν είναι πολύ σίγουροι. Τώρα ένα παραδοσιακό σχέδιο ημέρας προτιμάται περισσότερο. Είναι πιο εξαίσια και λεπτομερή. Το στέλεχος είναι πιο περίπλοκο. Έχει δουλειά σε αυτό.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια αρραβώνων με αντίκες

7. δαχτυλίδι αρραβώνων Diamond Halo:

Φωτοστέφανος Diamond Engagement Ring

Το κεφάλι του αγγέλου έχει κυμαινόμενο δακτύλιο, ονομάζεται φωτοστέφανο. Αυτή η έννοια χρησιμοποιείται σε δακτυλίους. Το μεγάλο διαμάντι περιβάλλεται από μικρά διαμάντια. Είναι ιδανικό για μικρά δάχτυλα. Φαίνεται καλό για τακτική χρήση.

8. Δύο δαχτυλίδι δαχτυλίδι αρραβώνα:

Τρία stone Diamond Engagement Ring

Τρεις πέτρινες δαχτυλίδια αρραβώνων διαμαντιών έχουν τρία διαμάντια γύρω από τον ώμο. Το κεντρικό διαμάντι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα πλάγια. Αυτό είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να απλώς δαχτυλίδι αρραβώνων διαμαντιών.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια αρραβώνων Vintage

9. δαχτυλίδι δέσμευσης δαχτυλιδιών πασπαρτού:

Πασιέντζα Diamond Engagement Ring

Η καρδιά κάθε κοριτσιού θα λειώσει βλέποντας υπέροχο και καταπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων διαμαντιών πασιέντζα. Είναι ένα δαχτυλίδι διαμαντιών. Είναι αγαπητό από όλους. Είναι η ασφαλέστερη επιλογή να προτείνει. Είναι μια κομψή επιλογή.

Ο δακτύλιος δέσμευσης διαμαντιών είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής. Είναι σαν να έχετε ένα μέρος του συζύγου σας. Είναι ειδικοί και μένουν μαζί σας για πάντα. Όταν κοιτάζετε πίσω μετά από 20 χρόνια, το διαμαντένιο δαχτυλίδι σας θα είναι ακόμα αφρώδες, όπως η αγάπη σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

20 + = 24