9 καλύτερες συμβουλές για την αύξηση του ανώτερου Ύψους σώματος Φυσικά

Δεν είστε ικανοποιημένοι με το σημερινό σας ύψος; Η αύξηση του ύψους μετά την εφηβεία είναι δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη. Επομένως, μην ανησυχείτε εδώ είναι η απάντηση στη δυσκολία σας. Υπάρχουν μερικές ασκήσεις stretching που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε μερικές ίντσες στο ύψος του άνω σώματος. Αυτές οι ασκήσεις για την αύξηση του ύψους θα δουλέψουν στην σπονδυλική στήλη με τόνωση και ανάπτυξη των μυών που στηρίζουν τη σπονδυλική στήλη. Στην πραγματικότητα προκαλεί αύξηση στο ύψος του άνω σώματος.

9 Tips To Increase Upper Body Height

Η αύξηση του ύψους του άνω μέρους του σώματος ενισχύει την προσωπικότητα και την εμφάνιση σας, καθιστώντας σας πιο ψηλό. Υπάρχουν λίγες συμβουλές για να αυξήσετε το ύψος του ανώτερου σώματος σας φυσικά.

Καλύτερες συμβουλές για την αύξηση του ανώτερου ύψους σώματος φυσικά με εικόνες:

1. Τεντώματα Για Άνω Σώμα:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height 1

Το τέντωμα του άνω μέρους του σώματος είναι ο καλύτερος τρόπος να αυξηθούν μερικές εκατοστά στο ύψος. Αυτού του είδους οι επιπτώσεις επεκτείνονται στη σπονδυλική στήλη και αυξάνουν το μήκος του άνω σώματος. Θα φανεί ψηλότερο ως αποτέλεσμα αυτού. Το σώμα εκτείνεται όπως η επέκταση των ποδιών και των βραχιόνων ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην αύξηση του ύψους του κορμού και του άνω σώματος.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αυξήσετε την όρεξη

2. Κατώτερος εκγύμναση σώματος:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height -Lowe body Worlkout 2

Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος τακτικής άσκησης για την αύξηση του ύψους του άνω σώματος, βεβαιωθείτε πάντοτε ότι πρέπει να ασκηθείτε και στο κάτω μέρος του σώματος. Το σχέδιό σας πρέπει να είναι ισορροπημένο για τα δύο. Ακόμα κι αν ασκηθείτε στο πάνω μέρος του σώματος σας είναι πιο απαραίτητο, αλλά μην αφήνετε εντελώς την άσκηση για το κάτω μέρος του σώματος.

3. Περιστρεφόμενες ασκήσεις για αύξηση του ύψους για το ανώτερο σώμα:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height- twisting 3

Η περιστροφή είναι επίσης ένας τρόπος για την αύξηση του ύψους του άνω μέρους του σώματος. Η ευελιξία προστίθεται στη σπονδυλική στήλη με τη βοήθεια της περιστροφικής άσκησης. Με την αυξανόμενη ηλικία, η σπονδυλική στήλη αρχίζει να γίνεται άκαμπτη. Έτσι, αυτές οι προπονήσεις είναι πολύ σημαντικές και χρήσιμες για την αύξηση του ύψους του άνω σώματος.

4. Κρεμαστά ασκήσεις για το ύψος του ανώτερου σώματος Αύξηση:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height -handging 4

Το κρέμασμα είναι ο άλλος τρόπος που κάνει την σπονδυλική στήλη τεντωμένη και αυξάνει το ύψος του άνω σώματος. Κατά την κρέμονται, βεβαιωθείτε ότι οι ώμοι και οι βραχίονες σας είναι πλήρως χαλαροί και ότι η κρέμασμα πρέπει να συνεχιστεί για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Αυτή η άσκηση εκτείνεται στη σπονδυλική στήλη και έτσι, το άνω μέρος του σώματος επιμηκύνεται.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερος τρόπος για να κάψετε θερμίδες

5. Ασκήσεις αναστροφής σώματος:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height-body inversion 5

Μια άλλη άσκηση είναι η αναστροφή του σώματος που σας βοηθά να μεγαλώνετε ψηλότερα. Αυτή η άσκηση παίρνει τη βοήθεια της βαρύτητας στο τέντωμα του χόνδρου που υπάρχει στα γόνατα και τη σπονδυλική στήλη. Η αναστροφή του σώματος πρέπει να εκτελείται για τουλάχιστον πέντε λεπτά κάθε πρωί και το βράδυ σε καθημερινή βάση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μπότες αναστροφής για να αυξήσετε την ισχύ αυτής της άσκησης που θα κάνει το ανώτερο σώμα σας ψηλότερο.

6. Υγιεινή διατροφή για την αύξηση του ύψους του ανώτερου σώματος:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height healthy diet 6

Μια θρεπτική και υγιεινή διατροφή διαδραματίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση των ψηλότερων. Επίσης, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας. Αυξήστε την πρόσληψη πρόσθετου ασβεστίου και βιταμίνης D στη διατροφή σας για να διατηρήσετε την υγεία των οστών. Αποφύγετε τις ζαχαρούχες και λιπαρές τροφές, καθώς αποτελούν εμπόδιο στην απελευθέρωση των αυξητικών ορμονών στο σώμα σας.

Δείτε περισσότερα: Μπορεί το ποδήλατο να αυξήσει το ύψος

7. Asanas γιόγκα για το ανώτερο ύψος σώματος:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height- yoga 7Η γιόγκα είναι επίσης ένας σημαντικός τρόπος για να προσθέσετε μερικές ίντσες στο ύψος του άνω σώματος. Η ευελιξία και η στάση του σώματος βελτιώνονται με τη βοήθεια της γιόγκα. Με τη σειρά του αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αυξημένο ύψος του άνω μέρους του σώματος. Η γιόγκα ενισχύει και επιμηκύνει το ανώτερο σώμα σας κάνοντας την εμφάνισή σας ψηλότερη. Αλλά η γιόγκα πρέπει να εκτελείται σε μια ρουτίνα για να έχετε τα καλά αποτελέσματα.

8. Εναλλακτική πρακτική:

Περάστε μερικές μέρες κατά την εκτέλεση ασκήσεων stretching ή γιόγκα, προκειμένου να αποφύγετε την υπερφόρτωση των τραυματισμών. Ο κανόνας του αντίχειρα είναι η γιόγκα πρακτικής τρεις φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον μισή ώρα και εκτελεί ασκήσεις stretching για τέσσερις έως πέντε φορές την εβδομάδα.

9. Οκτώ ώρες ύπνου:

Συμβουλές To Increase Upper Body Height- sleep

Το τελευταίο και κύριο πράγμα που θυμάται είναι να ξεκουραστεί. Ένας καλός ύπνος οκτώ ωρών απαιτείται καθημερινά. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να ανακτήσετε και να ενεργοποιήσετε το σώμα σας για την επόμενη προπόνηση ημέρας.

Οι γιόγκα ή οι εκτάσεις σώματος που γίνονται μία ή δύο φορές δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν. Το αυξανόμενο ύψος του άνω σώματος έχει μόνο ένα κλειδί που είναι συνέπεια. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε την ρουτίνα πολύ ειλικρινά. Έτσι παραμείνετε υγιείς και αυξήστε το ύψος του άνω σώματος.

Leave A Comment

5 + 3 =