9 Όμορφη και δροσερή τατουάζ Χάρι Πότερ με εικόνες

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν δει τη διάσημη σειρά κινηματογράφων Harry Potter και είμαι βέβαιος ότι αφού παρακολουθήσουν ότι πολλοί από εμάς θέλουν να πάρουν με μελάνι με αυτές τις μνήμες Harry Potter. Υπάρχουν πολλές γραμμές, εισαγωγικά, σύμβολα που έχουν γίνει μέρος της ζωής μας όπως τα έχουμε προσαρμόσει. Αυτά είναι μερικά τατουάζ του Χάρι Πότερ που είναι κρυμμένα από πολλούς από τους οπαδούς.

Τελευταίες και Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ του Χάρι Πότερ για τους άνδρες και τις γυναίκες στην τάση:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια των ιδεών δερματοστιξιών Harry Potter.

1. Τατουάζ θανάτου:

Νεκρικός Hallows Tattoo

Το παλαιότερο ραβδί, ο μανδύας του αόρατου και η πέτρα της ανάστασης σχηματίζουν το σύμβολο θανάτου. Το πιο αινιγματικό σύμβολο ήταν το σύμβολο του θανάτου. Είναι πολύ γεωμετρικό και γίνεται μια τέλεια ομοιότητα με το διάσημο τέλος μιας διάσημης σειράς ταινιών.

2. Τατουάζ ορθογραφία του Χάρι Πότερ:

Βασανίζω Potter Spell Tattoos

Ένα άλλο γοητευτικό πράγμα για τη σειρά Harry Potter είναι τα ξόρκια. Αυτές είναι απλές και γοητευτικές έννοιες που γίνονται αποδεκτές από τους οπαδούς. Το δημοφιλές χιούμορ αγγειοπλάστη τατουάζ των ξόρκων φαίνεται πολύ δροσερό στο σώμα.

3. Τατουάζ:

Θάνατος Eater Tattoo

Αυτοί από την πλευρά του Voldemort θα αγαπήσουν αυτό το τατουάζ. Είναι ένα τατουάζ φιδιού που βασικά γίνεται κοντά στον καρπό. Είναι ένα μακρύ τατουάζ με ένα κρανίο και ένα φίδι που το περιβάλλει. Δίνει λίγο άγρια ​​εμφάνιση είναι επίσης είναι το καλύτερο τατουάζ Χάρι Πότερ.

4. Διάσημο Τατουάζ Αριθμός Πλατφόρμας:

Περίφημος Platform Number Tattoo

Η διάσημη πλατφόρμα 9 ¾ είναι επίσης ένα από τα τατουάζ του Χάρι Πότερ που θέλουν οι άνθρωποι να πάρουν με μελάνι. Μοιάζει με έναν απλό αριθμό, αλλά σημαίνει κάτι παραπάνω από έναν αριθμό για έναν fan του Χάρι Πότερ. Μπορεί επίσης να γίνει οπουδήποτε στο σώμα που έχει αντίκτυπο στον θεατή.

5. Τατουάζ Quidditch:

Λίρα ditch Tattoos

Εάν σας άρεσε κάποιο σπορ δράσης στη σειρά Χάρι Πότερ, τότε θα θέλατε να έχετε σίγουρα ένα τατουάζ Quidditch. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να πάρετε με μελάνι. Μια απλή snitch οπουδήποτε στο σώμα, επίσης, φαίνεται μεγάλη. Ένα μικρό τατουάζ Χάρι Πότερ ενός τατουάζ snitch φαίνεται δροσερό και δεν μπορεί ο καθένας να πει εάν είναι ένα σχέδιο ή τατουάζ.

6. Τατουάζ ραβδί:

Ραβδί Tattoos

Οι ράβδοι του Χάρι Πότερ είναι κάτι περισσότερο από την πραγματικότητα. Αυτή η ισχυρή πίστη φαίνεται περισσότερο από οτιδήποτε υπάρχει στον πραγματικό κόσμο. Το τατουάζ ραβδί κάνει αυτό να πιστεύει ισχυρότερη. Το απλό ξύλινο τατουάζ ραβδί, γνωστό και ως τα ραβδιά, έχει γίνει ένα δροσερό πράγμα για τατουάζ του Harry Potter.

7. Τατουάζ σπίτι Hogwarts:

Χόγκουαρτς House Tattoos

Αν είσαι ένας ανεπαρκής οπαδός του Χάρι Πότερ τότε αυτό είναι κάτι που θα θελήσεις να πάρεις με μελάνι. Τα διάφορα σπίτια του Harry Potter είναι επίσης ένα από τα δημοφιλή τατουάζ Χάρι Πότερ. Τα διαφορετικά σπίτια αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και πιστεύουν σε κάθε σπίτι.

8. Τατουάζ Horcrux:

βασανίζω potter tattoos

Το Horcrux είναι μια άλλη ιδέα των αντικειμένων που έχουν εξουσία. Κάποιοι από εμάς μπορεί να αρέσει και να επιθυμούν να τους έχουν και στο σώμα τους. Αυτά μπορεί να μοιάζουν με απλά τατουάζ, αλλά μόνο ένας πραγματικός ανεμιστήρας θα το πάρει καθώς είναι μοναδικά τατουάζ Χάρι Πότερ. Έχοντας ένα ή όλο το horcrux στο σώμα σας εξαρτάται από εσάς, ένας από αυτούς φαίνεται επίσης εξαιρετικός ούτως ή άλλως!

9. Διάσημοι Τατουάζ αποσπάσματα του Χάρι Πότερ:

Περίφημος Harry Potter Quotes Tattoos

Υπάρχουν λίγα εισαγωγικά στη σειρά που έχουν απορροφηθεί από τους παρατηρητές. Αυτά τα διάσημα αποσπάσματα αρέσκονται τόσο που οι οπαδοί τους έχουν εμποτιστεί στο σώμα τους. Μερικοί από αυτούς όπως πάντα και ένα ελάφι είναι επίσης εμποτισμένο και μοιάζει με ένα αρκετά δροσερό τατουάζ Χάρι Πότερ με νόημα.

Εκτός από αυτά τα κοινά τατουάζ Χάρι Πότερ υπάρχουν πολλά που μπορεί να είναι μοναδικά, δημιουργικά αλλά και αινιγματικά και όλα όσα σας υπενθυμίζουν τη σειρά. Αν σκοπεύετε να πάρετε με μελάνι με κάτι που σας θυμίζει την αγαπημένη σας ταινία τότε αυτά τα τατουάζ θα είναι στη λίστα αποφασιστική σας σίγουρα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 3