9 καλύτερα πουκάμισα μητρότητας με τρελά σχέδια στην Ινδία

Όταν σας λένε για την εγκυμοσύνη σας και πώς να φροντίσετε τον εαυτό σας, πρέπει να αλλάξετε την ντουλάπα σας. Προσθέστε μερικά άνετα, πρακτικά ρούχα όπως τα πουκάμισα T από μαλακό βαμβάκι. Αυτά μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν με σορτς μητρότητας, Bermuda. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για χαλάρωση, περπάτημα ή οποιαδήποτε ελαφριά άσκηση. Επιπλέον, μπορείτε να το φορέσετε στο εμπορικό κέντρο ή στα καταστήματα αγορών, να επισκεφθείτε ανεπίσημες συγκεντρώσεις.

Αστεία T Shirts Maternity για τις έγκυες μητέρες:

Εδώ είναι 9 άνετα και δροσερά μανικιούρ t πουκάμισα με αστεία εισαγωγικά και εικόνες.

1. Κοτόπουλο μωρό με ματιά μωρό:

μητρότητα t shirts

Αυτή η ειδική μανικιούχα μανίκια T-shirt έχει το μωρό να ρίχνει έξω μέσα από το άνοιγμα φερμουάρ. Εάν παρατηρήσετε προσεκτικά, υπάρχει ένα άλλο ότι peeping είναι το μωρό χτύπημα της μητέρας. Αυτό το σχέδιο είναι πολύ χαριτωμένο και το μπλουζάκι είναι κατασκευασμένο από μαλακό βαμβάκι.

2. Μπάλα Μπέιζμπολ Μωρό Πουκάμισο:

Μπέιζμπολ Laces Maternity Shirt2

Αυτό το πουκάμισο με το μωρό σας μοιάζει με μπέιζμπολ. Αν σας αρέσει το παιχνίδι και επιθυμείτε να ανατρέψετε το παιδί σας ειδικά το γιο σας για να είστε παίκτης του μπέιζμπολ, τότε αυτό το πουκάμισο είναι αυτό που θέλετε να φορέσετε για να φτιάξετε το κέφι σας.

Δείτε περισσότερα: Μαγιό νυχτικά

3. Είναι ένα κορίτσι Καρδιές και αστέρια Πουκάμισο μητρότητας:

Το's a Girl Hearts & Stars Maternity Shirt

Όταν ξέρετε ότι περιμένετε μια κόρη, τότε αυτό είναι το καλύτερο μπλουζάκι για να ενημερώσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας. Απλά φορέστε αυτό το μπλουζάκι πάνω από μια φούστα ή γκέτες ή σορτς μητρότητας. Σε πολλές χώρες, τα κορίτσια είναι εξίσου ευπρόσδεκτα ως αγόρια, έτσι οι γιατροί ενημερώνουν επίσης το φύλο του παιδιού. Οι γονείς είναι καλά προετοιμασμένοι όταν το παιδί τους γεννιέται με ροζ για κορίτσια και μπλε για αγόρια.

4. Τα χέρια στα ανοιχτά Το μπουκέτο ροζ χεριών εκτυπώνει το πουκάμισο μητρότητας:

Χέρια off The Bump Pink Hand Prints Maternity Shirt4

Αυτό το νεανικό μανικιούρ T-shirt μπορεί να φορεθεί από τις γυναίκες που περιμένουν κορίτσι ή αγόρι. Το μπλουζάκι απλά αναφέρει τα χέρια μακριά από το χτύπημα. Είστε προστατευτικό του παιδιού σας έτσι θέλετε να φορέσετε αυτό το μπλουζάκι. Αυτό το στοιχείο διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό Tee.

Δείτε περισσότερα: Εγκυμοσύνη φοράτε ρουχισμό μητρότητας

5. Funny Maternity Μαύρο T πουκάμισο:

Αστείος Maternity Black T shirt5

Αυτό το πουκάμισο μαύρης μητέρας αποκριών T είναι ενδιαφέρον και εκλεπτυσμένο. Υπάρχει αλληλοσυνδεδεμένη ζωγραφική ενός κελύφους και κόκκινη καρδιά και στο κάτω μέρος του νωτιαίου μυελού υπάρχει ο σκελετός του μωρού πλήρης με κεφάλι, δάχτυλα, πόδια και δάκτυλα. Επίσης υπάρχει μια πρόταση της καρδιάς του μωρού. Αυτό το πουκάμισο είναι μόνο για το πώς ένα παιδί αναπτύσσεται από τη μητέρα.

6. Μπλουζάκι φόρτωσης μωρών:

Μωρό Loading T- shirt

Αυτό το ενδιαφέρον T-shirt έχει την εκτύπωση που μοιάζει με την πρόοδο της φόρτωσης ή την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού στον υπολογιστή. Η εκτύπωση καθορίζει ότι το μωρό φορτώνει, περίπου το 80% του έργου έχει τελειώσει, επομένως, περιμένετε να ολοκληρωθεί η εργασία.

Δείτε περισσότερα: Η μητρότητα φοράει γκέτες

7. Μη έγκυος:

Εγκυος Not Fat

Οι γυναίκες γενικά έχουν πολύ συνείδηση ​​της φιγούρας και της εμφάνισής τους. Ως εκ τούτου αυτό το πουκάμισο T είναι ιδανικό για να ανακοινώσετε στον κόσμο ότι είστε έγκυος και όχι λίπος. Η εγκυμοσύνη είναι η στιγμή που έχετε ένα υγιές χτύπημα του μωρού.

8. Motherhood Μαύρο και άσπρο T πουκάμισο:

Μητρότητα Black and White T shirt

Η γραφή λέει ότι αυτό το κορίτσι πρόκειται να είναι μια μούμια επιβεβαιώνει ότι το πουκάμισο T έγινε μόνο για μια γυναίκα που περιμένει. Αυτοί οι μήνες είναι οι καλύτεροι μήνες για οποιαδήποτε γυναίκα, επειδή είναι πάντα ξεχωριστός ενώ μεταφέρει το παιδί της.

Δείτε περισσότερα: Ρούχα για τη μητρότητα

9. Peek a Boo - ροζ ή μπλε:

Κρυφοκοίταγμα a Boo – Pink or Blue

Αυτοί οι τύποι μπλουζών μητρότητας προορίζονται για κάθε γυναίκα που είναι έγκυος και δεν έχει ειπωθεί για το φύλο του παιδιού ή για οποιαδήποτε γυναίκα που δεν θέλει να αποκαλύψει το φύλο του μωρού. Το μωρό μπορεί να είναι είτε αγόρι είτε κορίτσι.

Οι μήνες μεταφοράς του παιδιού σας μπορεί να είναι μακρύς και να συστέλλεται για δέκα μήνες. Αυτά τα μανικιούρ t πουκάμισα εκτυπώνονται καλά για να σας φτιάξει. Ακόμα και οι άνθρωποι που έρχονται σε σας, τους φίλους και τους συγγενείς που σας βλέπουν σε αυτές τις ξεκαρδιστικές εκτυπώσεις θα γελούσαν.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Αποθηκεύσετε

Leave A Comment

59 + = 69