9 όμορφα τατουάζ στο σκοτεινό δέρμα για τα αρσενικά και τα θηλυκά Στυλ στη ζωή

Εάν ένα άτομο έχει σκουρόχρωμη επιδερμίδα, το πρόσωπο εξετάζεται εάν τα τατουάζ οποιουδήποτε σχεδίου δεν θα είναι ορατό, όπως στο σκοτεινό δέρμα, οι λεπτές γραμμές είναι ορατές. Αλλά μετά το σκοτάδι ή την αυγή η ακτίνα του φωτός εξελίσσεται και μετά από τη σκοτεινή νύχτα μπορείτε να δείτε το φωτεινό ηλιόλουστο πρωί, που η δύναμη του σκότους. Έτσι για να διαβρώσετε αυτόν τον μύθο και να ξεφύγετε από όλες τις προκαταλήψεις.

Τα καλύτερα τατουάζ Σχετικά σχέδια σκοτεινό δέρμα και εικόνες:

Εδώ είναι κορυφαία 9 τατουάζ χρώματος που μπορούν ακόμη και να κάνουν σκοτεινούς ανθρώπους δέρμα πιο δελεαστικός και ζωντανός όπως και άλλοι.

1. Ισχυρό σχέδιο τατουάζ σκούρου δέρματος:

Ισχυρός Dark Skin Tattoo Design

Τα σκούρα δερματοστιξία μπορεί να απεικονιστεί από οποιονδήποτε ανεξάρτητα από οποιαδήποτε προκατάληψη ή κράτηση, εδώ ο εραστής τατουάζ έχει απεικονίσει ένα πρόσωπο λιονταριού στους ώμους του προσπαθώντας να μεταδώσει ότι αναστέλλει όλες τις ιδιότητες αυτού του πλάσματος και ακόμα ότι λατρεύει τα ζώα.

2. Συγκλονιστικό σχέδιο τατουάζ σκοτεινού δέρματος:

Εντυπωσιακός Dark Skin Tattoo Design

Ποιος λέει ότι τα τατουάζ δεν θα φαίνονται καλά στους σκοτεινούς ανθρώπους της επιδερμίδας αυτή είναι εικόνα διαβρώνει αυτόν τον μύθο και την πίστη τους. Εδώ το πρόσωπο έχει στυλ ένα απλό ανθισμένο λουλούδι με ελκυστικό τρόπο πίσω από τα αυτιά και το λαιμό του. Το μυαλό-φυσάει τατουάζ χρώμα στο σκοτεινό δέρμα προσθέτει πιο αφρώδη ματιά στο προσωπικό ύφος και την εμφάνιση.

3. Μοναδικός σχεδιασμός τατουάζ σκούρου δέρματος:

Μοναδικός Dark Skin Tattoo Design

Εδώ έρχεται ένα απλό σχέδιο τατουάζ για το σκοτεινό πρόσωπο του δέρματος που δεν απαιτεί πολύ από ένα σχέδιο τατουάζ και να εκτιμήσουν τα λεπτά και μοναδικά σχέδια στην σηματοδοτεί την προσωπικότητά τους. Μια μικρή χαριτωμένη καταπληκτική πεταλούδα είναι διακοσμημένη στα μανίκια που προσδίδουν αριστοκρατική εμφάνιση στην εμφάνιση του χρήστη.

4. Διακοσμημένο σχέδιο δερματοστιξιών Dark Skin:

Διακοσμημένο Dark Skin Tattoo Design

Αυτό είναι ένα νεο-παραδοσιακό ύφος του τατουάζ όπου ένα πουλί περιγράφεται στους μηρούς του απεικονίζει και ο αρμονικός συνδυασμός χρωμάτων προσδίδει μια beauteous και ξεχωριστή ματιά στην στάση του. Οι μικρές λευκές κουκίδες και ο μεγάλος καστανόχρωμος κύκλος στο κεφάλι του πουλιού μοιάζει σαν το πουλί φοράει κοσμήματα κάνοντάς το να φαίνεται πανέμορφο σχέδιο τατουάζ για τους σκοτεινούς ανθρώπους του δέρματος.

5. Ακουαρέλα Σκούρο Δέρμα Σχεδίαση Τατουάζ:

Ακουαρέλα Dark Skin Tattoo Design

Πρόκειται για ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού στα χέρια, όπου σε ένα φτερό έχει σχεδιαστεί και η σειρά από χρώματα προσθέτουν περισσότερη ανάσα που παίρνει εμφάνιση. Καθώς το φτερό απεικονίζει τη χάρη, την κομψότητα και την ομορφιά, ο φορέας θέλει να απεικονίσει το ίδιο ότι οι σκοτεινοί άνθρωποι του δέρματος είναι ακόμη και όμορφοι σε αντίθεση με άλλους.

6. Καλλιτεχνική Λευκή τατουάζ μελάνης για τατουάζ σκούρο δέρμα:

Καλλιτεχνικός Dark Skin Tattoo Design

Η απολαυστική και ποτέ δεν βγαίνει από τη μόδα είναι αυτός ο σχεδιασμός στυλ από μια γυναίκα που καλύπτει πίσω από το λευκό μελάνι. Αυτό το λευκό σχέδιο τατουάζ ξεχωρίζει με πολύ εκπληκτικό τρόπο στο σκοτεινό δέρμα και τους προσδίδει εκπληκτική εμφάνιση ακόμη και στο πλήθος.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ μαύρων ανθρώπων

7. Αξιολάτρευτο σχέδιο τατουάζ σκοτεινού δέρματος:

Λατρευτός Dark Skin Tattoo Design

Τι θα μπορούσε να είναι πιο συγκινητική εικόνα από αυτήν που ο έρωτας τατουάζ σκούρου δερματοειδούς έβαλε ένα πορφυρό πορτραίτο στην πλάτη του απεικονίζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του για μικρά παιδιά. Αυτό το πορτρέτο προσδίδει μια εξαίσια ματιά στη στάση του φέροντος και στη φαντασία του επίσης.

8. Μεγάλη Σχεδίαση Τατουάζ Σκούρου Δέρματος:

Μεγαλοπρεπής Dark Skin Tattoo Design

Αυτό είναι ένα ελκυστικό και ελκυστικό χρώμα τατουάζ μελάνι για το σκοτεινό δέρμα. Αυτός ο σχεδιασμός σε κόκκινο και γκρι χρώμα, όπου σε ταύρο σχεδιάζεται στα μανίκια προσθέτοντας περισσότερη γοητεία στο persona του. Η καλύτερη έγχρωμη τατουάζ χρώματος για το σχεδιασμό του σκοτεινού δέρματος σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει μια ρεαλιστική αίσθηση με μια πρώτη ματιά.

Δείτε περισσότερα: Μαύρα σχέδια τατουάζ και εικόνες

9. Gracious Σχεδιασμός Τατουάζ Σκούρου Δέρματος:

Ελεήμων Dark Skin Tattoo Design

Ένα εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ για τις σκοτεινές ομορφιές του κόσμου για να καλύψει το σκοτεινό δέρμα, που λατρεύει την απεικόνιση του τατουάζ και προσδίδει περισσότερη δολοφονία ματιά στη στάση τους. Το χαριτωμένο κόκκινο τριαντάφυλλο σχέδιο τατουάζ μαζί με τα φύλλα ανάβουν την ομορφιά της κυρίας από πολλές πτυχώσεις καθώς κάθε γυναίκα είναι όμορφη σαν τα λουλούδια.

Όπως και στο σκοτεινό δέρμα το επίπεδο χρωματισμού είναι πολύ υψηλό έτσι τατουάζ μπορεί να μην βγαίνουν σαφώς έτσι είναι προτιμότερο ότι το χρωματιστό τατουάζ μπορεί να είναι ορατό με φοβερό τρόπο και μπορεί να δανείσει τον φορέα ως απαραίτητο βλέμμα. Δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί στα σχέδια για τους σκοτεινούς ανθρώπους του δέρματος, μπορούν να απεικονίσουν μια εικόνα που τους προσελκύει και μάλιστα σημαίνει το πρόσωπό τους.

Δείτε περισσότερα: Τύπος σχεδίων μελάνης τατουάζ

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 49 = 56