9 Κομψό στερλίνα ασημένια κολιέ σχέδια για τις γυναίκες

Καθαρό ασήμι μέταλλο είναι μαλακό και εύκαμπτο λόγω ότι οι σχεδιαστές εισαχθεί κοσμήματα κατασκευασμένα από ασήμι με ένα συνδυασμό κράμα το οποίο είναι συνήθως χαλκός οποία καλείται ως Sterling Silver έχει το περιεχόμενο αργύρου του 92,55 και το ποσοστό του κράματος των 7,5 που έκανε πιο εύκολα να ρίξει ασήμι σε σχέδια Κολιέ. Εδώ είναι κορυφαία 9 Sterling σχέδια ασημένια κολιέ που έχουν αποκτήσει έχει μάτια των ανθρώπων μέσα από υπέροχα σχέδια τους για τα παιδιά που προγραμματίζουν να της δώσει ένα δώρο έκπληξη που θα ταιριάζει με το πάχος του πορτοφολιού σας, τότε είναι σίγουρα ένα ασημένιο κολιέ!!

Τελευταία και Παραδοσιακά Σχέδια από Sterling Silver Κολιέ για τα κορίτσια σε εξέλιξη:

Ας πρέπει να εξετάσουμε τα καλύτερα σχέδια ασήμι κολιέ ασήμι.

1. Τριπλή σειρά στερλίνα ασημένια σφαιρίδια ασημένια σφαιρίδια:

γνήσιος silver necklace

Το τριπλό κολιέ προσθέτει πάντα την ομορφιά και τη χάρη όταν συνδυάζεται με ένα δυτικό κομμάτι φθοράς. Τα κορίτσια αρέσκονται να προβάλλουν το κοσμήματά τους περισσότερο από τους άνδρες, γεγονός που έκανε τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν το τρίγωνο ασημένιο σφαιρίδιο κολιέ με μαργαριτάρια από κάθε σκέλος.

2. Σιγκαπούρη Sterling Silver αλυσίδα σχεδιασμού:

Σιγκαπούρη design Sterling silver Chain

Το σχέδιο της Σιγκαπούρης είναι μια διάσημη περικοπή που δίνεται στην αλυσίδα που δίνει μια συστροφή στην αλυσίδα με γυαλιστερό και γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτές οι συνεστραμμένες μακριές αλυσίδες συνήθως φοριούνται τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες.

3. Σταυρό κολιέ στερλίνα ασημένια σφαιρίδια:

Αποφοίτησε bead Sterling Silver Necklace

Αποκομμένες ασημένιες χάντρες μιλούν για τον εαυτό της με το εκπληκτικό σχεδιασμό και τη δομή του Τα σφαιρίδια ακολουθούν μια βαθμολόγηση ξεκινώντας από την παχιά σφαίρα σφαιριδίων από το κέντρο που τελειώνει ως το μικρότερο ασημένιο σφαιρίδιο με ένα άγκιστρο ή συρραφή. Το ασήμι μπορεί να γίνει γυαλιστερό ή θαμπό.

4. Πεταλούδα Σχεδιασμός Sterling Silver κολιέ:

Χαλιναγώγηση Design Sterling Silver Necklace

Ο σχεδιασμός curb χρησιμοποιείται συνήθως σε σχεδιασμό κοσμημάτων για να κάνει αλυσίδα, βραχιόλι και ποδιού. Το πιο δημοφιλές μεταξύ των ανδρών είναι το μοτίβο περιδέραιο σχέδιο σχεδιασμού με ένα συνημμένο γάντζο. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη με ενδιάμεση επίπεδη ταυτόσημη σχεδίαση. Αυτό το σχέδιο κολιέ είναι παχύ και ισχυρό.

Δείτε περισσότερα: Χρυσή αλυσίδα κολιέ

5. Ημισελήνου κρεμαστό κόσμημα Sterling Silver Κολιέ:

Ήμισυ Moon pendant Sterling Silver Short Necklace

Αυτό το είδος κολιέ το κρεμαστό κόσμημα τρέχει μαζί με την αλυσίδα αντί ως κρεμαστό κρεμαστό κόσμημα. Το μισό φεγγάρι έχει σχεδιαστεί με παχύτερο σχήμα από την αλυσίδα που το καθιστά εξαιρετικό και ελκυστικό. Αυτός ο τύπος κομμάτι κοσμημάτων έρχεται με ένα σύντομο μοτίβο περιδέραιο.

6. Κτυπημένο κολιέ στερλίνα ασημένιο κολάρο:

Σφυρήλατος Sterling Silver Collar Necklace

Το σφυρηλατημένο ασήμι δίνει ένα θαμπό φινίρισμα με εσοχές στο κολιέ που προκαλούνται λόγω της διαδικασίας σφυρηλάτησης. Αυτή η μέθοδος σφυρηλάτησης καθιστά το μέταλλο ισχυρότερο. Αυτό το είδος του κολάρου κολάρο έρχεται ως ένα αυτο-ρυθμιζόμενο κομμάτι κόσμημα που φοριέται γύρω από το λαιμό ως κολάρο κολάρο.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ από χρυσό αυξήθηκε

7. Ματ φινίρισμα κρεμαστό κόσμημα κρεμαστό κόσμημα Sterling Silver κολιέ:

Ματ Finish teardrop Pendant Sterling Silver Necklace

Ματ φινίρισμα κρεμαστό κόσμημα έχει γίνει κοινή και μόδα στις μέρες μας αντί να φοράει μια ματ φινίρισμα αλυσίδα με ένα γυαλιστερό φινίρισμα κρεμαστό κόσμημα. Αυτό το κρεμαστό κόσμημα είναι κατασκευασμένο από ένα στερεό μέταλλο χωρίς κομμάτια, που το καθιστά πιο ισχυρό.

8. Vintage Σχεδιασμός Locket μενταγιόν Sterling Silver Μακρά Αλυσίδα:

Σοδειά Design locket pendant Sterling Silver long Chain

Vintage lockets έχουν διατηρήσει επίσης τη θέση του στη βιομηχανία της μόδας λόγω της μοναδικής εμφάνισής του. Το μπροστινό μέρος του μαρκαρίσματος μπορεί να σχεδιαστεί σε γεωμετρικό μοτίβο ή floral μοτίβο το οποίο έχει οξειδωμένο μεταλλικό προφίλ ασήμι. Αυτός ο τύπος κρεμαστή μενταγιόν πηγαίνει καλά με μια απλή μακρά αλυσίδα ασήμι.

Δείτε περισσότερα: Αντίκες Κολιέ

9. Κουνάμε Καρδιά Συνδεδεμένο Rolo Sterling Silver Κολιέ:

Κουνώντας Heart linked Rolo Sterling Silver Necklace

Μια δέσμη των Ασημένιο κολιέ καρδιά που μπορεί να είναι πλήρως διαμορφωμένο ασημένια μενταγιόν ή μεσαία κούφια μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς με ετικέτα σε μια rolo σχεδιαστεί αλυσίδας στο κέντρο δίνει μια φανταχτερή εμφάνιση που νεαρά κορίτσια και γυναίκες είναι τεράστια οπαδούς off. Ο αριθμός των συνδέσεων είναι συνήθως μεγαλύτερος από 15 που δίνει μια δέσμη σχεδίων σταφυλιού.

Ασημένια κοσμήματα ήταν πάντα το πιο πωλείται κόσμημα από άλλα πολύτιμα μέταλλα λόγω αυτού του γεγονότος του κόστους και ελαφρύ σχεδιασμό φανταχτερό βάρος. Αυτοί οι δύο παράγοντες έχουν και θα κάνουν Sterling ασημένια κοσμήματα να είναι η κορυφαία στον κόσμο της μόδας. Δοκιμάζοντας ένα νέο κολιέ από ασήμι είναι πιο πρακτικό από το χρυσό κόσμημα.

Leave A Comment

41 + = 44