9 καλύτερες κρέμες κατά της πιτυρίδας διαθέσιμες στην Ινδία

Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα πιτυρίδας πολύ συχνά. Πρόκειται για ένα πολύ κοινό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν πολλοί από εμάς. Αυτό οδηγεί επίσης σε ξηρότητα και άλλους ερεθισμούς, όπως οι εκρήξεις και οι βράχοι. Υπάρχουν διάφορα προϊόντα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν αν αυτά χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση με άλλα προϊόντα που μπορεί να είναι φαρμακευτικά. Πολλά από αυτά είναι επίσης αρκετά προσιτά. Συχνά βλέπουμε ότι οι άνθρωποι έχουν πολυάσχολες ρουτίνες και γι 'αυτό δεν έχουν αρκετό χρόνο για να πλύνουν τα κεφάλια τους καθημερινά ή για να κρατήσουν τη σκόνη και τη βρωμιά μακριά. Ωστόσο, συχνά η ξηρότητα και οι νιφάδες μπορούν να συσχετιστούν με κακές συνθήκες διατροφής και με την καθαριότητα των Ηνωμένων Εθνών.

αντι-πιτυρίδα-κοντίσιονερ

Ωστόσο, αν αυτά είναι εσωτερικά αίτια τότε ένα άτομο πρέπει να δώσει την κατάλληλη προσοχή στη διατροφή. Αν προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες τότε ένα άτομο θα πρέπει να δοκιμάσει κάποια φάρμακα με τη μορφή προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν για το σκοπό αυτό.

Κρέμες κατά της πιτυρίδας στην Ινδία:

Παρακάτω είναι τα 9 καλύτερα κατά της πιτυρίδας κλιματιστικά που ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει σε τακτική βάση.

1. Dove Anti Dandruff Conditioner:

Αντι Dandruff Conditioners1

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό και δημοφιλές κοντίσιονερ κατά της πιτυρίδας και αυτό περιέχει ZPTO το οποίο βοηθάει σε κάθε μορφή βράχυνσης ή εξανθήματος στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό είναι επίσης πολύ χρήσιμο για την καταπολέμηση οποιασδήποτε μορφής φαγούρα. Αυτό είναι σε μέτρια τιμή και είναι εύκολα προσιτή περίπου 150 ρουπίες.

2. VLCC άμυνα τρίχας με μενθόλη:

Αντι Dandruff Conditioners2

Αυτό είναι πολύ προσιτό και επίσης αρκετά δημοφιλές. Αυτό είναι από VLCC που είναι ένα γνωστό εμπορικό σήμα. Αυτό είναι μετριοπαθές σε περίπου 105 ρουπίες.

3. Vedic Line D Καθαριστικό Conditioner:

Αντι Dandruff Conditioners3

Αυτό είναι πολύ δημοφιλές, αλλά αυτό είναι αρκετά προσιτό. Αυτό είναι για τακτική χρήση και μετριέται σε περίπου 150 INR. Αυτό δίνει επίσης πολύ καλή λάμψη και λάμψη. Περιέχει εκχυλίσματα θυμαριού και τσαγιού.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας στην Ινδία

4. Matrix Biolage Κρέμα κατά της πιτυρίδας:

Αντι Dandruff Conditioners4

Αυτό είναι αρκετά δημοφιλές και αυτό περιέχει Pythrithone ψευδάργυρο που είναι ένας αντι μυκητιακός παράγοντας και βοηθά να ξεφορτωθεί εύκολα τις λοιμώξεις. Αυτό είναι καλό για τους ανθρώπους που βράζουν ή εκρήγνυνται. Αυτό είναι σε μέτρια τιμή και αρκετά προσιτό.

5. Conditioner Schwarzkopf BC Θεραπεία κεφαλής της κεφαλής:

Αντι Dandruff Conditioners5

Αυτό περιέχει βιταμίνη b3 και πυριθειόνη ψευδάργυρο που βοηθά στη διατήρηση του κεφαλιού από λοιμώξεις και επίσης ξηρότητα. Αυτό έχει καλές ενυδατικές ιδιότητες που είναι επίσης πολύ χρήσιμο.

6. Biotique Thyme Conditioner:

Αντι Dandruff Conditioners6

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό προϊόν που είναι αρκετά προσιτό καθώς η τιμή είναι πολύ μικρότερη. Αυτό είναι επίσης βότανο και συνεπώς δεν έχει παρενέργειες. Αυτό μπορεί να αγοραστεί από οποιοδήποτε κατάστημα που πωλεί αυτά και χρησιμοποιείται σε τακτική βάση. Αυτό περιέχει εκχυλίσματα φύλλων θυμάρι που δίνουν μια ψύξη και μια διαχειρίσιμη ώθηση. Αυτό είναι πολύ δημοφιλές και πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο λάδι μαλλιών κατά της πιτυρίδας

7. Neutrogena Tgel θεραπευτικό μαλακτικό:

Αντι Dandruff Conditioners7

Αυτό είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που μπορεί να είναι καλό για να απαλλαγούμε από κνησμό και επίσης εξανθήματα ή βράζει. Αυτό βοηθά επίσης να καταστούν τα τμήματα ευκολότερα διαχειρίσιμα και είναι πολύ υψηλές τιμές σε περίπου 1500 ρουπίες για ένα μπουκάλι μέτριου μεγέθους.

8. Βελτιωτικό Conditioner με λάδι Garnier Fructis:

Αντι Dandruff Conditioners8

Αυτό περιέχει θρεπτικά συστατικά φρούτων και είναι ένα πολύ προσιτό και δημοφιλές κοντίσιονερ κατά της πιτυρίδας. Ένα άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε τακτική βάση. Αυτό κοστίζει περίπου 150 ρουπίες περίπου για ένα μέτριο μπουκάλι. Αυτό είναι καλό για την ξηρότητα.

9. Κρέμα Scalp Pantene Pro-V:

Αντι Dandruff Conditioners9

Αυτό είναι ένα πολύ προσιτό κοντίσιονερ κατά της πιτυρίδας. Αυτό περιέχει τη σύνθεση Pro-V και επίσης ZPT τα οποία είναι πολύ αποτελεσματικά για την καταπολέμηση των κλιμάκων. Αυτό κοστίζει 150 ρουπίες περίπου για ένα μπουκάλι μέτριου μεγέθους. Αυτό είναι επομένως αρκετά φτηνό και καλό για τακτική χρήση.

Δείτε περισσότερα: Πρακτική θεραπεία της πιτυρίδας

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 50 = 57