9 ιδέες σχεδίασης ντουλαπιών καλής ποιότητας και ασφάλειας Στυλ στη ζωή

Για οποιοδήποτε γραφείο εκτός από την κατάλληλη υποδομή και εσωτερικούς χώρους, το ντουλάπι κρατά ένα αναπόφευκτο και σημαντικό έπιπλο καθώς όλα τα σημαντικά έγγραφα του γραφείου μπορούν να αποθηκευτούν. Τα ντουλάπια εξασφαλίζουν πλήρη ασφάλεια των τιμαλφών από οποιαδήποτε κλοπή ή κατάχρηση. Τα ντουλάπια είναι διαθέσιμα σε μέταλλα, πλαστικό ή ξύλο και χάλυβα και είναι ανθεκτικά σε οποιεσδήποτε χημικές ουσίες, βακτήρια καθώς και μεταλλικά ντουλάπια είναι ανθεκτικά στη φωτιά επίσης.

Τελευταίες και προστατευτικές θήκες για το προσωπικό του προσωπικού στην ασφάλεια:

Ας ρίξουμε μια ματιά στους κορυφαίους 9 διαφορετικούς τύπους ντουλαπιών που μπορεί να είναι χρήσιμοι για χρήση στο γραφείο:

1. Ηλεκτρονικά Χρηματοκιβώτια Γραφείου:

γραφείο lockers

Αυτοί οι τύποι ντουλαπιών ή χρηματοκιβωτίων έχουν όλα τα χαρακτηριστικά νέας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και είναι ακόμη ανθεκτικά. Για να ανοίξετε αυτούς τους τύπους χρηματοκιβωτίων απαιτείται ειδικοί κωδικοί έτσι ώστε να μην μπορούν να ανοίξουν αυτά τα θυρίδες. Δεδομένου ότι η τεχνολογία έχει έρθει τα χρηματοκιβώτια ασφαλίζονται με εκτύπωση χτύπημα έτσι μόνο το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο μπορεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χρηματοκιβώτια είναι χρήσιμα στο γραφείο για τη διατήρηση πολύτιμων εγγράφων και νομισμάτων επίσης.

2. Κλειδαριές γραφείου για υπαλλήλους:

Γραφείο Lockers for Employees

Εδώ οι πολλαπλοί θυρίδες σε ένα έντυπο γραφείου για τους υπαλλήλους του γραφείου. Λόγω του σκοπού της ασφάλειας, πολλά γραφεία δεν επιτρέπουν ούτε επιτρέπουν στους εργαζόμενους να φέρουν προσωπικά αντικείμενα. Έτσι, αυτά τα ντουλάπια χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ή τη διατήρηση των εργαζομένων τιμαλφή.

3. Μεταλλικά κιγκλιδώματα μεταλλικά:

Μέταλλο Movable Lockers

Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από σκληρό μέταλλο αλουμινίου που εξασφαλίζει την ασφάλεια των περιεχομένων που διατηρούνται μέσα. Αυτός ο τύπος ντουλαπιών χρησιμοποιείται γενικά για την αποθήκευση πολύτιμων αρχείων της εταιρείας ή άλλων εγγράφων. Το ντουλάπι έχει ανθεκτικό φινίρισμα με επικάλυψη ενέργειας και μάλιστα αντέχει στη φθορά και τη θραύση. Διαθέτει μικρούς κυλίνδρους οι οποίοι κινούνται 360 μοίρες επιτρέποντας την εύκολη κίνηση μέσα στο γραφείο.

4. Ανθεκτικές κλειδαριές μικρών γραφείων:

Διαρκής Small Office Lockers

Το μικρό γραφείο ή οι επαγγελματίες που διαχειρίζονται το δικό τους γραφείο απαιτούν μικρά ντουλάπια για την αποθήκευση σημαντικών εγγράφων. Αυτός ο τύπος μικρών ανθεκτικών, ανθεκτικών ντουλαπιών είναι ιδανικός, καθώς μπορεί να διατηρηθεί σε μικρή θέση. Το ντουλάπι είναι διαθέσιμο σε πολλά μεγέθη και χρώματα και μπορείτε να το προμηθευτείτε σύμφωνα με τη χρήση.

5. Κατακόρυφες αποθήκες αποθήκευσης:

Κατακόρυφος Storage Lockers

Αυτές είναι οι τέσσερις βαθμίδες ανθεκτικές καλά συγκολλημένες θήκες από χάλυβα σχεδιασμένες σε κατακόρυφη μορφή. Οι θύρες έχουν ανοίξει οπές για σωστή κυκλοφορία αέρα. Ως ντουλάπι έχει κάθετη δομή μπορεί να τοποθετηθεί ή να διατηρηθεί σε ένα μικρό μέρος και όλα τα σημαντικά έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτό.

6. Cool Modular Μεταλλικά Έπιπλα Γραφείου:

Δροσερός Modular Metal Office Lockers

Το αρθρωτό ντουλάπι ταιριάζει με τους εσωτερικούς χώρους άλλων χώρων αποθήκευσης γραφείων, οπότε το ντουλάπι δεν ξεχωρίζει ή φαίνεται διαφορετικά στο γραφείο. Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό χάλυβα και διαθέτει πολλούς μηχανισμούς κλεισίματος που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των αντικειμένων που διατηρούνται μέσα. Η μονάδα διαθέτει μια φοβερή διάταξη καθισμάτων που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση των χαμηλών αποδυτηρίων.

7. Ερμάρια κλειδιά Λιγότερα κλειδαριές:

Ερμάρια Keyless Lockers

Αυτοί οι τύποι κλειδοθήκες είναι η πιο πρόσφατη και δημοφιλής επιλογή για γραφεία που έχουν προκλητική ατμόσφαιρα. Τα ντουλάπια του ντουλαπιού έχουν λιγότερη πρόσβαση στο κλειδί, απλά πρέπει να πληκτρολογήσετε τετραψήφιο κωδικό, είναι κλειδωμένο και μπορείτε να πάτε. Καθώς γενικά ένα ντουλάπι έχει κλειδιά και κλειδαριές που μπορεί να σπάσουν αλλά τώρα πηγαίνετε κλειδί λιγότερο και να εξασφαλίσετε ασφάλεια.

8. Ξύλινα ράφια γραφείου:

Ξύλινος Office Lockers

Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, ανθεκτικό και φυσικό ξύλο και έχει λαμπερή και ελκυστική εμφάνιση. Το ντουλάπι έχει εμπιστοσύνη στα συστήματα μανδάλωσης με λαβές από σκουριά χάλυβα που ανοίγουν εύκολα το ντουλάπι.

9. Πλαστικά αποδυτήρια γραφείων:

Πλαστική ύλη Office Lockers

Οι θήκες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό και διαθέτουν υψηλό μηχανικό σύστημα ασφάλισης που εξασφαλίζει την ασφάλεια των τιμαλφών. Τα ντουλάπια είναι αρκετά οικονομικά αποδοτικά και είναι διαθέσιμα σε πολύ δροσερό συνδυασμό χρωμάτων.

Τα ντουλάπια είναι σχεδιασμένα με φανταστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, χρώματα και είναι διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη και επίπεδα και με υψηλά επίπεδα ασφαλείας και μπορείτε να επιλέξετε αυτό ανάλογα με τη χρήση γραφείου και την υποδομή.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

97 − 95 =