9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

Τα κόκκινα βερνίκια νυχιών ήταν όλη η οργή στη δεκαετία του '50. Από την καυτή ερωμένη στην υπάκουη νοικοκυρά στο κορίτσι κολλεγίων, το κόκκινο βερνίκι νυχιών είναι ένα χρώμα που ξεπερνά την ηλικία και τις γενιές του χρόνου.

Τελευταία και ελκυστική κόκκινη νυχιών για γάμους:

Αυτό το άρθρο παραθέτει τα κορυφαία 9 κόκκινα βερνίκια νυχιών.

1. Το σμάλτο νυχιών Revlon Top Speed ​​σε όλους τους καυστήρες επάνω:

το κόκκινο nail polish

ΚΟΣΤΟΣ: RS. 150
Το Revlon Top Smooth Nail Σμάλτο σε όλα τα Fired Up είναι ένα χρώμα νυχιών για να πεθάνει. Το χρώμα των νυχιών είναι φρέσκο ​​και ακτινοβόλο και ο τύπος των νυχιών είναι τέτοιος ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς κανένα χτύπημα. Η υφή του νυχιού είναι λεία και η βαφή στεγνώνει γρήγορα. Το σχέδιο μπουκαλιών και βούρτσας είναι πολύ όμορφο. Η βούρτσα έρχεται με φαρδιές τρίχες έτσι ώστε η διαδικασία εφαρμογής να είναι εύκολη. Παρά το κόστος, είναι μια καλή επένδυση και το χρώμα είναι πλούσιο επίσης. Συνεχίστε και ζωγραφίστε τα νύχια σας λαμπερό κόκκινο!

Δείτε περισσότερα: Μαύρο νυχιών Πολωνικά σχέδια

2. Lakme Γρήγορη και Fabulous 40 σε Πυρκαγιά Φωτιά:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

ΚΟΣΤΟΣ: RS. 160
Το Lakme Fast and Fabulous 40 στην Crimson Fire είναι μακράς διαρκείας, πλούσιος και ζωντανός. Το χρώμα των νυχιών εφαρμόζεται πολύ ομαλά και αφήνει ένα ομαλό βελούδινο φινίρισμα που φαίνεται όμορφο. Το χρώμα διαρκεί πολύ και αντιστέκεται στο ξεφλούδισμα. Είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστεί και εγώ. Συνεχίστε και ζωγραφίστε τα νύχια σας λαμπερό κόκκινο!

3. Elle 18 καρφιά στο βαθύ κόκκινο:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

ΚΟΣΤΟΣ: RS. 90
Το Elle 18 Nails Pops στο Deep Red έχει ένα χρώμα που βγαίνει στο μάτι και το χρώμα των νυχιών είναι πολύ εύκολο και στο πορτοφόλι. Η διαδικασία εφαρμογής των χρωμάτων είναι άψογη και είναι πολύ χρωματισμένη. Αυτό το βερνίκι νυχιών είναι ξηρό βερνίκι νυχιών ταχύτητας και βοηθά να κρατήσει το χρώμα στο νύχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα καλό προϊόν επένδυσης και ποιότητας.

4. Έκθεση χρώματος Maybelline σε Candy Apple:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

ΚΟΣΤΟΣ: RS. 220
Maybelline Color Show σε Candy Apple είναι ένα γρήγορο ξηρό χρώμα των νυχιών που προορίζεται για καθημερινή χρήση. Περιέχει ενυδατικές κρέμες που εμποδίζουν την αποξήρανση του νυχιού και τη θρέψη. Το χρώμα των νυχιών στεγνώνει γρήγορα, ώστε η εφαρμογή του χρώματος των νυχιών να είναι γρήγορη. Η βούρτσα έχει μια πλατύτερη ευρύτερη πλευρά, η οποία είναι η καλύτερη για την εφαρμογή της επικάλυψης βάσης με τη μορφή μακρών κατακόρυφων διαδρομών. Αυτό το χρώμα νυχιών μπορεί να είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει την επένδυση.

Δείτε περισσότερα: Λευκά σχέδια για τα νύχια της Πολωνίας

5. Ο δρόμος Revlon φοράει γυαλιστερό θεϊκό στο θεϊκό κόκκινο:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

ΚΟΣΤΟΣ: RS. 120
Η Revlon Street Wear στο Divine Red είναι μια σκιά που είναι τέλεια ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή την εποχή. Είναι ένα ματ χρώμα νυχιών που είναι το καλύτερο στην αγορά για τη σκιά και την τιμή. Το χρώμα των νυχιών είναι λαμπερό και πολύ κομψό. Αυτή η σκιά είναι τολμηρή και θα γυρίσει τα κεφάλια όπου κι αν πάτε. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη.

6. Beaute VOV Quick Dry σε σκούρο κόκκινο χρώμα:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

ΚΟΣΤΟΣ: RS. 70
Beaute VOV Quick Dry σε σκούρο κόκκινο έρχεται σε μια πολύ φτηνή τιμή αγοράς, αλλά μην αφήνετε αυτό να σας παραπλανήσει, καθώς σε αυτό το φθηνό κόστος έρχεται ένα ποιοτικό προϊόν. Αυτό το βερνίκι νυχιών έχει μια λαμπρή απόχρωση και το χρώμα των νυχιών δεν εξασθενεί για ένα μήνα. Δεν τσιπ τόσο εύκολα όπως τα άλλα χρώματα νυχιών και το χρώμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί και διανέμεται ομοιόμορφα.

7. L'Oreal Παρίσι χρώμα Riche νύχια Πολωνικά σε κόκκινο Tote:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

COST: RS.180
Το L'Oreal Paris Color Riche είναι ένα χρώμα των νυχιών που παίρνει πολύ χρόνο για να ξεθωριάσει. Η σκιά είναι πολύ ελκυστική και έχει ένα ομαλό φινίρισμα.

8. Chanel Le Vernis Νυχιών στην Rouge Carat:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

ΚΟΣΤΟΣ: RS. 120
Το Chanel Le Vernis Nail Polish στην Rouge Carat είναι ένα γρήγορο ξηρό χρώμα υψηλής ποιότητας για τα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε.

Δείτε περισσότερα: Gel Based Nail Polish

9. MAC Νάιλον Βερνίκι Μαύρο Μαύρο στο Αίμα Κόκκινο:

9 Όμορφα και χαριτωμένα κόκκινα νύχια Στυλ στη ζωή

ΚΟΣΤΟΣ: RS.320
MAC Lacquer Neon Matte στο Αίμα Red μπορεί να είναι ακριβό, αλλά θα σας δώσει το τέλειο φινίρισμα σε δύο παλτά μόνο.

Δοκιμάστε αυτές τις κόκκινες αποχρώσεις νυχιών σήμερα και κάντε τα νύχια σας ποπ!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

70 + = 75