9 κορυφαίες εσωτερικές διακοσμήσεις μικρών κατοικιών Στυλ στη ζωή

Έχετε ένα μικρό σπίτι και θέλετε να σχεδιάσετε το εσωτερικό του; Ποιος πιστεύει ότι μπορούν να σχεδιαστούν μόνο σπίτια μέσω μεγάλων χώρων; Όλοι καταλαβαίνετε ότι ένα καλό και ωραίο σπίτι αντανακλά την προσωπικότητά σας. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους δυσκολεύονται να σχεδιάσουν το εσωτερικό των μικρών κατοικιών εξαιτίας του λιγότερου χώρου που διαθέτουν. Αλλά δεν το γνωρίζουν, υπάρχουν πολλά σχέδια και μέθοδοι, με τα οποία μπορείτε να σχεδιάσετε το μικρό σας σπίτι.

Πρέπει να ξέρετε ότι το σύστημα χώρου αποθήκευσης είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε κατά το σχεδιασμό μικρών δωματίων. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα είναι εύκολο να σχεδιάσετε το μικρό σας σπίτι.

Top 9 Εσωτερική διακόσμηση για μικρό σπίτι:-

1. Μικρό σαλόνι:

μικρό home interior design

Στη ζωή σας εάν δεν υπάρχει χώρος τότε μπορείτε να κρατήσετε καναπέ ή καναπέ κοντά στον τοίχο. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια τραπεζαρία με μπαμπού υφασμένη καρέκλα ή γωνιακό καναπέ συν το τραπέζι εδώ είναι απλά αναπνοή. Φροντίστε τα φωτεινά κεριά στο τραπέζι, προσθέτοντας θερμότητα στην ατμόσφαιρα. Μπορείτε να κάνετε μινιμαλιστικό σαλόνι με τη χρήση αποταμιευτών χώρου πάνω και κάτω με τα έπιπλα.

2. Σχεδιασμός Μικρής Κουζίνας με Εστίαση:

μικρό home interior designs2

Γνωρίζετε πολύ καλά τις ιδέες για το σχεδιασμό και την οργάνωση των πραγμάτων. Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν για να ζήσουν σε μεγάλα σπίτια, ωστόσο ναι, υπάρχει ένα κλειδί για να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε μικρά κεφάλαια. Να είστε πρακτικοί και να κάνετε χρήση όλων των πιθανών χώρων που μπορείτε. Για παράδειγμα, ως εναλλακτική λύση της ακαταστασίας τηγάνι σας, σπάτουλες σε ράφια ή πλάκα μπορείτε να ξεκινήσετε για γάντζους για να κρεμάσετε τα σκεύη και να χρησιμοποιήσετε τα ράφια για την αποθήκευση άλλων ουσιών τροφίμων. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε φυτά σε γλάστρες στην κουζίνα σας.

3. Μικρή κρεβατοκάμαρα με ελάχιστο διακόσμηση:

μικρό home interior designs3

Επιλέξτε άνετο ντιζάιν για υπνοδωμάτιο με ράφι βιβλίου και μονό κρεβάτι. Για να δείξει χώρο στο υπνοδωμάτιο ένα μονό κρεβάτι είναι απαραίτητο. Χρησιμοποιήστε έπιπλα πολλαπλών χρήσεων στην κρεβατοκάμαρά σας. Επίσης, εφαρμόστε δύο χρώματα στους τοίχους. Χρησιμοποιήστε κρεβάτια που έχουν πολλαπλά συρτάρια και τμήματα, συρόμενα συρτάρια, τραπέζι με ντουλάπια και διαφορετικά ένα ντουλάπι με πολλά τμήματα για αποθήκευση.

4. Μικρό εσωτερικό μπάνιο:

μικρό home interior designs4

Πολλοί άνθρωποι παραλείπουν να διακοσμήσουν την περιοχή του μπάνιου. Στην αγορά υπάρχουν πολλά σύγχρονα αξεσουάρ που προσφέρουν μια νέα εμφάνιση και ένα νέο σχέδιο στο μπάνιο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύχρωμο πλακάκια μπάνιου, διαφορετικά χαρτί τοίχου, ένα ντουλάπι με αντανακλαστική επιφάνεια, φυτά και αρώματα στο μπάνιο σας.

5. Space Savers για αποθήκευση:

μικρό home interior designs5

Ένα από τα πιο θεμελιώδη καθώς και τακτοποιημένος τρόπος για να ομορφύνει και να σχεδιάσετε το μικρό σας δωμάτιο είναι να χρησιμοποιήσετε έπιπλο εξοικονόμησης χώρου διαφορετικά έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Χρησιμοποιήστε τον καναπέ από ένα συρτάρι αποθήκευσης για να κρατήσετε τα βιβλία σας και τα περιοδικά διαφορετικά τα παπούτσια σας.

6. Διαχωριστής δωματίων:

μικρό home interior designs6

Αν έχετε ένα μεγάλο σαλόνι και μικρά υπνοδωμάτια, τότε ο καλύτερος τρόπος να το σχεδιάσετε είναι να εφαρμόσετε ένα διαχωριστικό στο κέντρο της αίθουσας ή του καθιστικού. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μικρό σαλόνι ή τραπεζαρία, διαφορετικά χώρος ανάπαυσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ξύλινο τοίχο ή κομψά διακοσμημένα με κουρτίνες κουρτίνες για το διαχωριστικό.

Δείτε περισσότερα:  Εικόνες σχεδίου επίπλων ξύλου

7. Διακόσμηση τοίχου:

μικρό home interior designs7

Εξοικονομήστε την περιοχή βάσης σας και δημιουργήστε την εμφάνιση του δωματίου σας κομψή και ευρύχωρη. Επομένως, εφαρμόστε αυτοκόλλητες ετικέττες τοίχου, ταπετσαρίες με ελκυστικά, διαφορετικά, συμπαγή εκτυπώματα και φως με φωτεινά χρώματα στο σπίτι σας.

Δείτε περισσότερα:  Σχεδιασμός επίπλων για κουζίνα

8. Μακριές κουρτίνες και καθρέφτες:

μικρό home interior designs8

Χρησιμοποιήστε κουρτίνες πλήρους μήκους με μοναδικές εκτυπώσεις για παράθυρα. Χρησιμοποιώντας κάθετα επένδυση, διαφορετικά οι εκτυπώσεις θα φαίνονται εξαιρετικά στους τοίχους. Επίσης κρατήστε τον καθρέφτη πλήρους μήκους για να σχεδιάσετε το σαλόνι σας για να δημιουργήσετε το σπίτι σας ματιά φιλοσοφικό, μεγαλύτερο.

Δείτε περισσότερα:  Εσωτερική διακόσμηση για σαλόνι

9. Σχέδια οροφής:

μικρό home interior designs9

Για να φτιάξετε το πάτωμά σας φαίνεται μεγάλο, κάνοντας τη χρήση της οροφής είναι ένας ιδανικός τρόπος για να σχεδιάσετε το μικρό σας σπίτι. Κρεμάστρες όπως από τα φώτα οροφής, μικρά γλάστρες με πράσινα φυτά ή χτυπήματα αιολικής ενέργειας προσφέρουν ομορφιά και χάρη στο μικρό σας σπίτι.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

49 + = 52