9 καλύτερο ματ τελειώνει μανικιούρ μαρκαδόρους στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Το Matte είναι η πιο πρόσφατη και η πιο καυτή τάση της σεζόν. Το Matte είναι βασικά ένα χρώμα χωρίς λάμψη ή λάμψη ή στιλπνότητα ή οποιεσδήποτε μεταλλικές ιδιότητες στο χρώμα. Φορώντας τα ματ φινίρισμα τα χρώματα των νυχιών προσθέτουν ένα διαφορετικό επίπεδο ασκήσεων στο βλέμμα σας. Τα λαμπερά και λαμπερά χρώματα των νυχιών είναι επίσης όμορφα και φαίνονται εξαιρετικά σε όμορφα νύχια αλλά δεν μπορούν να φορεθούν παντού, για παράδειγμα σε χώρους εργασίας ή κολέγια ή ακόμα και σε μια απλή ημέρα. Τα γυαλιστικά λαμπερά νύχια απλά δεν ταιριάζουν στην εικόνα σε τέτοια σενάρια. Και αυτό είναι ακριβώς όπου τα χρώματα των νυχιών τελειώνουν ματ.

Η καλύτερη πλευρά των ματ νυχιών είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε παντού και σε κάθε περίσταση. Θα μπορούσατε επίσης να φοράτε ματ χρώματα νυχιών σε μέρη. Θα προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική στην εμφάνισή σας.

Τελευταίες και όμορφες ματ τελειώνουν τα νύχια για τις γυναίκες στην τάση:

Αναρωτιέστε ποιες είναι οι κορυφαίες και άγρια ​​χρησιμοποιούμενες αποχρώσεις των ματ νυχιών; Εδώ είναι μια λίστα με λίγα από τα κορυφαία ματ χρώματα νυχιών.

Lakme Γρήγορο και υπέροχο χρώμα νυχιών (Aqua Express):

Lakme Fast and Fabulous Nail Colour (Aqua Express) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Το μπλε είναι το χρώμα που αντιπροσωπεύει ηρεμία, εμπιστοσύνη και ειρήνη. Το Aqua express από το Lakme Fast and Fabulous Nail Color είναι μια εξαιρετική σκιά του γαλάζιου ουρανού. Το ματ χρώμα των νυχιών έχει σχεδιαστεί για να στεγνώσει μέσα σε 40 δευτερόλεπτα από την εφαρμογή. Με ένα μόνο χτύπημα, μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη κάλυψη των νυχιών και μεγάλη υφή και χρώμα.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Zoya Nail Polish Colors

Lakme Γρήγορη και Fabulous Χρώμα Νυχιών (Πηγαίνοντας Πράσινο):

Lakme Fast and Fabulous Nail Colour (Going Green) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Ενώ το πράσινο αντιπροσωπεύει την όμορφη Μητέρα Φύση, αντιπροσωπεύει επίσης την ισορροπία και την ανάπτυξη. Το Going Green από το Lakme Fast and Fabulous Nail Color είναι μια θαυμάσια απόχρωση του πράσινου. Η επίπεδη βούρτσα που χρησιμοποιείται σε αυτό το βερνίκι νυχιών βελτιώθηκε για να δώσει τα νύχια σας ένα ομαλό και όμορφο φινίρισμα με ένα μόνο χτύπημα.

Zoya Πολωνικά (Καρά):

Zoya Polish (Kara) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Το χρώμα των νυχιών Kara από το βερνίκι νυχιών Zoya είναι ένα μείγμα κοραλλιογενών και πορτοκαλί χρωμάτων με έναν υπαινιγμό ροζ σε αυτό. Αυτό το νυχτικό βερνίκι νυχιών έχει κερδίσει ένα γυναικείο περιοδικό υγείας ανεξάρτητο για μακρόχρονα χρώματα. Το χρώμα είναι πολύ όμορφο και θα φέρει έξω τη νέα γοητευτική κυρία μέσα σας.

Lakme Γρήγορο και υπέροχο χρώμα νυχιών (Pearl Pink):

Lakme Fast and Fabulous Nail Colour (Pearl Pink) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Το ροζ είναι ένα πολύ ζουμερό χρώμα και μερικές φορές αντιπροσωπεύει ανόητο και ανώριμο, αλλά είναι επίσης ένα χρώμα που ακτινοβολεί την αγάπη. Αν και ροζ είναι ένα girly χρώμα, οι άντρες δεν με πειράζει ροζ βερνίκι νυχιών σε όμορφα καρφιά. Είναι επίσης χαριτωμένο. Αυτή η υπέροχη σκιά ροζ από το Lakme Fast and Fabulous Nail Color έχει σχεδιαστεί ειδικά για να στεγνώνει γρήγορα και να προσφέρει εξαιρετική υφή και χρώμα στα όμορφα καρφιά σας.

Δείτε περισσότερα: Πολωνικά αφαίρεσης νυχιών

Maybelline Έγχρωμο Σμάλτο Σμάλτο (Πορτοκαλί Fix):

Maybelline Colour Show Nail Enamel (Orange Fix) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Το πορτοκάλι είναι ένα λαμπερό χρώμα και είναι επίσης το χρώμα για την αισιοδοξία και την κοινωνική επικοινωνία. Αυτό το χαριτωμένο πορτοκαλί φινίρισμα από το Maybelline Color Show Nail Enamel είναι μια πολύ ασυνήθιστη και μοναδική σκιά του πορτοκαλιού. Το βερνίκι νυχιών σχεδιάστηκε για να διαρκεί περισσότερο και να δίνει ανεξήγητη υφή στα νύχια σας.

Maybelline Έγχρωμο Σμάλτο Νυχιών (Γλυκό Ήλιο):

Maybelline Colour Show Nail Enamel (Sweet Sunshine) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα αισιοδοξίας και είναι το χρώμα του νου και της διάνοιας. Η γλυκιά ηλιοφάνεια από το Maybelline Color Show Nail Enamel είναι μια φωτεινή και χαρούμενη σκιά κίτρινου χρώματος. Το βερνίκι νυχιών έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο χρώμα των νυχιών και επίσης προσφέρει όμορφη υφή στα νύχια.

Lakme 9 έως 5 Χρώμα Νυχιών Μεγάλης Αντοχής (Ροζ Κέρδος):

Lakme 9 to 5 Long Wear Nail Colour (Pink Profit) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Αυτό το όμορφο βερνίκι νυχιών Lakme 9 έως 5 Long Wear Nail Color είναι ένα μείγμα από πορτοκαλί και ροζ χρώμα. Το βερνίκι νυχιών έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διαρκεί περισσότερο και είναι επίσης ανθεκτικό στα τσιπ.

Lakme Γρήγορο και υπέροχο χρώμα νυχιών (Flaming βερίκοκο):

Lakme Fast and Fabulous Nail Colour (Flaming Apricot) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Το Flaming βερίκοκο από το Lakme Fast and Fabulous Nail Color είναι ένα ροζ πορτοκαλί χρώμα. Το βερνίκι νυχιών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μακρόχρονη αποχρωματισμό στο νύχι και είναι επίσης ανθεκτικό στα τσιπ. Στεγνώνει γρήγορα μέσα σε 40 δευτερόλεπτα από την εφαρμογή.

Δείτε περισσότερα: Revlon Nail Polish Colors

Maybelline Έγχρωμο Σμάλτο Νυχιών (Ανθεκτικό Σώμα):

Maybelline Colour Show Nail Enamel (Tenacious Teal) - Matte Finish Nail Polish Brands in India

Αυτό το έντονο πράσινο χρώμα από το Maybelline Color Show Nail Enamel είναι μια όμορφη σκιά πράσινου χρώματος. Μείνετε στην τάση με αυτή την όμορφη σκιά από το Maybelline.

Τώρα μεταμορφώστε τον εαυτό σας με αυτές τις ματ αλλά φοβερές αποχρώσεις των χρωμάτων των νυχιών και αφήστε τα νύχια σας να φαίνονται τα καλύτερα μεταξύ των συνομηλίκων σας έτσι ώστε να πάνε σαν "OMG! Κλασικά καρφιά! "Θα έχετε πράγματι πολλά θλιβερά μάτια σε σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

65 + = 69