9 Διαφορετικοί τύποι σχεδίων βραχιόλι αλυσίδας Στυλ στη ζωή

Τα βραχιόλια είναι τα πιο κομψά και πιο ενδιαφέροντα αξεσουάρ κοσμημάτων αυτές τις μέρες. Είναι αυτό το στολίδι που τονίζει την εμφάνιση του καρπού και τη συνολική εμφάνιση των χεριών αυτών.

αλυσίδα-βραχιόλι-σχέδια

Αλυσίδα βραχιόλια για άνδρες και γυναίκες:

Τα βραχιόλια μπορούν να έχουν οποιοδήποτε στυλ, τύπο και σχέδια με ποικίλα χρώματα και μοτίβα. Εδώ έχουμε μια ματιά στα διάφορα σχέδια βραχιόλι αλυσίδων.

1. Βραχιόλι χρυσό αλυσίδα για τα κορίτσια:

αλυσίδα-βραχιόλι-για-κορίτσια-1

Ένα από τα πιο κομψά αξεσουάρ για τα κορίτσια είναι τα βραχιόλια. Μπορούν άμεσα να επισημάνουν και να αλλάξουν την εμφάνιση οποιουδήποτε εξοπλισμού. Τα κορίτσια αγαπούν να ομαδοποιούν τα ρούχα και τα φορέματα τους με ωραία κομμάτια κομψά και ελκυστικά κοσμήματα. Τα βραχιόλια αλυσίδας που κατασκευάζονται σε ασημί ή χρυσό μπορούν πραγματικά να είναι κομψά στους καρπούς τους.

2. Βραχιόλια χρυσή αλυσίδα για τις γυναίκες:

χρυσή αλυσίδα-βραχιόλια-για-γυναίκες-2

Η αγάπη του χρυσού για τις γυναίκες δεν είναι απλά αρκετά καλός λόγος για να αγοράσει χρυσό, αλλά ο χρυσός ως στοιχείο στα κοσμήματα είναι κομψό σε οποιαδήποτε μορφή. Οι γυναίκες έχουν την ελευθερία να προμηθεύουν χρυσό για οποιεσδήποτε ενδυμασίες, είτε πρόκειται για ινδική φθορά, Δυτική, Ινδο δυτική, ή casuals κλπ. Οι γυναίκες δεν μπορούν ποτέ να κάνουν ένα λάθος της μόδας με χρυσά βραχιόλια αλυσίδας. Μπορούν να είναι για φθορά εργασίας ή ως πάρτι φορούν.

3. Βραχιόλια αργύρου αλυσίδα:

ασημένια βραχιόλια-3

Το ασήμι ως στοιχείο φαίνεται πανέμορφο σε αλυσίδες, βραχιόλια ή σκουλαρίκια. Το ασήμι σε λευκή μορφή καθώς και η οξειδωμένη μορφή φαίνονται όμορφα σε κοσμήματα. Τα ασημένια βραχιόλια αλυσίδων φαίνονται όμορφα σε ινδική φθορά ή δυτική φθορά. Για να δώσετε αυτή τη λεπτή εμφάνιση, μπορεί κανείς να ενώσει τα ρούχα με ασημένια βραχιόλια αλυσίδας.

4. Βραχιόλια αλυσίδα για άνδρες:

αλυσίδα-βραχιόλια-για-άνδρες-4

Τα βραχιόλια αλυσίδων φαίνονται καλά στους άνδρες με στοιχεία όπως ο χρυσός, ο ασημένιος, η πλατίνα κλπ. Τα βραχιόλια αλυσίδων φαίνονται καλά σε casual wear με ασημί και με χρυσό φαίνεται υπέροχα για παραδοσιακή φθορά ή για φεστιβάλ.

Δείτε περισσότερα: Δημοφιλή βραχιόλια σχεδιαστών

5. Ροζ Braided αλυσίδα βραχιόλι:

ροζ-πλεγμένο-αλυσίδα-βραχιόλι-5

Το πιο αγαπημένο χρώμα κάθε κορίτσι ή γυναίκα είναι ροζ. Ροζ χρώμα δίνει αυτό το φυσικό ρουζ σε αυτούς που αντιμετωπίζουν. Ομοίως, τα ροζ βραχιόλια μπορούν να επισημάνουν οτιδήποτε φοριέται από τις γυναίκες. Οι πλεξούδες σε ροζ ματιά υπέροχη στο βραχιόλι και το σχέδιο είναι πολύ ξεχωριστό και όμορφο.

6. βραχιόλια αλυσίδα Beaded:

ροζ-πλεγμένο-αλυσίδα-βραχιόλι-6

Οι χάντρες φαίνονται κομψές σε όλα τα ρούχα, τα στολίδια, τις αλυσίδες κλπ. Και γιατί όχι στα βραχιόλια. Τα βραχιόλια αλυσίδας δεν μπορούν να μείνουν πίσω σε αυτό το πρωτάθλημα. Τα βραχιόλια αλυσίδας σε χρυσό και ασήμι με χάντρες φαίνονται όμορφα και δίνουν αυτή την κομψή, αριστοκρατική ματιά στον φέροντα.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλι δαχτυλίδι χρυσού αλυσίδα

7. Βραχιολάκια αλυσίδας:

βραχιόλι με επάλληλες αλυσίδες-7

Η στρώση είναι τόσο συνηθισμένη. το βρίσκουμε παντού, σε sarees, βρεφικά πανιά κλπ. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε το στρώμα μοτίβο σε ένα βραχιόλι αλυσίδας. Η στρώση των βραχιόλια αλυσίδας φαίνεται όμορφη και ξεχωρίζει ως ξεχωριστό αξεσουάρ χεριού. Τα στρώματα βραχιόλια αλυσίδας είναι τα πιο κατάλληλα για τυχόν casual ρούχα.

8. Βραχιόλι αλυσίδας γοητείας:

γοητεία-αλυσίδα-βραχιόλι-8

Όταν μιλάμε για βραχιόλια, πώς μπορούν να γοητευτούν τα βραχιόλια; Οι γοητείες είναι σχεδόν συνηθισμένες σε ρολόγια, βραχιόλια, βραχιόλια κλπ. Προσθέστε ενδιαφέρουσες γοητείες σε ένα βραχιόλι αλυσίδας και εκεί πηγαίνετε, φτιάχνετε μια νέα ματιά συνολικά.

Δείτε περισσότερα: Ανδρικό βραχιόλι αστράγαλο

9. Βραχιόλι χεριού:

χέρι-αλυσίδα-βραχιόλι-9

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας είναι τα βραχιόλια αλυσίδας. Είναι τόσο πολύ στην τάση αυτές τις μέρες. Είναι φανταστικές από όλες τις γυναίκες είτε είναι πάρτι, συγκεντρώσεις ή γάμους. Φαίνονται όμορφα που τονίζουν τα χέρια καθώς και μια ωραία πτώση στον καρπό καθώς είναι πολύ ελαφριά και έχουν μόνο αλυσίδα με ίσως πέτρες ή κάποιο μικρό κρεμαστό κλπ..

Τα αλυσίδα βραχιόλια στη σύγχρονη εποχή είναι πολύ στη μόδα, καθώς προσθέτει μια εκθαμβωτική ματιά στη συνολική προσωπικότητά σας. Σύμφωνα με την επιλογή και το ύφος του ατόμου μπορούμε να σχεδιάσουμε τα κοσμήματα και να το στυλίσουμε ακόμα και στο δικό σας γούστο και απαιτήσεις. Τα βραχιόλια αλυσίδας είναι και πάντα αγαπήθηκαν και θαύμαζαν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Πηγή εικόνας: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 5