9 Κομψά κορίτσια με αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Με τους μεταβαλλόμενους χρόνους, υπήρξε μια αλλαγή στα hairstyles των ανδρών. Από το Mohawk μέχρι τα ponytails, οι άνδρες κουδουνίζουν κάθε χτένισμα. Εδώ είναι εννέα τέτοια hairstyles αλογοουρά ότι οι άνδρες έχουν κερδίσει πάνω.

Τελευταίες Hairstyles αστεριών άνδρες με εικόνες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 hairstyles ανδρών αλογοουρά.

1. Δήλωση αλογοουρά:

άνδρες ponytail hairstyles

Μεγάλες κλειδαριές μπορούν να ενοχλούν κατά περιόδους, ειδικά για τους άνδρες. Αυτό το χτένισμα θα κρατήσει τα μαλλιά σας έξω από το πρόσωπό σας και επίσης να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Πίσω χτενίστε τα μαλλιά σας και δημιουργήστε ένα βρόχο στην αλογοουρά.

2. Half Up Half Down:

mens ponytail2

Αυτό είναι ένα βλέμμα που θα κρατήσει τα πράγματα funky ακόμα περιστασιακά. Τρίψτε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη. Πάρτε το μέρος των μαλλιών σας πάνω από το αυτί και βουρτσίστε το με τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια, συνδέστε τα. Αφήστε το κατώτερο τμήμα όπως είναι. είστε έτοιμοι να βράσετε την ημέρα σας με αυτή την έξοχη δροσερή εμφάνιση.

3. Braid-α-ουρά:

mens ponytail3

Αυτή είναι μια πολύ απλή εμφάνιση. Ειδικά για τους άνδρες με σγουρά μαλλιά. Περάστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και πλέξτε τα απλά μέχρι το τέλος των μαλλιών σας. Ασφαλίστε το με μια γραβάτα.

4. Αλογοουρά:

mens ponytail4

Αυτό είναι το πιο trending όλων των μορφών. Πάρτε τα μαλλιά σας πίσω και συνδέστε τα σε ένα υψηλό πόνι. Απλό, εύκολο όμως να σας δίνω μια ματιά που σας κάνει να ξεχωρίζετε στο πλήθος.

Δείτε περισσότερα:  Τελευταίες Hairstyles για τους άνδρες

5. Top-Knot:

mens ponytail5

Αυτή η αλογοουρά είναι ένα must try hairstyle. Αρχικά, εφαρμόστε ένα τζελ για τα μαλλιά στα μαλλιά σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα μαλλιά σας ανάλογα. Τώρα χτενίστε το και συνδέστε το τόσο ψηλά όσο μπορείτε, χρησιμοποιώντας μια γραβάτα. Εδώ στο τέλος, κάντε ένα βρόχο.

6. Μεσαία αλογοουρά χαμηλή:

mens ponytail6

Δεν είναι τόσο τακτοποιημένο ακόμα μια σέξι εμφάνιση για τους άνδρες. Το κόλπο είναι να μην χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε βούρτσα. Χτένα τα μαλλιά σας με τα χέρια σας. Δεδομένου ότι είναι μια βρώμικη αλογοουρά δεν χρειάζεται να είναι τακτοποιημένο. Πάρτε όλα τα μαλλιά σας στο χέρι σας και συνδέστε το σε μια χαμηλή αλογοουρά. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, βγάλτε μερικές τρίχες.

Δείτε περισσότερα:  Κομψά μαλλιά μέρος Ανδρών

7. Κορυφαία αγκίστρι Braid:

mens ponytail7

Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρέπει να ξεκινήσετε λαμβάνοντας ένα κομμάτι μαλλιών από την κορυφή του κεφαλιού σας και να ξεκινήσετε την πλέξη. Κατά την πλέξη, προσθέστε ένα τμήμα μαλλιών σε κάθε πλευρά. Συνεχίστε τη διαδικασία έως ότου δεν υπάρχουν διαθέσιμα μαλλιά για προσθήκη. Τελειώστε το στυλ με ένα βασικό πλεξούδα και συνδέστε τα μαλλιά προς το τέλος της στεφάνης.

8. Αλογοουράδα πλευρικής μπράτσα:

mens ponytail8

Αυτό το χτένισμα είναι ειδικά για τους άνδρες με πραγματικά μακριά μαλλιά. Χτενίστε όλα τα μαλλιά σας στη μία πλευρά και αρχίστε να το πλέκετε μέχρι το τέλος των μαλλιών σας. Συνδέστε τα μαλλιά σας στο τέλος και είστε καλό να πάτε.

Δείτε περισσότερα:  Επαγγελματικές Hairstyles για τους άνδρες

9. Samurai Man Bun:

mens ponytail9

Όπως το ίδιο δείχνει ότι είναι ένα στυλ badass για τους άνδρες. Χρησιμοποιώντας το χέρι σας κάνετε μια αλογοουρά. Το κόλπο για αυτό το χτένισμα δεν κάνει την αλογοουρά σας πολύ υψηλή και ούτε πολύ χαμηλή. Τώρα ασφαλίστε το με μια γραβάτα. πάρτε κορδόνια έξω από το κάτω μέρος των μαλλιών σας. Για να ολοκληρώσετε αυτό το βλέμμα, πειράξτε τα άκρα της ουράς σας.

Οι καιροί έχουν αλλάξει και έτσι έχουμε τις προοπτικές μας. Με τη συνεχή αλλαγή στη μόδα και στο ύφος υπήρξε μια εξέλιξη στο στυλ των ανδρών. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

97 − = 91