9 Τελευταίο κλιπ για τα σχέδια καρφιών μύτης για τις κυρίες | Στυλ στη ζωή

Το κλιπ στη μύτη της μύτης είναι ένας στρογγυλός σφιγκτήρας. Για αυτό, δεν χρειάζεται να τρυπήσετε τη μύτη σας. Ρυθμίζεται από τις δύο πλευρές της μύτης. Περιέχει πολλές ποικιλίες στο κλιπ μύτης. Αυτό φαίνεται τόσο όμορφο στις κυρίες. Κλιπ στην μύτη pin είναι πολύ διάσημο με τους φυλετικούς ανθρώπους. Το φορούν καθημερινά. Βλέποντάς τους, έγινε δημοφιλής στους ανθρώπους της πόλης. Μύτη κλιπ χρησιμοποιούνται περισσότερο από τα κορίτσια κολέγιο επίσης. Δίνει σέξι εμφάνιση στο πρόσωπό τους. Οι κολυμβητές χρησιμοποιούν υποχρεωτικά κλιπ μύτης. Και εκείνοι που έχουν τη συνήθεια του ροχαλητό στον ύπνο, είναι πολύ χρήσιμο γι 'αυτούς.

Κομψή και ελκυστική Clip On Nose Ring σχέδια για τα νέα κορίτσια σε εξέλιξη:

Αφήστε να κοιτάξουμε το κορυφαίο 9 κλιπ μύτης σε δαχτυλίδια.

1. Κλιπ μύτης με πέτρα τυρκουάζ:

κλιπ για τη μύτη

Αυτό είναι μόνο εξαιρετικό κλιπ στην μύτη pin. Ένα πολύ όμορφο ασημένιο μοτίβο έχει γίνει σε αυτό το στρογγυλό κλιπ. Πολλά κυκλικά σχήματα γίνονται με ένα είδος κουκκίδων. Υπάρχει μια τυρκουάζ πέτρα σε σχήμα στρογγυλής διαμέτρου. Η πέτρα έχει ένα ασημένιο κάλυμμα.

2. Tribal Clip στην ακίδα της μύτης:

Φυλής Clip on Nose Pin

Αυτό είναι ένα είδος κλιπ μύτη δαχτυλίδι με ιερές εικόνες. Αυτά τα σχέδια φοριούνται από γυναίκες Tribal περιοχή. Υπάρχουν τρία διαφορετικά κλιπ σχήματος. Το ένα είναι σχήμα καρδιάς με γραμμένο «om». Το ένα είναι στρογγυλό με μερικές ακτίνες και κυκλική μεταξύ τους. Τρίτον, υπάρχει μια εικόνα της θεάς.

3. Κλιπ Leaf στην ακίδα της μύτης:

Φύλλο Clip on Nose Pin

Πρόκειται να φανεί μαγευτικό κλιπ στο δαχτυλίδι μύτης. Έχει τρία φύλλα μοτίβο σε ασήμι. Αυτό το στρογγυλό κλιπ θα σταθεροποιηθεί μέσα στη μύτη. Έχει παραδοσιακό σχεδιασμό τέλειο για την εθνική σας φόρεμα όπως choli. Είναι απλό και λαμβάνει προσοχή με την απλότητα του.

4. Καρδιά κλιπ στην ακίδα μύτης:

Καρδιά Clip on Nose Pin

Αυτός ο δακτύλιος δαχτυλιδιών μύτης αποτελείται από πλαστικό ειδικά για παιδιά. Έχει σχήμα καρδιάς σε κόκκινο χρώμα. Κάτω από σχήμα καρδιάς, το σύρμα κάμπτεται και δίνεται στρογγυλό σχήμα που μπαίνει μέσα στη μύτη. Κόκκινο έγχρωμο μύτη κλιπ αμέσως προσοχή. Είναι χαριτωμένο κλιπ μύτης.

Δείτε περισσότερα: Σχεδίαση ακροδεκτών

5. Κλιπ Nose Diamond:

Διαμάντι Nose Clip

Είναι κούμπωμα στο χέρι δαχτυλίδι μύτη σε χρυσό. Είναι γεμάτη με τρία αφρώδη διαμάντια. Δύο είναι στη σειρά και το ένα είναι κάτω από τα δύο. Κυρίες, όπως αυτό το σφιγκτήρα μύτης στυλ στεφάνι και τα διαμάντια προστίθενται γεύση. Το μείγμα διαμαντιών και χρυσού απευθύνεται πάντα σε κυρίες.

6. Νυφικό κλιπ στη μύτη της μύτης:

Γάμος Clip on Nose Pin

Αυτό το σχέδιο κλιπ για τη μύτη στεφάνι φοριέται από τη νύφη την ειδική ημέρα της. Πρόκειται για ένα μεγάλο στεφάνι με ανάγλυφη ερυθρά πέτρα και αριθμό μικρών λευκών λίθων. Μια αλυσίδα είναι τοποθετημένη με ένα στεφάνι που πρέπει να διορθώσετε με τις τρίχες σας. Η αλυσίδα περιέχει μια σειρά μικρών χαντρών σε ένα συγκεκριμένο κενό.

Δείτε περισσότερα: Πιέζοντας δαχτυλίδι από τη μύτη

7. Floral Clip στην ακίδα μύτης:

Ανθινος Clip on Nose Pin

Πρόκειται για ένα floral σχέδιο κλιπ μύτη κλιπ. Είναι ασημένιο και δημιουργήθηκε γοητευτικό με σχήμα λουλουδιού. Υπάρχει μια λευκή πέτρα στη μέση και με σχέδιο πέταλο γεμάτη με μπλε πέτρα. Πρόκειται για ένα αντίκα σχέδιο που ποτέ δεν θα βγαίνει από τη μόδα. Το floral design είναι αειθαλές και ελκυστικό.

8. Κλείστε την Καρφίτσα για τους κολυμβητές:

Συνδετήρας on Nose Pin for Swimmers

Αυτό το κλιπ μύτης κολύμβησης είναι μια ειδική δημιουργία για τους κολυμβητές. Οι κυρίες ενώ πηγαίνουν για κολύμβηση μπορούν να φορέσουν αυτό το κλιπ μύτης. Προστατεύει το νερό από το να μπει στη μύτη και μπορεί να κολυμπήσει άνετα. Στερεώνεται πάνω από τη μύτη σας και έχει τρία καρφιά και στις δύο πλευρές.

Δείτε περισσότερα: Μαγνητική μύτη

9. Κλιπ μύτης αιχμής:

Παγώνι Motif Nose Clip

Είναι ένα καταπληκτικό κλιπ στο δαχτυλίδι μύτης με μοτίβο παγώνι. Φαίνεται ότι είναι οξειδωμένο μέταλλο. Ένα πλάσμα χορού και ευτυχής παγώνι γίνεται σε αυτό το κλιπ μύτης. Οι κυρίες αισθάνονται ευτυχείς βλέποντας το παίζοντας παγώνι. Αυτό το κλιπ μύτης έχει σχέδιο εμπλοκής.

Όπως είδαμε, υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια σε κλιπ για τη μύτη δαχτυλιδιών και χρήσιμα επίσης. Η ιδέα της κατασκευής κλιπ μύτης για κολυμβητές προέρχεται από αυτό το παραδοσιακό δαχτυλίδι μύτης. Οι κυρίες μπορούν να δοκιμάσουν αυτή την ποικιλία κλιπ μύτης και να πάρουν ένα σαγηνευτικό πρόσωπο. Μπορεί να κάνει την ημέρα τους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

88 − = 79