9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Κάθε γυναίκα που θέλει να φορέσει μακιγιάζ φροντίζει ότι οι μάσκαρες πρέπει να έχουν στο μακιγιάζ τους. Και αυτό συμβαίνει επειδή τα όμορφα μάτια δεν παραλείπουν ποτέ να τραβήξουν την προσοχή και να σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Ανεξάρτητα από το τι βλέπετε, τα μάσκαρα πάντα βοηθούν να τονίσουμε το βλέμμα σας. Όταν πηγαίνετε στο κατάστημα για mascaras τότε θα σας παρέχονται πολλές επιλογές για να επιλέξετε και δεν θα το αρνηθώ ότι πιο συχνά γίνεται λίγο δύσκολο για μας να αποφασίσουμε. Μεταξύ όλων των καλύτερων εταιρειών ομορφιάς που μπορείτε να εμπιστευτείτε, το Oriflame είναι ένα τέτοιο εμπορικό σήμα όταν πρόκειται για μασκάρα.

Ιδρύθηκε από δύο αγαπημένους αδελφούς και έναν φίλο το 1967, αυτή η εταιρεία είναι τώρα μια διεθνής εταιρεία ομορφιάς που πωλεί απευθείας σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η Oriflame είναι μια τέτοια εταιρεία ομορφιάς που εισάγει καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα ομορφιάς τα οποία διατίθενται στο εμπόριο μέσω της δύναμης πωλήσεων ανεξάρτητων συμβούλων. Η μοναδική επιχειρηματική ιδέα του Oriflame είναι - "Κερδίστε χρήματα σήμερα και εκπληρώστε τα όνειρά σας αύριο". Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν έναν μοναδικό τρόπο εμπορίας των προϊόντων τους. Η Oriflame Cosmetics είναι επίσης εισηγμένη στο Nasdaq OMX Nordic Exchange.

Δημοφιλή και καλύτερα μασκάρα Oriflame στην Ινδία:

Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις υπέροχες μάσκες που προσφέρει η Oriflame.

1. Μάσκαρα με οστέινη οσφραγίδα της Oriflame:

oriflame mascara

Η νέα τεχνολογία που είναι εγχυμένη στη δημιουργία αυτής της όμορφης μάσκαρα φιλοξενεί τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώνουν φυσικά καθημερινά. Και παρέχει επίσης ένα υπέροχο φινίρισμα στα μάτια.

2. Μάσκαρα για το Oriflame Volume Build:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Αυτή η λαμπρή μάσκαρα από την Oriflame είναι απαλλαγμένη από μουντζούρες και δεν δημιουργεί συσσώρευση ή ξεφλούδισμα. Επίσης, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όσο το δυνατό όγκο στις βλεφαρίδες σας, όπως θα προτιμούσατε εφαρμόζοντας και επαναχορηγώντας ξανά και ξανά. Κάθε παλτό προσθέτει μόνο για να τονίσει τις όμορφες βλεφαρίδες σας.

3. Μάσκαρα ανώτερου μήκους χρυσού Oriflame Giordani:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Η νέα μάσκαρα από την κορυφαία μάσκαρα Oriflame Giordani Gold είναι μια πανέμορφη συλλογή η οποία δεν διαρκεί μόνο πολύ, αλλά είναι επίσης απαλλαγμένη από μουντζούρες. Και αυτή η μάσκαρα ορίζει τις βλεφαρίδες σας όμορφα για να σας δώσει μια εκπληκτική εμφάνιση.

4. Oriflame Giordani Χρυσό Έντονο Μάσκαρα Delight:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Η βούρτσα πριμοδότησης τριχών αυτής της μάσκαρα Oriflame Giordani Gold Volume Delight Mascara σας επιτρέπει να εφαρμόζετε την μάσκαρα αβίαστα στις βλεφαρίδες σας για μια φανταστική επίδραση.

Δείτε περισσότερα:  Dior Νέα μάσκαρα

5. Μάσκαρα Oriflame Beauty 2Fx:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Τι θέλετε - Μήκος ή όγκος; Μπορείτε να επιτύχετε και με τη χρήση αυτής της υπέροχης μάσκαρα από τη μάσκα Oriflame Beauty 2Fx. Είναι μακράς διάρκειας και είναι απαλλαγμένο από μουντζούρες.

6. Μάσκαρα Oriflame Very Me Extendalash:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Αυτή η όμορφη μάσκαρα από τη μάσκα Oriflame Very Me Extendalash σας προσφέρει τέλειες μακριές, σγουρές και καθορισμένες βλεφαρίδες.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερη Μάσκαρα με Μέγιστο Παράγοντα

7. Oriflame ομορφιά νερό λουρί αδιάβροχη μάσκαρα:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Το Oriflame Beauty Lash Waterproof Mascara είναι αδιάβροχη μάσκαρα που ορίζει ογκώδη, επιμηκύνει και χωρίζεται χωρίς να λερώνει, να τρέχει ή να λερώνει. Αποτελεί σύμπλεγμα για νιφάδες χωρίς νιφάδες.

8. Μάσκαρα Very Me Clickit της Oriflame:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Η μάσκαρα Oriflame Very Me Clickit είναι μια φοβερή μάσκαρα η οποία όχι μόνο ορίζει αλλά και παρατείνει τις βλεφαρίδες σας για να προσθέσει ένα λαμπρό δράμα.

Δείτε περισσότερα:  Mascara Brands

9. Oriflame Very Me Fat Lash Μάσκαρα:

9 Διάσημοι Ορχιδέμ Μασκάρας στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Τώρα μπορείτε να χτυπήσετε τους αντιπάλους σας έξω με αυτές τις υπέροχες ασυναγώνιστες χοντρές βλεφαρίδες. Η φόρμουλα που ενισχύει το βλεφαρίδα και η κατάσταση της τέχνης σας δίνει μακρύτερες και πληρέστερες βλεφαρίδες που κυριολεκτικά παρατηρούνται.

Τώρα που γνωρίζετε μερικές από τις καλύτερες mascaras από την Oriflame, την επόμενη φορά που κάνετε μια αγορά, τότε θεωρείτε την επιλογή της Oriflame επίσης επειδή οι περισσότεροι πελάτες ισχυρίστηκαν ότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τις αγορές τους από την Oriflame.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

91 − = 86