Κορυφαίοι 9 χρυσά δαχτυλίδια της μύτης Στυλ στη ζωή

Για καταπληκτικά σχέδια κοσμημάτων τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες είναι ο χρυσός και οι αποχρώσεις του χρυσού. Για να βελτιώσετε την εμφάνιση, πρέπει να φορέσετε μόνο ένα χρυσό κομμάτι κοσμημάτων και η εμφάνιση αλλάζει τελείως. Ο χρυσός σημαίνει καθαρότητα, ευημερία, εορταστικές εκδηλώσεις και ευοίωνες ευκαιρίες. Παίρνετε οποιαδήποτε κοσμήματα ή αξεσουάρ και είναι εκεί σε χρυσό. είτε πρόκειται για αλυσίδες, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, περιδέραια, ποδιού, βραχιόλια κλπ. Δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος με την προμήθεια ρούχων με χρυσά κοσμήματα. Οι δακτύλιοι της μύτης ή οι ακίδες της μύτης είναι μια γρήγορη τάση προς τα πάνω, με τους νέους να τους αγκαλιάζουν και να πειραματίζονται. Επίσης ηλικίας παλιές παραδόσεις στην Ινδία, είχε δαχτυλίδια μύτη να είναι μέρος της αξεσουάρ της γυναίκας εμφάνιση.

Διαφορετική συλλογή των χρυσών σχεδιασμών δαχτυλιδιών μύτης:

Εδώ θα ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 χρυσά δαχτυλίδια μύτης.

1. Γύρος δαχτυλίδι χρυσού:

Χρυσός Nose Rings

Στρογγυλά χρυσά δαχτυλίδια μύτης με διαμάντια είναι ένα κλασικό δαχτυλίδι μύτης που φέρουν οι γυναίκες. Αυτό έγινε διάσημο, καθώς ο αστέρι της τένις Sania Mirza αγκαλιάζει αυτό το δαχτυλίδι. Αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο και ως εκ τούτου φαίνεται χαριτωμένο για το πρόσωπο που το φοράει. Κατασκευασμένο σε καθαρό χρυσό και γεμάτο με διαμάντια σε ημικυκλικό σχήμα. Αυτό είναι ένα κλασικό δαχτυλίδι μύτης 0,09 καρατίων.

2. Χρυσό δαχτυλίδι με αλυσίδα:

Χρυσός Nose Ring with Chain

Αυτό είναι ένα από τα παραδοσιακά χρυσά δαχτυλίδια μύτης για τις ινδικές νύφες για γάμους. Χρυσό δαχτυλίδι σε αυτό το δαχτυλίδι μύτης είναι αρκετά μεγάλο και έχει μια χρυσή αλυσίδα που είναι συνδεδεμένη με τα μαλλιά. Επίσης, το δαχτυλίδι έχει πέτρες γεμάτες πάνω τους για την πρόσθετη λαμπρότητα σε αυτό το μοναδικό νυφικό αξεσουάρ. Επιπλέον, το δαχτυλίδι έχει και μικρές χρυσές χάντρες στο κάτω μέρος σε ένα ημικυκλικό μοτίβο.

3. Δαχτυλίδι μύτης Diamond:

Διαμάντι Nose Ring

Τα πιο δημοφιλή δαχτυλίδια μύτης είναι αυτά δαχτυλίδια μύτη διαμαντιών. Τα αφρώδη διαμάντια με λεπτές τομές και σαφήνεια, σταθερά σε χρυσό 18 καρατίων ή 14 καρατίων, φαίνονται καταπληκτικά όταν φοριούνται. Ο τρόπος με τον οποίο λάμπει ενισχύει μόνο την όψη και την ομορφιά του προσώπου συνολικά. Αυτό το βλέμμα μπορεί να φανταστεί από τις γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα, όπως αυτό το δαχτυλίδι μύτη διαμαντιών φαίνεται όμορφη σε κανέναν.

4. Καρδιά σχήματος δαχτυλίδι:

Καρδιά Shaped Golden Nose Ring

Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γύρω από τη γωνία, εκπλήσσει το σύντροφό σας / ο σύζυγος / φίλο σας γίνεται ευκολότερη με αυτές τις χαριτωμένες μικρές καρδιά σε σχήμα χρυσό δαχτυλίδια μύτη. Φτιαγμένο από χρυσό, αυτό το σχέδιο δαχτυλιδιών μύτης σε χρυσό γίνεται σε σχήμα καρδιάς και φαίνεται όμορφο σε νεαρές γυναίκες. Επιπλέον, αυτό μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για τη σύζυγο / φίλη ή το σύντροφό του.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστές Δαχτυλίδια μύτης

5. Δαχτυλίδι μύτης λουλουδιών:

Λουλούδι Nose Ring

Floral μοτίβα είναι κοινά σε μενταγιόν, μανταλάκια, βραχιόλια κ.λπ. Flower μύτη δαχτυλίδι χρυσό σχέδια με χρυσό γάντζο εμφάνιση καταπληκτική όταν φοριέται. Τα λουλούδια έχουν πέταλα γεμάτα λαμπερά, φωτεινά διαμάντια και το κέντρο του λουλουδιού έχει επίσης ένα διαμάντι. Το δαχτυλίδι μύτης λουλουδιών είναι η καλύτερη επιλογή δώρων. Floral δαχτυλίδια μύτη ταιριάζουν σε όλους.

6. Κίτρινο Ball Μύτη δαχτυλίδι σε χρυσό:

Κίτρινος Ball Nose Ring

Αυτό το δαχτυλίδι μύτης είναι πολύ δημοφιλές στη Νότια Ινδία. Είναι ένας από τους πρώτους δακτυλίους μύτης που ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα φοράει την πρώτη φορά που παίρνει τη μύτη τρυπημένη. Είναι κατασκευασμένο από καθαρό χρυσό και μοιάζει με μια μικρή μπάλα που γίνεται με το κίτρινο μέταλλο. Μπορεί να κυμαίνεται από πολύ μικρού μεγέθους έως bit μεσαίου μεγέθους δακτυλίους μύτης σύμφωνα με το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του.

Δείτε περισσότερα: Πραγματικά ασημένια δαχτυλίδια μύτης

7. Δαχτυλίδια μύτης ουράνιων:

Ουράνιος Nose Rings

Οι ουράνιοι δακτύλιοι μύτης είναι σαν να κατέβηκαν πραγματικά από τους ουρανούς. Αυτό έχει τρεις δακτυλίους μύτης? ένα αστέρι, μια ημισέληνο και έναν ήλιο. Κάποιος μπορεί να φορέσει κάποια από αυτές οποιαδήποτε μέρα σύμφωνα με τον τόνο και τη διάθεση της ημέρας. Οι αύξουσες παραγγελίες σε αυτούς τους δακτυλίους είναι πραγματικά αισθητές ξεκινώντας από το μικρότερο που είναι αστέρι, τότε η ημισέληνος και η τελευταία είναι ο ήλιος.

8. Χρυσά δαχτυλίδια μύτης με μαργαριτάρια:

Χρυσός Nose Rings with Pearls

Τα μαργαριτάρια μπορούν να είναι όπως εκεί σε σχεδόν όλα τα κομμάτια κοσμημάτων. Τα μαργαριτάρια αντικατοπτρίζουν την τάξη και το ύφος Υπέροχες χρωματιστές μαργαριτάρια γεμάτα τέλεια σε καρφίτσες χρυσή μύτη μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για οποιαδήποτε γυναίκα. Αυτά είναι αυτά τα είδη δαχτυλιδιών μύτης που μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδι μύτης Diamond

9. Fancy χρυσά δαχτυλίδια μύτης:

Φαντασία Gold Nose Rings

Τα εφηβικά κορίτσια και οι νέες γυναίκες είναι περισσότερο πειραματιστές όταν πρόκειται για δαχτυλίδια μύτης. Αυτά τα υπέροχα χρωματιστά πέτρινα φανταχτερά δαχτυλίδια μύτης σε χρυσό είναι αρκετά καινούργια και διαφορετικά Αυτά δεν απαιτούν διάτρηση πάρα πολύ καθώς μπορούν απλά να προσαρμοστούν στη μύτη σας και να σφίξουν. Ο χρυσός δακτύλιος έχει ένα στρώμα από εννέα έως δέκα χρωματιστές πέτρες συνδεδεμένες σε αυτό που δίνει μια νέα ματιά στο χρυσό δαχτυλίδι μύτης.

Ο χρυσός είναι το λαμπερό, λαμπερό κίτρινο μέταλλο και το πιο προτιμώμενο στοιχείο για κοσμήματα. Τα μοντέρνα δαχτυλίδια μύτης σε χρυσό μπορεί να είναι αυτό το ιδιαίτερο μικρό πράγμα που παρατηρείται αμέσως. Με χρυσό που προσφέρει την ολκιμότητα και την ελατότητά του να γίνει σε οποιαδήποτε μορφή κοσμημάτων, τα δαχτυλίδια μύτης σε χρυσό βλέμμα εκπληκτικά με πέτρες, διαμάντια, μοτίβα, παραλλαγές κ.λπ..

Meta-d - Η παρακολούθηση των τελευταίων και η προσέλκυση σε πειραματισμό με μια νέα εμφάνιση καθημερινά μπορεί να είναι τέλεια όταν κάποιος έχει πολλές επιλογές στα δαχτυλίδια της μύτης. Ξεκινήστε με αυτή τη νέα τάση της μύτης και λάβετε μια νέα ματιά για τον εαυτό σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 2