9 Όμορφη αναζητούν 22 καράτια χρυσά κοσμήματα σχέδια Bangles

Χρυσά βραχιόλια καρατίων 22 είναι ένα όνειρο πολλών γυναικών που δεν ανήκουν στην πλούσια τάξη. Οι κυρίες από την υψηλή κοινωνία θα έχουν σίγουρα μια επιλογή για το τακτικώς μεταβαλλόμενο κοσμήματά τους. Αν και δεν υπάρχουν ούτε ένα ούτε δύο σχέδια που να στρέφουν το μυαλό μας από την αγορά ενός νέου σχεδίου βραχιόλι. Μια ποικιλία σχεδίων με βραχιόλια σε χρυσό 22 καρατίων μπορεί να δει με υπέροχη εμφάνιση και πολυτέλεια.

22k gold bangles

Ινδικό Παραδοσιακά Bangle 22 καράτια Χρυσό:

Ας δούμε να έχουμε μερικά καλύτερα σχέδια σε χρυσά βραχιόλια 22κτ για ειδικές περιπτώσεις στην Ινδία

1. 22 Καράτια Gold Meenakari χρυσά Bangles:

22 Karat Gold Meenakari Gold Bangles

Μια πανέμορφη συλλογή από βραχιόλια που αποτελούνται από τέσσερα λεπτά βραχιόλια και δύο βραχιόλια kada στα άκρα φαίνονται λαμπρά όταν σχεδιάζονται με την αποκλειστική τέχνη του meenakari στο κόσμημα. Τα 22 k χρυσά βραχιόλια meenakari σχεδιασμό θα θέσει όμορφα με οποιαδήποτε παραδοσιακή στολή.

2. 22k χρυσό Bangles Σετ με Kadas:

22 Karat Gold Bangle Set with Kadas

Ένα σύνολο από 8 βραχιόλια και 2 κακάδες με όμορφο παραδοσιακό σχεδιασμό κοσμημάτων κοσμημάτων μπορεί να φανεί στα χρυσά βραχιόλια 22 κατιόντων από την παραδοσιακή ινδική συλλογή τεχνών. Τα όμορφα και ωραία σχέδια στα βραχιόλια αντικατοπτρίζουν την πρόκληση των βιοτεχνικών έργων τεχνών της Ινδίας.

3. 22 Καρατίων Gold Filigree Patta Bangles:

22 Karat Gold Filigree Patta Bangles

Οι Kadas είναι οι απλούστερες, αλλά ακόμα παρουσιάζουν σχέδια βραχιόλια που φορούν ινδικές γυναίκες ακόμα και σε κανονικές μέρες. Τα kadas είναι ευρεία βραχιόλια που είναι επίσης όμορφα κατασκευασμένα σε χρυσά βραχιόλια 22 καρατίων. Το filigree patta δουλεύει στα βραχιόλια φαίνεται απίστευτο.

4. 22 Karat Gold Pearl Bangles:

22 Karat Gold Pearl Bangles

Καταπληκτική τέχνη με το συνδυασμό μαργαριτάρι stud σε χρυσά βραχιόλια 22kt. Όμορφα δεν είναι τόσο ευρύ βραχιόλια kada μπορεί να γίνει με μαργαριτάρια stud τελικά μεταξύ της εργασίας χρυσό σκάφος στα βραχιόλια. Το Kadas μπορεί να κατασκευαστεί με τα προσαρτήματα βιδών που κατασκευάζονται για την εύκολη φθορά των βραχιόλια στο χέρι.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά κοσμήματα από χρυσά κοσμήματα

5. 22 Καράτια χρυσό δαχτυλίδι Diamond Diamond Broad Bang:

22 Karat Gold Diamond Stud Broad Bangle

22 καράτια χρυσό βραχιόλι σε σχήμα μεγάλου ενός τεμαχίου kada είναι σήμερα πολύ στο κόσμημα μόδας. Ένα μόνο kada είναι αρκετό για την ομορφιά του χεριού σας. Ένα εκπληκτικό σχέδιο με χάντρες χρυσού και διαμάντια stud σε όλο το kada είναι ένα απίστευτο κομμάτι σχεδιαστή.

6. 22 Καράτια Gold Ruby Stud Bangles:

22 Karat Gold Ruby Stud Bangles

22 καράτια χρυσά βραχιόλια σχεδιασμένα με εκπληκτικά άκοπα άσπρα και κόκκινα ρουμπίνια διαμάντια. Ο συνδυασμός των shinning λευκών διαμαντιών, του κόκκινου ρουμπίνι και του λαμπερού κίτρινου χρυσού θα φέρει τα τέσσερα αστέρια στη συλλογή κοσμημάτων σας.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά Bangles 10 γρ

7. 22 Karat Jodha Akbar Bangles:

22 Karat Jodha Akbar Bangles

Η νέα κοπή κοσμήματος αντικατοπτρίζει πάντα το σχεδιασμό της από την αρχαία τέχνη. Το κόσμημα Jodha Akbar είναι διάσημο για τα μοναδικά σχέδια του. Τα τολμηρά μοτίβα και ο γυαλισμένος χρυσός με απλά αλλά αποκλειστικά σχέδια κάνουν το κόσμημα εξαιρετικό. Μια καραμέλα καρατίων 22 καράτια σε σχήμα ακανόνιστου στρογγυλού σχήματος με όμορφο σχέδιο στην επιφάνεια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάποιος να γλύφει με.

8. 22 Karat Antique Bangles Σετ:

22 Karat Antique Bangles Set

Το παλιό κόσμημα σχεδιαστών ποτέ δεν ξεθωριάζει την αίγλη του. Μια μικρή συστροφή στα σχέδια των βραχιόλια φέρνει ακόμα πιο ελκυστικές δημιουργίες. Ένα χρυσό καρατίων 22 καρατίων Η ινδική συλλογή αρχαίων σχεδίων κοσμημάτων μπορεί να φανεί απίστευτη ακόμη και με μια πρέζα τελευταίων σχεδίων.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Gold Bangles σε 20 γραμμάρια

9. Όμορφα κατασκευασμένα 22k χρυσά Bangs:

22 Karat Beautiful Crafted Gold Bangles

Ένα χρυσό βραχιόλι από χρυσό κόσμημα καρατίων 22 καρφιών με ακανόνιστο στρογγυλό σχήμα, φαίνεται ένα εξαιρετικό κόσμημα. Όμορφη εργασία filigree μαζί με διαμάντι studding σε kada δίνει ένα όμορφο σύνολο από βραχιόλια.

Όμορφα filigree έργα σε βραχιόλια έχουν κάνει την υψηλότερη θέση μεταξύ των σχεδιαστή 22k χρυσά βραχιόλια. Τα βραχιόλια διαμάντι stud και meenakari δουλειά για τα βραχιόλια έχουν όλα τα πάντα φαβορί. Τα Bangles σήμερα δεν έχουν μόνο παραμείνει με το ίδιο παλιό στρογγυλό σχήμα. Αλλά μια ποικιλία σχημάτων έχουν δοθεί στα βραχιόλια όπως το τετράγωνο σχήμα, τα ακανόνιστα στριμμένα σχήματα, τα κυματιστά σχήματα και πολλά απίστευτα σχέδια ταιριάζουν στα μάτια για την επόμενη αγορά κοσμημάτων.

Εικόνες Πηγή: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

54 − 51 =