Κορυφαία 9 σπιτικά πακέτα προσώπου από φασόλια | Στυλ στη ζωή

Το παντζάρια δεν είναι μόνο θρεπτικό για το σώμα, αλλά και για το δέρμα. Ας μάθουμε μερικές συνταγές μάσκα προσώπου παντζάρια.

παντζάρι face packs

Πακέτα προσώπου παντζαριού:

Εδώ είναι 9 καλύτερα σπιτικά πακέτα προσώπου παντζαριού ως εξής.

1. Σάλτσα κρέμας και ζαχαροκάλαμο συσκευασία προσώπου:

Παντζάρι Face Masks 1

Αυτή είναι μια εύκολη μάσκα προσώπου που καθαρίζει από το νεκρό κύτταρο του δέρματος μαζί με το δέρμα σας να λάμπει. Πάρτε ένα παντζάρι και τη σχάρα καλά πριν πιέστε έξω το χυμό του σε μια αποχυμωτή ή μίκτη. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε μια κουταλιά της σούπας χυμό ακατέργαστου τεύτλου με μια άλλη κουταλιά της σούπας κρέμας. Διαδώστε το μίγμα ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπό σας και αφήστε το για 20 λεπτά. Ξεβγάζω.

2. Μάσκα προσώπου από βρώμη και παντζάρι:

Παντζάρι Face Masks 2

Για να κάνετε αυτή τη μάσκα προσώπου, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας βρώμης και μερικές φέτες από ένα παντζάρι σε ένα μύλο και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει μια ακατέργαστη πάστα. Εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε το να λειτουργήσει στο δέρμα σας για 10 λεπτά. Κατόπιν ξεπλύνετε για να πάρετε λαμπερό ροζ δέρμα.

3. Αμυγδαλέλαιο και το παντζάρια Face Pack:

Παντζάρι Face Masks 3

Αυτή η συνταγή μάλιστα κάνει θαύματα στο ξηρό δέρμα. Για να έχετε το δέρμα σας ενυδατωμένο, πάρτε ένα μπλέντερ και ρίξτε σε μερικές φέτες παντζάρια, δύο κουταλιές σούπας γιαούρτι και δύο κουταλιές αμυγδαλέλαιο. Ανακατεύουμε καλά για να σχηματίσουμε μια ομαλή πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στο δέρμα σας ομοιόμορφα και αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια μπορείτε να το ξεπλύνετε με κρύο νερό για ομαλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά πανεύκολα πακέτα προσώπου.

4. Μάσκα προσώπου πορτοκαλιού και τεύτλων:

Παντζάρι Face Masks 4

Αυτή είναι μια σπιτική μάσκα προσώπου που μπορεί να φωτίσει ορατά το δέρμα σας με επίμονη χρήση. Εκχυλίστε το χυμό από κάποιο τριμμένο παντζάρια. Σε ένα μπολ, προσθέστε το χυμό παντζάρια, δύο κουταλιές της σούπας φλούδας πορτοκαλιού και μια κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκαλιού. Ανακατέψτε καλά. Εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και αφήστε το να παραμείνει για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αυτή είναι μια από τις κορυφαίες σπιτικές μάσκα προσώπου παντζαριού.

5. Καρότο και παντζάρι προσώπου Pack:

Παντζάρι Face Masks 5

Αυτή η συνταγή εξασφαλίζει επίσης τον ελάφρυνση του δέρματος και βοηθά στην απομάκρυνση του μαυρίσματος. Εκχυλίστε το χυμό από ένα τριμμένο παντζάρι και καρότο. Σε ένα μπολ, προσθέστε το χυμό παντζάρι, τον χυμό καρότου και δύο κουταλιές της σούπας σανδαλόξυλου. Αναμείξτε καλά όλα τα συστατικά για να δημιουργήσετε μια πάστα. Εφαρμόστε το μείγμα ομοιόμορφα στο δέρμα σας και αφήστε το για τουλάχιστον 15 λεπτά. Κατόπιν ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Δείτε περισσότερα: Χρήση του λεμονιού για το πρόσωπο

6. Μάσκα προσώπου Multani Mitti και παντζάρι:

Παντζάρι Face Masks 6

Τρίψτε ένα παντζάρι και απομακρύνετε το χυμό από αυτό. Σε ένα μπολ, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας σκόνης γης πληρώματος ή πούδρα multani mitti και προσθέστε αρκετό χυμό παντζάρι για να κάνετε μια ομαλή πάστα. Ανακατεύουμε καλά για να σχηματίσουμε μια πάστα. Τώρα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, εφαρμόστε την πάστα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά τουλάχιστον πριν ξεβγάλετε με κρύο νερό. Αυτή η μάσκα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το λιπαρό δέρμα και το δέρμα που είναι επιρρεπές στην ακμή.

7. Lime και παντζάρι Face Pack:

Παντζάρι Face Masks 7

Αρχίστε με την εξαγωγή του χυμού από ένα τριμμένο παντζάρια. Σε ένα μπολ, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας γραμμάριο αλεύρι, μία κουταλιά της σούπας χυμό ασβέστη, μισή κουταλιά της σούπας γιαούρτι και μόλις αρκετό χυμό τεύτλων για να κάνετε μια πάστα. Αναμείξτε καλά όλα τα συστατικά για να κάνετε μια ομαλή πάστα. Όταν τελειώσετε, εφαρμόστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό ομοιόμορφα και αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πακέτα προσώπου παντζάρια για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε περισσότερα: Σταφύλια για το πρόσωπο

8. Μάσκα προσώπου Gram Αλεύρι και παντζάρι:

Παντζάρι Face Masks 8

Για να κάνετε αυτή τη μάσκα προσώπου, θα χρειαστεί να εξαγάγετε το χυμό ενός τριμμένου παντζάρι. Σε ένα μπολ, προσθέστε μια κουταλιά σούπας χυμό τεύτλων, μια κουταλιά της σούπας αλεύρι γραμμάρια, μισή κουταλιά της σούπας γάλα κρέμα γάλακτος και μια πρέζα κουρκούμη σκόνη. Αναμείξτε καλά όλα τα συστατικά για να κάνετε μια ομαλή πάστα. Εφαρμόστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό ομοιόμορφα. Αφήστε το να παραμείνει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Είναι η ολοκληρωμένη μάσκα προσώπου παντζαριού.

9. Μέλι και παντζάρι προσώπου Pack:

Παντζάρι Face Masks 9

Αυτή είναι μια απλή σπιτική μάσκα προσώπου για ξηρό δέρμα. Εκχυλίστε το χυμό από ένα τριμμένο παντζάρια. Σε ένα μπολ, προσθέστε μια κουταλιά σούπας χυμό παντζάρι, μια κουταλιά της σούπας νωπό γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού οργανικό μέλι. Ανακατέψτε καλά τα συστατικά. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σας, απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε το για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Δείτε περισσότερα: Tulsi Face Pack

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

30 − 28 =