9 καλύτερες και τελευταίες πλήρεις φούστες για τις γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Θεωρείται ότι είναι το θεμέλιο της γυναικείας ντουλάπας, μια πλήρης φούστα προσθέτει ευελιξία σε κάθε ενδυμασία που φοράτε. Κολλώνοντας από τη μέση της μέσης σας και καλύπτοντας τα κάτω μέρη του σώματός σας, μια μακριά φούστα μπορεί να έρθει σε πολλούς διαφορετικούς τύπους και στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το πλαίσιο της εκδήλωσης.

Οι φούστες μπορούν να φορεθούν τις περισσότερες ημέρες των εβδομάδων και μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν με το ανώτερο ρούχο σε άπειρους τρόπους. Μπορείτε να επιλέξετε να είστε άψογα αριστοκρατικό ή εκστατικά funky? ο μόνος περιορισμός είναι η έκταση των δημιουργικών σας ιδεών.

Απλές και χαριτωμένες Γυναίκες πλήρες φούστες:

Στη λίστα κορυφή 9 τύποι πλήρους φούστες συζητούνται που ταιριάζει σχεδόν κάθε περίσταση που μπορείτε να σκεφτείτε.

1. Σειρά A πλήρης φούστες:

γεμάτος skirts

Mimicking το σέξι του γράμμα Α? αυτά τα είδη μακριών φούστες είναι καλά τοποθετημένα στην περιοχή της μέσης και είναι λίγο πιο χαλαρά προς τα κάτω. Αυτό το είδος των μακριών πλήρους μήκους φούστες είναι ο καλύτερος τύπος για να συμπληρώσει το ισχίο σας και φοβερό σχήμα. Όταν φοριέται τέλεια, αυτή η μακριά φούστα μπορεί να βράζει τυχαία ή ημι-τυπικά γεγονότα.

2. Γοργόνα Τύπος Πλήρες φούστες:

Γοργόνα type full skirts

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η φούστα μιμείται την ουρά της όμορφης γοργόνας. Το πλήρες φόρεμα φούστα είναι καλά τοποθετημένο από τη γραμμή της μέσης μέχρι τα γόνατα και από τα γόνατα βόμβες έξω σε φωτοβολίδες, διευρύνοντας την εφαρμογή δραστικά. Μια όμορφη φούστα, προσθέτοντας περισσότερα στην ομορφιά της με κάποια επίπεδα που προστέθηκαν.

3. Φούστες Maxi:

Μάξι φόρεμα skirts

Η τελική επιδερμίδα της άνετης επίδεσμο, η φούστα μακρύ maxi φούστα είναι η καλύτερη επιλογή για χειμώνες και πτώσεις. Απλώς λάβετε υπόψη το μήκος, έτσι ώστε να μην έρχεται σε αντίθεση με το κομψό βήμα σας και κάθε άλλο πράγμα θα ταξινομηθεί μόνο του. Αθλητισμός μια λευκή πλήρη φούστα σε maxi στυλ και κάθε καλοκαιρινό πάρτι θα σας καλωσορίσω.

4. Πτυσσόμενες πλήρεις φούστες:

Πτυχωμένο full skirts

Η μαγευτική ομορφιά των πτυχών από την κορυφή της φούστας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστός σε κάθε περίσταση. Η εμφάνιση της μακριάς πλήρους φούστας συμπληρώνει κάθε είδους φιγούρα και μπορεί να γίνει πιο πανέμορφη με κάποια λάμψη που προστίθενται.

5. Φούστες Full Denim:

Γεμάτος Denim skirts

Η αγάπη σας για denim και τζιν μπορεί επίσης να κάνει τα τζιν μακρύ φούστες ένα κομμάτι της κομψής σας ντουλάπας και σωστά. Η ουσία της φούστας είναι ταυτόχρονα αιτιακή και αισθησιακή. Η ήδη μοντέρνα φούστα μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική με κάποιες τσέπες, σχισμές ή μπαλώματα που προστίθενται σε αυτό.

6. Πλήρες φούστες με σκουλήκι:

Σκουπόξυλο full skirts

Μια άλλη όμορφη αιτιώδης φθορά, το μήκος του αστραγάλου ζαρωμένο φούστα είναι μια διασκέδαση φθορά. Η εξαιρετικά ρυτιδωμένη εμφάνιση της κάτω φθοράς μπορεί να επισημάνει πλήρως κάθε ανώτερη φθορά που επιλέγετε να συνδυάσετε με ένα λεπτό πλήρες μοτίβο φούστα.

Δείτε περισσότερα: Γυναικείες κοντές φούστες

7. Φωτιζόμενες πλήρεις φούστες:

Φωτιζόμενη full Skirts

Μια πιο τέλεια εκδοχή της φούστας της γραμμής Α, οι φουσκωτές φούστες είναι κατάλληλες για τους περισσότερους τύπους σώματος. Οι φούστες είναι συνήθως ευρύτερες στο κάτω μέρος σε σύγκριση με τις φούστες της γραμμής Α. Το επιπλέον ποσό των φλόγες που προσδίδει δίνει στο φόρεμα μια βασιλική ατμόσφαιρα.

8. Μολύβι Πλήρες φούστες:

Μολύβι full Skirts

Συνήθως εκτείνονται μέχρι το χαμηλότερο μήκος γόνατος, αυτό το είδος των φούστες είναι η καλύτερη επιλογή για κοκαλιάρικο φιγούρες. Η φούστα αγκάλιασμα σώματος έρχεται σε ύφασμα stretch και μερικές φορές το μήκος φθάνει μέχρι το mid-μόσχο. Μια μαύρη πλήρη φούστα μολύβι είναι εξίσου μοντέρνα για τυχόν επίσημα ή περιστασιακά γεγονότα.

Δείτε περισσότερα: Κόμμα φοράτε φούστες για τα κορίτσια

9. Πλήρης φούσκα τσιγγάνων:

Γεμάτος Gypsy Skirts

Οι βαθμίδες που προστίθενται στη φούστα και η ελεύθερη ροή κάνουν αυτά τα είδη μακριών φούστες μια προτιμώμενη στολή για πολλά αιτιακά γεγονότα. Η φύση ταξιδιώτη και οι ζωντανές εκτυπώσεις και χρώματα καθιστούν την φούστα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Οι πλήρεις φούστες των γυναικών είναι μια τόσο σημαντική συνιστώσα στην ντουλάπα που μπορεί να μετατρέψει κάθε θαμπό ματιά σε ένα ζωντανό φρέσκο ​​στυλ. Φορέστε μια πλήρη μαύρη φούστα για ένα επίσημο γεγονός ή αφήστε τα ποπ χρώματα χαλαρά για τυχόν αιτιακά γεγονότα, είστε εγγυημένα να φανεί φοβερό σε όλους τους.

Δείτε περισσότερα: Midi φούστες για τις γυναίκες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 1 =