9 Τελευταία πλακάκια δαπέδου κουζίνας σε διαφορετικά σχέδια

Η κουζίνα είναι ένα μέρος όπου τα θηλυκά πρέπει να εργάζονται για πολύ χρόνο για να μαγειρέψουν για όλη την οικογένεια. Πρέπει να τρέξει εδώ και εκεί στην κουζίνα και πάντα μένει σε βιασύνη ενώ κάνει κουζίνα. Έτσι, τα κεραμίδια της κουζίνας πρέπει να είναι τραχιά και σκληρά και όχι ολισθηρά. Εξαλείφει τον κίνδυνο πτώσης. Το κεραμίδι είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάθε χρόνο. Πρέπει να το επιλέξετε με μεγάλη προσοχή και ανάλογα με τη δική σας επιλογή χρώματος. Το μέγεθος των πλακιδίων δαπέδου μπορεί να ποικίλει στο χρώμα και το σχήμα.

Κορυφή 9 Σχέδια Πλακάκια κουζίνας:

Εδώ δείτε τα 9 καλύτερα πλακάκια κουζίνας μας για την κουζίνα σας φαίνονται όμορφα. Επιλέξτε το καλύτερο σχέδιο από τη λίστα.

1. Μαύρο και άσπρο πλακάκι δαπέδου κουζίνας:

Μαύρος & White kitchen Floor Tile

Είναι μαύρο και άσπρο σχεδιασμό πλακάκια κουζίνας μικρού μεγέθους. Κάθε συνδεδεμένο πλακάκι έχει σχέδιο με μαύρο τετράγωνο σχήμα. Αυτός ο συνδυασμός ασπρόμαυρου χρώματος είναι παλαιός και χρυσός. Είναι πάντα το αγαπημένο όλων και είναι αποδεκτό σε όλες τις καταστάσεις.

2. Πλακάκι δάπεδο κουζίνας ξύλου:

Ξύλο style kitchen Floor Tile

Αυτό είναι ξύλινο δάπεδο από πλακάκι κουζίνας με σκούρο χρώμα. Τα σκούρα έπιπλα φαίνονται υπέροχα με ξύλινα πλακάκια. Αυτά τα πλακίδια κόβονται σε μεγάλο ορθογώνιο σχήμα. Αυτό το δάπεδο έχει σκοτεινή και ανοιχτή χρωματική απόχρωση που μοιάζει φοβερή. Είναι πολύ γνωστό μεταξύ όλων.

3. Γαλλικό δάπεδο από ασβεστόλιθο για κουζίνα:

γαλλική γλώσσα Limestone Flooring for kitchen

Πρόκειται για τραχύ τύπο πλακιδίων δαπέδου για κουζίνα και είναι διατεταγμένο σε ανομοιογενή σχεδιασμό. Μερικοί τοποθετούνται σε τετράγωνο και μερικοί είναι ορθογώνιοι. Αυτό το κεραμίδι μπορεί να είναι πρώτη επιλογή από κάθε κυρία καθώς είναι μακράς διαρκείας. Το καθαρό λευκό εμφανίζει το λαμπερό αποτέλεσμα.

4. Trendy πλακάκια δαπέδου κουζίνας:

Μοντέρνο Kitchen Floor Tile

Είναι μια τέτοια μοντέρνα πλακάκια πάτωμα ιδέα της τοποθέτησης κάθε διαφορετικό κεραμίδι. Κάθε ενιαίο πλακίδιο έχει διαφορετικούς τύπους σχεδίων. Είναι ένα σπάνιο είδος δαπέδου κουζίνας και είναι ακόμα ελκυστικό. Αυτό θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή των ανθρώπων. Φαίνεται φωτεινό.

5. Παραδοσιακό δάπεδο κουζίνας:

Παραδοσιακός Kitchen Flooring

Νωρίτερα, αυτός ο τύπος πλακιδίων για το πάτωμα της κουζίνας ήταν διαδεδομένος. Ακόμα και στα σπίτια των χωριών κάθε σπίτι είχε τέτοια δάπεδα. Αυτά είναι πραγματικά κατασκευασμένα από πέτρες και χρησιμοποιούνται ως πλακάκια δαπέδου. Εδώ όλα τα κεραμίδια δεν έχουν τα ίδια σχήματα και μέγεθος. Κάθε διαφέρει σε σχήμα.

6. Πλακάκια δαπέδου κεραμικών κουζίνας:

Κεραμικός Kitchen Flooring

Πρόκειται για κεραμικό σχέδιο πλακιδίων δαπέδου κουζίνας από ξύλο. Τα ίδια τετράγωνα σχήματα συνδέονται εδώ σαν δάπεδα. Αυτά τα κεραμίδια έχουν σκιασμένη σχεδίαση που μοιάζει καταπληκτική. Υπάρχει μικρό κενό μεταξύ δύο πλακιδίων. Αυτό το κεραμίδι ψάχνει εξαιρετικά πανέμορφο.

7. Στιλβωμένα πλακάκια κουζίνας Σχεδιασμός:

Αμεμπτος Kitchen Floor Tiles

Είναι τόσο λαστιχένια πλακάκια κουζίνα πλακάκια Ιδέες. Αυτό το κεραμίδι είναι ακτινοβόλο και αφρώδες. Ακόμα και η εικόνα της καρέκλας είναι ορατή σε αυτό το κεραμίδι. Αυτό το γυαλισμένο κεραμίδι είναι η ζήτηση της τρέχουσας ημέρας και είναι πιο ζήτηση. Κυρίως βρίσκεται σε λευκό, αλλά εδώ είναι σε διαφορετικό χρώμα.

8. Μεγάλα κεραμίδια κουζίνας:

Μεγάλο Kitchen Tiles

Αυτά τα πλακάκια δαπέδου για κουζίνα είναι σαν σχιστόλιθος και σε μεγάλο μέγεθος. Είναι σε σκιά μαύρου χρώματος. Μεγάλη κουζίνα μπορεί να υιοθετήσει αυτό το μέγεθος των πλακιδίων, δεδομένου ότι θα καταναλώσει λιγότερο αριθμό πλακιδίων. Και τώρα-ημέρες, αυτά τα πολύ πλακίδια μεγέθους ισχύουν παντού. Είναι εύκολο να επισυνάψετε κι εσείς.

9. Πλακάκια κουζίνας σύγχρονης ημέρας:

Μοντέρνο Day Kitchen Tiles

Είναι απλά τέλεια πλακάκια κουζίνας. Δεν είναι ορατή καμία περικοπή. Φαίνεται ότι ολόκληρη η ξύλινη πλάκα είναι στερεωμένη. Αυτή η ελαφριά σκιά καφέ κεραμιδιών προσθέτει λάμψη στην κουζίνα. Αυτός είναι ο σύγχρονος σχεδιασμός πλακιδίων δαπέδου κουζίνας.

Βλέποντας αυτά τα πλακάκια κουζίνας είναι απλά νευρικά και θα καθαρίσει την ιδέα σας για το δάπεδο κουζίνας. Θα έχετε επιλογή σε πλακάκια δαπέδου από αυτά και θα σας βοηθήσει πολύ στην ανακαίνιση της κουζίνας σας. Η ανακαίνιση της κουζίνας θα προσθέσει νέα γεύση στο στυλ μαγειρέματος και θα σας εμπνεύσει να εργαστείτε περισσότερο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

84 − 78 =