9 δημοφιλή μοντέλα του ποδιού κρύσταλλο | Στυλ στη ζωή

Ένα ενιαίο κομμάτι διακοσμήσεως μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ενδυμασία μιας γυναίκας και ο αστράγαλος είναι ένας από αυτούς. Anklet μπορεί να σας δώσει μια κομψή και κομψή εμφάνιση, επίσης, μπορεί να προσθέσει αίγλη στην προσωπικότητά σας επίσης. Όταν πρόκειται για κρυστάλλινα κοσμήματα κρυστάλλου ποδιού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στολίδι μεταξύ των γυναικών.

κρύσταλλο-ποδιού

Κρύσταλλο Ποδιού Σχέδια:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα Top 9 σχέδια κρυστάλλων anklet που τους αρέσουν οι περισσότερες από τις γυναίκες.

1. Ποδιού κρύσταλλο λουλουδιών:

λουλούδι-κρύσταλλο-ποδιού1

Τα ποδαράκια με κρύσταλλα λουλουδιών είναι πολύ χρήσιμα για να προσθέσετε μια σύγχρονη και ταυτόχρονα εθνική εμφάνιση στην προσωπικότητά σας. Αυτά τα όμορφα ποδιού λουλουδιών μπορούν να φορεθούν από τα κορίτσια και ακόμη και ένα νέο νυφικό μπορεί επίσης να τα φέρει. Το ανθοδέσμη μπορεί να ολοκληρώσει όλες τις εθνοτικές και μοντέρνες στολές.

2. Μαύρο κρύσταλλο ποδιού:

μαύρο-crystal-ποδιού2

Τα μαύρα κρύσταλλα ποδιού είναι πολύ γνωστά μεταξύ των νεαρών κοριτσιών. Το γυαλιστερό αστράγαλο μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά των ποδιών σας και θα σας κάνει να πάρετε τα όμορφα συγχαρητήρια από τους ανθρώπους γύρω σας. Εάν είστε freak μόδας τότε το μαύρο κρύσταλλο anklet θα είναι μια ιδανική επιλογή για σας.

3. Πολύχρωμα κρύσταλλα ποδιού:

πολύχρωμες-κρυστάλλινες-ποδιές3

Προσθέστε ένα ζευγάρι πολύχρωμο κρύσταλλο anklet με άλλα κοσμήματα στολίδια σας και θα είναι αρκετό για να ολοκληρώσετε το κουτί κοσμήματα σας. Μπορεί να είναι ένα τέλειο ζευγάρι αστράγαλο για να φορέσει με κάθε είδους στολή κάθε χρώματος. Πάρτε αυτά τα πολύχρωμα ποδιού κρύσταλλο και μετά από αυτό δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αλλάξετε ποδιές σας καθημερινά για να ταιριάζει με τα χρώματα φόρεμα σας.

4. Βραχιόλια βραχιόλι κρύσταλλο καρδιά:

καρδιά-κρύσταλλο-αστράγαλο-βραχιόλια4

Εάν θέλετε να δείτε κάτι μοναδικό στο στυλ σας, τότε αυτό είναι σίγουρα φτιαγμένο για εσάς. Διακοσμήστε τον αστράγαλο σας με τα όμορφα βραχιόλια αστραγάλου αστραγάλου σε σχήμα καρδιάς και αφήστε τα πόδια σας να χορεύουν με τον εντυπωσιακό τόνο αυτού του αστράγαλου. Αυτό το αστράγαλο μπορεί να σας δώσει μια μαγική γοητεία όταν θα φορέσετε αυτό γύρω από τον αστράγαλο σας.

Δείτε περισσότερα: Fancy Ποδιού

5. Καθαρισμός κρύσταλλο Anklet:

διαυγές κρύσταλλο-αστράγαλο5

Είστε ένας εραστής απλών και νηφάλια πράγματα; Στη συνέχεια, αυτά τα είδη των διαφανών ποδιού κρύσταλλα γίνονται για το μόνο σας. Αυτά τα είδη ποδιού σας δίνουν μια απλή και νηφάλια εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα διατηρούν την εμφάνιση μιας σύγχρονης γυναίκας. Τα καθαρά ποδιού από κρύσταλλο μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά σχέδια και στυλ.

6. Πεταλούδα κρύσταλλο πεταλούδας:

πεταλούδα-κρύσταλλο-αστράγαλο6

Butterfly anklet με το Crystal μπορεί να σας δώσει μια ματιά diva. Μπορείτε να βρείτε τόσα διαφορετικά χρώματα κρυστάλλου σε αυτά τα είδη ποδιού, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε και να κάνετε τα πόδια σας όμορφα όπως και η πεταλούδα.

Δείτε περισσότερα: Περλ Anklet

7. Σύνδεσμος κορσέδων αλυσίδας:

σύνδεση-αλυσίδα-κρύσταλλο-anklet7

Μπορούμε να δούμε ότι οι ποδιές είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένες από τις αλυσίδες συνδέσεων, αλλά προσθέτοντας ένα κομμάτι κρύσταλλο σε αυτό μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά μιας γυναίκας. Η αλυσίδα Link αλυσίδα κρύσταλλο μπορεί να προσθέσει ένα εξαιρετικό βλέμμα στα ρούχα σας. Ωστόσο, σε αυτή την ποικιλία υπάρχουν διαφορετικά χρώματα και σχέδια κρυστάλλου.

8. Anklet ματιών Aqua Crystal Evil Eye:

aqua-crystal-evil-eye-anklet8

Αν θέλετε να κάνετε τη δική σας δήλωση στυλ και θέλετε επίσης να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από ένα κακό μάτι, τότε αυτό θα είναι ένα ιδανικό προϊόν για εσάς. Κυρίως έρχεται με μπλε κρύσταλλα που μπορούν να προσθέσουν μια ομορφιά στα πόδια σας με κομψό τρόπο.

Δείτε περισσότερα: Πλεκτά Ποδιού

9. Anklet δακτύλιος κρυστάλλου:

κρύσταλλο-toe-ring-anklet9

Το δαχτυλίδι κρύσταλλο δαχτυλίδι anklet είναι κάτι μοναδικό στυλ του anklet. Προσθέτει ομορφιά στο toe σας μαζί με τα πόδια σας. Αυτά τα είδη ποδιού μπορούν να φορεθούν σε μερικές ειδικές περιπτώσεις. Το κρύσταλλο δακτύλιος δαχτυλίδι anklet μπορεί να προσθέσει αίγλη στην ομορφιά σας και μπορεί να ολοκληρώσει την ενδυμασία σας για μια λειτουργία ή για ένα πάρτι πάρα πολύ.

Μπορούμε να δούμε ότι κάθε γυναίκα θέλει να πάρει τα όμορφα συγχαρητήρια από όλους, και ένα μικρό κομμάτι κρύσταλλο anklet μπορεί να το κάνει για σας πολύ ωραία. Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια και ποικιλίες είναι διαθέσιμες σε ποδαράκια ποδιού, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον που παίρνει κοστούμια με την ενδυμασία σας το καλύτερο. Έτσι, Πάρτε οποιοδήποτε από τα κρυστάλλινα ποδιού και κάντε τη δική σας μοντέρνα και κομψή δήλωση με ένα όμορφο ζευγάρι κρύσταλλο αστράγαλο.

Εικόνες Πηγή: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 6 =