Κορυφαίες 9 ινδικές χτενίσματα αλογοουρά | Στυλ στη ζωή

Ινδικό αλογοουρά! Όπως όλοι γνωρίζετε ότι το hairstyle είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ελκυστικής σας προσωπικότητας. Τα περισσότερα από τα πολυάσχολα κορίτσια καθώς και οι γυναίκες προτιμούν μια αλογοουρά επειδή δεν παίρνει πολύ χρόνο στο styling καθώς προσφέρει μια κομψή εμφάνιση. Υπάρχουν επίσης πολλά κορίτσια που σκέφτονται ότι αυτό είναι για τα κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο αλλά δεν ξέρουν ότι η αλογοουρά επιθυμείται επίσης από πολλές θαυμαστές προσωπικότητες.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο μοιραζόμαστε μερικά κορυφαία ινδικά ponytails που βοηθά να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

1. Πλευρική αλογοουρά με τσιμπήματα:

Ινδός Ponytail hairstyles1

Εκείνοι που λάτρευαν κτυπήματα συν να έχουν μακριά μαλλιά? Είναι ένα εξαιρετικά χαριτωμένο hairstyle που βελτιώνει το κούρεμα σας. Το πόνι δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα κτυπήματα και δημιουργεί τη γενική εμφάνιση εξαιρετικά κομψή. Η σκιά στα μαλλιά βάρυνε την κόμμωση.

2. Αλεπού αράχνη:

Ινδός Ponytail hairstyles2

Το χτένισμα είναι ένα μείγμα από στρώματα καθώς και κτυπήματα και φοριέται πολύ όμορφα με το ψηλό πόνι. Το περιθώριο προσθέτει στο δράμα και η λεπτή υφή των μαλλιών δίνει στο πόνι μια γενική ογκώδη εμφάνιση. Το χρώμα ταιριάζει στο στυλ και προσθέτει στο βάθος της εμφάνισης.

3. Το ψάρι:

Ινδός Ponytail hairstyles3

Πρώτα απ 'όλα, κόψτε μια χαμηλή πόνυ πόνυ με κλειδωμένα τα μαλλιά με καρφίτσες bobby. Τοποθετήστε τα μαλλιά σας σε μια πλεκτή κορδέλα ψαριού και αφήστε περίπου 3 ίντσες μαλλιών δίπλα στο τέλος. Μπορείτε να δέσετε τα μαλλιά με μια πολύχρωμη ελαστική ταινία. Αυτό το στυλ μαλλιών είναι ιδανικό για κορίτσια με μακριά μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Διαφορετικές ινδικές hairstyles για κοντά μαλλιά

4. Το ποντίκι Multi Braid:

Ινδός Ponytail hairstyles4

Είναι θαυμάσιο για τα κορίτσια με τα παχιά μαλλιά. Αρχικά χωρίστε τα μαλλιά σε δύο κομμάτια από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Μετά από αυτό, πιάστε ένα μέρος, συν το χωρίστε σε εννέα δευτερεύοντα μέρη. Μέσω αυτών των μικρότερων τμημάτων, δημιουργήστε 3 πλεξούδες και μετά συνδέστε και τα 3 ατομικά πλεξούδες που επιθυμούν ένα. Κάντε ξανά την ίδια διαδικασία στην κορυφή της επιπλέον πλευράς επίσης. Αυτό το πολυάριθμο πλεξούδα πόνι μπορεί να καταστραφεί στο σχολείο στην κορυφή για χαλαρή έξω από τις πόρτες.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό Νυφικό Τζούντα Hairstyles

5. Αστραπή αλογοουρά:

Ινδός Ponytail hairstyles5

Ένα απλό hairstyle που ολοκληρώνεται σε λιγότερο χρόνο. Χρειάζεστε το βούρτσισμα των μαλλιών σας καλά και την οικοδόμηση μιας χαλαρής αλογοουρά ακριβώς πάνω από το αυτί. Δίνει μια βρώμικη και κομψή εμφάνιση. Υπό την προϋπόθεση, τα μαλλιά σας είναι κάπως σγουρά, η υφή προσθέτει στα μπερδεμένα φαίνεται.

6. Η αλεξίσφαιρη αλογοουρά:

Ινδός Ponytail hairstyles6

είναι απλή καθώς και ένα τελευταίο σχέδιο της αλογοουρά. Απλά πρέπει να δεσμεύσετε τα μαλλιά σας λίγο ψηλότερα από το συνηθισμένο σημείο, επιπλέον συνδέοντας έντονα μια αλογοουρά. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τραχύ πλεξούδα αλλιώς ακόμα ένα τακτοποιημένο και συν δέστε τελικά και είστε έτοιμοι να rock το έδαφος.

Δείτε περισσότερα: Layered Haircut Για τα μαλλιά Long Indian

7. Η χαμηλή αλογοουρά:

Ινδός Ponytail hairstyles7

Στην κατάσταση που έχει το κορίτσι σου κυματιστό ή αλλιώς καρφωμένο. αυτό είναι γι 'αυτήν. Πολύ σύντομα δεσμεύστε μια χαμηλή πόνυ πόνυ γύρω από τον αυχένα του λαιμού καθώς και ασφαλίστε με τις καρφίτσες bobby. Υπάρχουν πολλά λουλούδια διακοσμημένα μαλλιά μπάντες αλλιώς ελαστική μαλλιά έρχεται που βοηθά στην πλήρη εμφάνιση της.

8. Το πόνυ φούσκα:

Ινδός Ponytail hairstyles8

Αυτό δεν είναι μόνο ιδανικό για τα κορίτσια, αλλά και εφαρμόζεται από πολλές προσωπικότητες σε διαφορετική παγκόσμια πλατφόρμα. Είναι κατάλληλο για τα κορίτσια από τα μακριά μαλλιά. Δεσμεύστε μια χαμηλή ουρά πόνι και κάντε μικρές φυσαλίδες μέσω της σύνδεσης της ουράς των πόνι δίπλα σε ένα χάσμα 3 ίντσες διαδοχικά. Αυτή η ουρά πόνι προσφέρει μια χαριτωμένη και κομψή εμφάνιση.

9. Η πλευρική αλογοουρά:

Ινδός Ponytail hairstyles9

Αυτό είναι πολύ λαμπερό αλογοουρά. Γι 'αυτό, βουρτσίστε τις τρίχες σας και συνδέστε το στο τέλος του λαιμού σας στην προτιμώμενη πλευρά. Αφήστε ελεύθερα κάποια σκέλη στην όμοια πλευρά, διαφορετικά το άλλο για να αδράξετε την εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε έναν κύλινδρο για να περιστρέψετε την ουρά. Αυτό το χτένισμα θα σας δώσει μια γοητεία στο βλέμμα σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 8 = 13