9 Καλύτερη συλλογή χριστουγεννιάτικων δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών σχεδιάζει σχέδια

Οι χριστιανικοί δακτύλιοι βέρες φοριούνται στο δάκτυλο δακτύλου [τέταρτο δάκτυλο] του αριστερού χεριού Δαχτυλίδι δάχτυλο έχει Vena Amoris [Φλέβα της Αγάπης] συνδέεται με την καρδιά. Ακόμα και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ιστορία των βέρες. Περίπου 4800 χρόνια πριν, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αντάλλαξαν δαχτυλίδια που δημιουργήθηκαν με πλεκτά έλκηθρα, βόλτες και καλάμια.

Ο κύκλος συμβολίζει τη θαλασσινότητα χωρίς αρχή και τέλος. Η κεντρική τρύπα είναι μια πύλη σε όλα τα γεγονότα. Όταν ένας άντρας έδωσε στη γυναίκα ένα δαχτυλίδι, αυτό σήμαινε να της δίνει ατέλειωτη αθάνατη αγάπη. Αυτοί οι αρχαίοι δακτύλιοι αντικαταστάθηκαν με καλύτερα υλικά όπως το δέρμα, τα οστά και το ελεφαντόδοντο. Ο πιο πολύτιμος δακτύλιος έφερε περισσότερη συναισθηματική αξία - δήλωσε την αγάπη του γι 'αυτήν.

Παρόλο που οι Ρωμαίοι υιοθέτησαν αυτή την παράδοση, έδωσαν το δαχτυλίδι στις γυναίκες που κατείχαν. Το δαχτυλίδι δεν συμβόλιζε την αγάπη με τους Ρωμαίους. Χρησιμοποίησαν σιδερένια δακτυλίδια που ονομάζονταν Anulus Pronubus και χαραγμένα ονόματα.

Περίπου το 860 μ.Χ., οι χριστιανοί άρχισαν να χρησιμοποιούν βέρες με περιστέρια, λύρες ή δύο συνδεδεμένα χέρια. Η Εκκλησία τους δεν τους άρεσε λέγοντας ότι τα δαχτυλίδια ήταν παγανιστικής επιρροής.

Διαφορετικοί τύποι γαμήλιων δακτυλίων για τα χριστιανικά ζευγάρια:

Ας δούμε να έχουμε μερικά όμορφα σχέδια από χριστιανικούς βέρες για άνδρες και γυναίκες.

1. Χαραγμένο δαχτυλίδι γάμου Platinum:

χριστιανικά-γαμήλια δαχτυλίδια

Αυτό το ζευγάρι βέρες είναι κατασκευασμένο από πλατίνα. Υπάρχει γραφή χαραγμένη στην εσωτερική επιφάνεια. Ένα δαχτυλίδι έχει την αγάπη είναι καλό, ενώ η άλλη έχει την αγάπη είναι η υπομονή. Και οι δύο γραμμές είχαν αρχικά μιλήσει ο Ιησούς Χριστός, των οποίων οι διδασκαλίες είναι στην Αγία Γραφή. Στην εξωτερική επιφάνεια, είναι χαραγμένη και η πηγή των γραμμών τόσο κεφαλαίων όσο και στίχων.

2. Παραδοσιακό χρυσό δαχτυλίδι για χριστιανικό:

Παραδοσιακός Gold Wedding Ring

Αυτό το ζευγάρι χρυσά βέρες είναι οι απλές παραδοσιακές μπάντες. Δεν υπάρχουν σχέδια, χάραξη ή χάραξη σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Φέρνει την προσοχή και στο πλήθος.

3. Χριστιανικό Κορδόνι των Τριών Δαχτυλιδιών Γάμου:

Χριστιανός Cord of Three Wedding Rings

Αυτό το ζευγάρι είναι ειδικά κατασκευασμένα γαμήλια δαχτυλίδια. Τα τρία κορδόνια από χρυσό, ασήμι και χαλκό, είναι υφασμένα μαζί. Αυτό μοιάζει με την αρχαία αιγυπτιακή παράδοση όταν χρησιμοποιούσαν καλάμια, σανίδες και βούρλα για πλέξιμο και ύφανση μαζί.

4. όμορφα σχεδιασμένα δαχτυλίδια γάμου:

Σχεδιασμένο Wedding Bands

Αυτό το ζευγάρι βέρες είναι κατασκευασμένο από χρυσό και η άλλη επιφάνεια έχει οξειδωμένα μεταλλικά σχέδια. Ο σχεδιασμός μοιάζει με το αρχαίο κελτικό στιλ. Φαίνεται απλό αλλά χαριτωμένο σχέδιο.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια δαχτυλίδια γάμου

5. Δαχτυλίδια γάμου με ονόματα:

Γάμος Rings with Names

Αυτό το ζευγάρι βέρες είναι κατασκευασμένο από χρυσό. Στην εξωτερική επιφάνεια, τα ονόματα της νύφης [Kathleen] και του γαμπρού [William] είναι χαραγμένα. Η παράδοση αυτή πέρασε από τους Ρωμαίους.

6. Δαχτυλίδια δαχτυλίδι δαχτυλίδι εκτύπωσης:

Δάχτυλο Print Wedding Rings

Αυτό το ζευγάρι βέρες είναι φτιαγμένο από χρυσό με φωτογραφία δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο κατασκευαστής και ο σχεδιαστής έχουν χρησιμοποιήσει σύγχρονες τεχνολογίες για να δημιουργήσουν αυτό το ειδικό ζευγάρι. Εάν θυμάστε, οι τυπωμένες ετικέτες είναι μοναδικές για κάθε άτομο. Ως εκ τούτου, αυτή η ιδέα υποδηλώνει ότι μόνο αυτός και η ίδια με τα δακτυλικά αποτυπώματα ανήκουν ο ένας στον άλλο μόνο.

Δείτε περισσότερα: Απλή Σετ Γάμου

7. Θρησκευτικός δακτύλιος γάμου:

Θρησκευτικός Wedding Ring

Αυτό το ζευγάρι βέρες είναι ένα θρησκευτικό ζευγάρι για χριστιανικούς γάμους. Κάποιος είναι γι 'αυτήν και για αυτόν να φορεθεί την ημέρα του γάμου τους μέχρις ότου ο θάνατος τους φέρει. Θα ήταν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια κακών και κακών χρόνων.

8. Πνεύμα δαχτυλίδι ζευγάρι:

Πνευματικός Wedding Pair Ring

Αυτό το ζευγάρι βέρες είναι κατασκευασμένο από πλατίνα. Κάθε δακτύλιος έχει μια σταυροειδής κατασκευή με ειδικές πολύτιμες πέτρες στην εξωτερική επιφάνεια. Το δαχτυλίδι σήμαινε γι 'αυτήν ένα σταυρό φτιαγμένο με διαμάντια. Το δαχτυλίδι για τον έχει ένα σταυρό από σκούρες πολύτιμες πέτρες όπως ρουμπίνι ή σμαράγδια.

Δείτε περισσότερα: Ζευγάρια Σετ Γάμου

9. Εξατομικευμένα χριστιανικά δαχτυλίδια γάμου:

Εξατομικευμένη Wedding Rings

Αυτό το ζευγάρι βέρες αποτελείται από χρυσό χαραγμένο με ρωμαϊκούς αριθμούς. Δαχτυλίδι για τον έχει ένα σύνορο από πλατίνα. Δαχτυλίδι για την έχει σύνορα από διαμάντια.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα χριστιανικά βέρες είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια τόσο παραδοσιακά όσο και μοντέρνα. Αυτά συμβολίζουν την αγάπη που μετράται από την αξία.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 7 =