Κορυφαίοι 9 έκτακτοι καρναδάκοι με εικόνες

Στην Καρνατάκα, έχουν ένα μοναδικό τρόπο να κάνουν τα sarees. Είναι διαφορετικά από τα sarees που έγιναν σε άλλες πολιτείες και πόλεις. Είναι διαφορετικό από το μετάξι Assam ή τα υλικά του Maharashtrian σχεδιαστή. Αν είστε ερωτευμένος με τα sarnes της Καρνάτας, από αυτό το άρθρο είναι το καλύτερο πράγμα για να πάρετε λίγο περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια και τα σχέδια που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα sarees.

Καρνακάκης Sarees με εικόνες:

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές της Karnataka sarees μαζί με τις σωστές φωτογραφίες. Αυτά θα είναι απόλυτα χρήσιμα για όλους τους λάτρεις της saree επίσης. Οι 9 κορυφαίες εικόνες saree της Karnataka έχουν ως εξής.

1. Το βαμβάκι Saree της Karnataka:

Καρνατάκα Sarees 1

Αυτό είναι ένα από τα πιο άνετα sarees όλων των εποχών. Το βαμβάκι που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτού του saree είναι απόλυτα αυθεντικό και θα σας προσφέρει την μεγαλύτερη άνεση. Αν ψάχνετε για μερικά από τα καλύτερα υλικά σχεδιαστή (σε sarees), τότε αυτό το συγκεκριμένο θα σας βοηθήσει πραγματικά. Το μοτίβο που γίνεται σε αυτό το saree είναι πολύ δροσερό και σπορ το τελευταίο μοτίβο στις άκρες και θα είστε σε θέση να αθλητείτε με μέγιστη υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι φοράτε κάτι εντελώς αυθεντικό.

2. Το Καρνάτακα Μπενγκαλούρι Σάρεϊ:

Καρνατάκα Sarees 2

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σαρδέλες Karnataka που θα βρείτε ποτέ. Έχει γίνει από έναν από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές της επιχείρησης saree που κατοικεί στο Bangalore. Το μοτίβο saree είναι αρκετά διάσημο σε εκείνη την πόλη. Τα μοτίβα που γίνονται στο σώμα saree και στις άκρες είναι η κύρια προσέλκυση αυτού του σχεδίου και θα ερωτευτείτε απόλυτα με το χρωματικό μοτίβο αυτού του αθλητισμού saree. Αν ψάχνετε για κάτι μοντέρνο και αξίζει εντελώς τα χρήματα, τότε αυτό θα είναι καλό για εσάς.

3. Το Σαρδέλα Καρνακάκι Βαμβάκι:

Καρνατάκα Sarees 3

Αυτό είναι βασικά ένα καφετιά saree, που έρχεται με ένα κίτρινο σχέδιο που γίνεται πάνω του. Ο τρόπος με τον οποίο το κίτρινο χρώμα έχει χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό αυτού του saree είναι πολύ δελεαστικό και αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα κορυφαία ελκυστικά γεγονότα για αυτό το saree.

4. Η παραδοσιακή σααρές της Καρνάτας:

Καρνατάκα Sarees 4

Αυτό το ιδιαίτερο παραδοσιακό σααρές Karnataka θα είναι το πιο κατάλληλο για εορταστικές εκδηλώσεις. Ο σχεδιασμός που γίνεται σε αυτό φαίνεται τόσο φοβερό που θα ερωτευτείτε απόλυτα με αυτό. Αν ψάχνετε για μερικά πραγματικά δροσερά σχέδια στα sarnes της Karnataka, τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι το πιο κατάλληλο σύμφωνα με την προτίμησή σας.

Δείτε περισσότερα: Assam Silk Sarees

5. Το Saree χειρός του Karnataka:

Καρνατάκα Sarees 5

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees handloom που θα έχετε την ευκαιρία να φορέσετε. Αγκαλιάζει ένα εορταστικό περιβάλλον χάρη στο μίγμα του πράσινου και του ιερού χρυσού χρώματος κοντά στο τέλος και στα όρια του saree.

6. Το πολύχρωμο Saree της Karnataka:

Καρνατάκα Sarees 6

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα εμφάνιση της Καρνάτακας. Αθλητισμός ένα πολύ ελκυστικό πολύχρωμο μοτίβο σχεδόν σε όλο το σώμα αυτού του saree που το καθιστά ελκυστικό στην πρώτη θέση.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Rajasthani Saree

7. Η Saree Πορτοκαλί Καρνάτακα:

Καρνατάκα Sarees 7

Πρόκειται μάλλον για ένα από τα πιο όμορφα σαρδέλες της Καρνάτακας όλων των εποχών. Είναι απόλυτα κατάλληλο για όλες σχεδόν τις γυναίκες εκεί έξω και μπορεί εύκολα να αγωνιστεί σχεδόν σε κάθε περίπτωση.

8. Το Saree από το πορτοκαλί καραγκάκα του Meghdoot:

Καρνατάκα Sarees 8

Εδώ έρχεται ένα από τα καλύτερα Saree Karnataka πορτοκαλί χρώματος. Είναι ένα από τα πιο όμορφα εορταστικά sarees. Φαίνεται τόσο φοβερό ότι οι γυναίκες θα πάνε εντελώς τρελοί για να αθληθούν αυτό στο σώμα τους.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες Bengali Saree

9. Το φανταχτερό βαμβάκι Karnataka Saree:

Καρνατάκα Sarees 9

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees Karnataka που θα είναι κατάλληλα για να αποδειχθεί από οποιονδήποτε και οπουδήποτε.

Αν είστε ερωτευμένοι με τα sarnes της Καρνάτακας, τότε αυτό το άρθρο είναι το καλύτερο πράγμα για να πάρετε λίγο περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια και τα σχέδια που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα sarees. Έχει μερικά από τα τελευταία σχέδια από αυτή την παρτίδα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 6