9 Όμορφα σχέδια των δαχτυλιδιών χρυσού αυξήθηκε για ειδικές περιπτώσεις

Το τριαντάφυλλο χρυσό ονομάζεται επίσης ροζ χρυσός που φαίνεται πολύ φανταστικό και να ενταθεί καθώς αρχίζει να γερνάει. Αρχικά, οι άνθρωποι φορούσαν χρυσά δαχτυλίδια αν θέλετε να φορέσετε διαφορετικά που έχουν μια πινελιά νεωτερικότητας, από τα χρυσά δαχτυλίδια αυξήθηκαν ως μια τέλεια επιλογή χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτός ο τύπος χρυσού δακτυλίου είναι κατασκευασμένος κατά την οποία το περιεχόμενο χρωματιστών κραμάτων χαλκού αυξάνεται όπου το κράμα αργύρου μειώνεται.

Τα τριαντάφυλλα χρυσού σας δίνουν μια αίσθηση κομψότητας. Τα δαχτυλίδια κέρδισε δημοτικότητα το τελευταίο έτος, λόγω της υπέροχης εμφάνισης και πανέμορφου στυλ και τώρα γάμου καθώς και δέσμευση, δαχτυλίδια υπόσχεσης γίνονται και φοριούνται σε αυτές τις ειδικές ημέρες.

Ειδικά σχεδιασμένα δαχτυλίδια σε ροζ χρυσό:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια δαχτυλιδιών χρυσού αυξήθηκε για δέσμευση και γάμους.

1. Δαχτυλίδια χρυσού σχεδιαστών Rose με Sapphire:

τριαντάφυλλο gold rings

Αυτός ο τύπος αυξήθηκε χρυσό δαχτυλίδι φαίνεται πολύ γοητευτικό και σίγουρα πολύ eye catchy αυτά επίσης με σχέδια στέμμα του, όπου σε κόκκινη πέτρα στο κέντρο και το μπλε ζαφείρι προσθέτοντας πιο λαμπρή ματιά σε αυτό. Ο σχεδιασμός του δακτυλίου είναι ένας τέλειος συνδυασμός μοντέρνου και vintage.

2. Απλά Rose Χρυσά δαχτυλίδια καρδιάς:

Απλός Rose Gold Heart Rings

Αυτός ο τύπος απλών δαχτυλιδιών φαίνεται να είναι διαχρονικός και κλασικός για να φορέσει. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο σε ροζ χρυσό 14 καρατίων με χαριτωμένες καλαίσθητες μικρές καρδιές γεμάτες και στα δύο ανοιχτά άκρα, δίνοντάς του μια κομψή εμφάνιση. Αυτός ο τύπος δακτυλιδιού μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση και μια καλή φθορά γραφείου επίσης.

3. Rose Ring Promise Gold:

Τριαντάφυλλο Gold Promise Rings

Ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης είναι εκείνο όπου δύο άνθρωποι θέτουν για μια δέσμευση και αυτός ο δακτύλιος είναι ένα σημάδι του. Το δαχτυλίδι χρυσού αυξήθηκε αποκλειστικά με τρία διαμάντια γεμάτα στη σειρά και μικρά κομμένα διαμάντια στις πλευρές του δακτυλίου δίνοντάς του ένα παραδεισένιο βλέμμα.

4. Λευκό και ροζ σταυρό πάνω από γαμήλιο δαχτυλίδι:

άσπρο and Pink Cross Over Wedding Ring

Τα oodles και ο αξιοθαύμαστος χρωματικός συνδυασμός των λευκών και ροζ χρυσών δακτυλίων στέκεται ως τέλειος δακτύλιος. Το μεγάλο αφρώδες άσπρο διαμάντι στο κέντρο με μικρά κομμένα διαμάντια ανάγλυφα με τις πλευρές σε διασταύρωση πάνω από το στυλ δίνοντάς του ένα λαμπρό και όμορφο γαμήλιο δαχτυλίδι.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια Golden Toe

5. Rose Gold λευκό και ροζ διαμαντιών δαχτυλίδια αρραβώνων:

Τριαντάφυλλο Gold White and Pink Diamonds Engagement Rings

Τι θα μπορούσε να είναι πιο πολύτιμο από τα διαμάντια για τη δέσμευση κάποιου και επιπλέον αν φτιαγμένο σε ροδόχρυσο. Στην κορυφή του δακτυλίου το μεγάλο λαμπερό και εκθαμβωτικό λευκό διαμάντι είναι ανάγλυφο με μικρά ροζ διαμάντια που είναι ενσωματωμένα στις πλευρές του δακτυλίου με μικρά κομμένα διαμάντια που το κάνουν να φανεί ένα θαυμάσιο και παθιασμένο δαχτυλίδι αρραβώνων.

6. Μοναδικά δαχτυλίδια χρυσού αυξήθηκε για τους άνδρες:

Μοναδικός Rose Gold Rings for Men

Αυτός ο τύπος επίπεδης δακτύλιος, κατασκευασμένος σε λευκό και ροζ χρυσό, φαίνεται θαυμάσιος και πολύ ελκυστικός όταν φοριέται από νεαρά αγόρια ή άνδρες. Το τριαντάφυλλο χρυσό δημιουργήθηκε σε ένα ειδικό μοτίβο στη μέση του δακτυλίου, δίνοντάς του μια αποκλειστική εμφάνιση που φοριέται σε όλες τις περιπτώσεις ή μέρη.

Δείτε περισσότερα: Μεγάλα σχέδια χρυσού δαχτυλιδιού

7. Αντίκες Rose Gold Band για γυναίκες:

Αντίκα Rose Gold Band Ring for Women

Αυτός ο τύπος δαχτυλιδιών χρυσού δακτυλίου αυξήθηκε αντίκες φαίνεται υπέροχη για μια γυναίκα και της δίνει μια μινιμαλιστική εμφάνιση. Δεδομένου ότι το δαχτυλίδι είναι αρκετά ευρύ σε σχήμα καλύπτει τα δάχτυλα και τα πολύτιμα διαμάντια γεμάτα σε όλο το δαχτυλίδι κάνουν να φαίνεται βασιλική και αριστοκρατική όταν φοριέται.

8. περιτύλιγμα στυλ φύλλων σε σχήμα ταξιδιού ρόδινος δαχτυλίδι χρυσού:

Κάλυμμα Style Leaf Shaped Trip Rose Gold Ring

Το στυλ περιτυλίγματος αυξήθηκε χρυσό δαχτυλίδι έχει τρία στρώματα και έχει μικρό χαριτωμένο άδειο s κατασκευασμένο σε αυτό. Στους δακτυλίους μικρά δύο διαμάντια στεφανώνουν να δίνουν με κομψή εμφάνιση και έχουν μια ελκυστική εμφάνιση όταν φοριούνται μακριά δάχτυλα.

Δείτε περισσότερα: Επιχρυσωμένα δαχτυλίδια για τις γυναίκες

9. Mens αυξήθηκε χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια:

Τριαντάφυλλο Gold Rings for Men In Diamonds

Όπως οι άντρες λατρεύουν επίσης να φορούν κομψά και μοντέρνα δαχτυλίδια που αναζητούν, έτσι αυτό το είδος δαχτυλιδιών ροζ χρυσό με μικρά διαμάντια ανάγλυφα σε ένα συγκεκριμένο στυλ δίνουν στο δαχτυλίδι μια μοναδική και έξυπνη εμφάνιση όταν φοριούνται από τους άνδρες.

Το τριαντάφυλλο χρυσό δαχτυλίδι είναι μια τέλεια επιλογή για να φορέσει κανείς και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Το δαχτυλίδι μπορεί να συνδυαστεί με παραδοσιακές και δυτικές στολές δίνοντάς σας έτσι ένα επιπλέον συνηθισμένο βλέμμα. Το δαχτυλίδι περιέχει παρόμοια ποσότητα χρυσού όπως αναφέρθηκε, αλλά είναι ροζ χρώμα και βρίσκεται και στα 14k καθώς και στα 18k. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το δαχτυλίδι ανάλογα με την επιλογή σας και να πάρετε αυτά τα εκπληκτικά βλέμματα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

11 + = 15