9 καλύτερες μπλε κραγιόνια και αποχρώσεις σε τάση Στυλ στη ζωή

Οι λάτρεις του μπλε έχουν μια σοβαρή ανάγκη να επιδιώξουν την εσωτερική γαλήνη και την αλήθεια, να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά τους χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσουν την ανυπόφορη άποψη της ζωής για να ικανοποιήσουν τα υπόλοιπα. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μπλε στο γάμο σας, τότε είστε αποκλειστικός και συντηρητικός. Το Blue δημιουργεί μια γαλήνια και χαλαρωτική διάθεση για το περιβάλλον. Το μπλε είναι ένα καταπραϋντικό και όμορφο χρώμα. Και στον κόσμο της ομορφιάς, το μπλε είναι το χρώμα που κοσμεί την ομορφιά σας.

Δείτε περισσότερα: Καφέ αποχρώσεις κραγιόν

Το κραγιόν είναι πολύ κοινό προϊόν ομορφιάς που χρησιμοποιείται από γυναίκες. Βλέπουν να το φοράει αρκετά συχνά για να φανεί πιο λεπτή, εξελιγμένη και ελκυστική. Οι αγορές με κραγιόν είναι μάλλον μια απολαυστική εμπειρία για κάθε γυναίκα. Για να αποκτήσετε το καλύτερο κατάλληλο κραγιόν για τον εαυτό σας, πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο χρώμα του δέρματος και στο χρώμα του χείλους. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το κραγιόν που αγοράσατε είναι υψηλής ποιότητας και παρέχει υψηλή υφή.

Τελευταίες και όμορφες μπλε κραγιόν και αποχρώσεις για όλους τους τόνους του δέρματος.

Εδώ είναι μια λίστα με λίγα μπλε κραγιόν που φαίνεται να κάνει ακόμα πιο ελκυστική.

Υγρό και Άγριο Δημιουργικό Φαντασίας Κραγιόν # 11218 Μπλε Μαγεία:

μπλε lipsticks

Αυτό το υψηλής ποιότητας κραγιόν από τους Wet and Wild Factor Fantasy Makers είναι μια όμορφη σκιά του μπλε. Δεν είναι μόνο μακράς διαρκείας, αλλά και παρέχει υγρασία στα χείλη έτσι κρατά τα χείλη σας από το στέγνωμα.

KA'OIR από Keisha KAOIR "Pool Party" Τυρκουάζ φωτεινό μπλε κραγιόν:

KAOIR by Keisha KAOIR Pool Party Turquoise Bright Blue Lipstick

Αυτό το ματ τελείωμα μπλε κραγιόν από KA'OIR από Keisha KAOIR "Pool Party" είναι ένα λαμπερό γαλάζιο γαλάζιο χρώμα. Η λεία και κρεμώδης τεχνολογία του βοηθά να κρατήσει το κραγιόν για να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό το μοναδικό κραγιόν βασίζεται σε σατέν.

KA'OIR από Keisha KAOIR "Μπλε Μωρό" Κραγιόν:

KAOIR by Keisha KAOIR Baby Blue Lipstick

Οι μπλε αποχρώσεις που βλέπουμε γενικά τα μωρά που φορούν κάνουν μας να πάμε σαν 'Aw, τόσο χαριτωμένο!' Καλά τώρα μπορείτε να απεικονίσετε αυτό το aw-so-cute look με αυτό το KA'OIR από το Keisha KAOIR "Baby Blue" Κραγιόν. Είναι μωρό μπλε χρώμα και σας δίνει ένα ματ φινίρισμα. Η τεχνολογία με βάση το σατέν που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία αυτού του κραγιόν επιτρέπει στο κραγιόν να διαρκεί περισσότερο και παρέχει επίσης μια απαλή και κρεμώδη υφή στα χείλη.

Κραγιόν Nicka K με βιταμίνη E Moody Blue # 990L:

9 καλύτερες μπλε κραγιόνια και αποχρώσεις σε τάση Στυλ στη ζωή

Έχετε ακούσει ποτέ δαχτυλίδια διάθεσης; Αν ναι τότε υπάρχει ένα νέο παιδί στο μπλοκ και αυτό είναι ένα κραγιόν διάθεσης. Αυτό το κραγιόν διάθεσης από το Nicka K Lipstick είναι ένα κραγιόν με μπλε χρώμα και αλλάζει σταδιακά το χρώμα του όταν εφαρμόζεται στο δέρμα ή στα χείλη.

Δείτε περισσότερα: Κραγιόν υγρό

Lime Crime Αδιαφανές μπλε κραγιόν Όχι δεν έκανε:

Ασβεστος Crime Opaque Blue Lipstick No She Didnt

Έχετε δει την μπλε φούσκα; Δεν είναι απλώς ένα υπέροχο χρώμα; Λοιπόν τώρα μοιάζει ζωντανή και όμορφη με αυτό το κυανούν μπλε κραγιόν από το Lime Crime.

KA'OIR από Keyshia KA'OIR "Lip Lock" Γαλάζιο Κραγιόν KAOIR NEW COLOR:

KAOIR by Keyshia KA OIR Lip Lock Bright Blue Lipstick KAOIR NEW COLOUR

Αυτό το φωτεινό μπλε χρώμα από το KA'OIR από Keyshia αναπτύσσεται με μια απαλή κρεμώδη τεχνολογία που διαρκεί πολύ περισσότερο. Αυτό το κραγιόν είναι ένα ματ φινίρισμα έτσι φαίνεται όμορφο στα χείλη σας.

Μανικός Πανικός μπλε μετά το μεσημέρι μεταλλικό κραγιόν Goth:

9 καλύτερες μπλε κραγιόνια και αποχρώσεις σε τάση Στυλ στη ζωή

Αυτό το ζωντανό κραγιόν από το Manic Panic Blue μετά το Midnight Metallic Lipstick Goth είναι μια βασιλική μπλε απόχρωση του μπλε και είναι η τέλεια απόχρωση αν θέλετε να ξεχωρίσετε στο πλήθος.

Λ. Α. Χρώματα Κραγιόν υγρασίας:

9 καλύτερες μπλε κραγιόνια και αποχρώσεις σε τάση Στυλ στη ζωή

Αυτό το Κραγιόν Υγρασίας του Λ. Α. Colours είναι ένα γαλάζιο χρώμα. Δεν κρατά μόνο το χείλη σας ενυδατωμένο αλλά διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα: Ακόνες κραγιόν της Avon

Mood Matcher από τον Fran Wilson:

Διάθεση Matcher from Fran Wilson9

Αυτό το ζωντανό μπλε χρώμα από το Mood Matcher από την Fran Wilson περιέχει ενυδατικές δυνάμεις της βιταμίνης Ε και της αλόης.

Τα κραγιόν έχουν κάνει πάντα τα χείλη να φαίνονται τέλεια, τότε γιατί να μην το χρώμα με το μπλε και να φαίνονται όμορφα?

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

− 9 = 1