9 εύκολοι χειροποίητοι χιονάνθρωποι για να κάνουν στο σπίτι | Στυλ στη ζωή

Κατά τη διάρκεια του κρύου χρόνου του έτους, όταν τα παιδιά αισθάνονται ότι είναι δύσκολο να παίξουν εξωτερικά τότε δοκιμάστε μία από αυτές τις ιδέες που δίνονται παρακάτω. Γιορτάζοντας όλες τις εποχές με τις δραστηριότητες DIY και τη χειμερινή περίοδο με τις χειμερινές αυτές χειροτεχνικές ιδέες, είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μια τέλεια ημερήσια δραστηριότητα.

Καλύτερες και εύκολες χειροτεχνίες χιονιού να κάνουν στο σπίτι:

Ας δούμε πώς να φτιάξετε ένα σκάφος χιονιού από αυτές τις εκθαμβωτικές συλλογές ιδεών για τους χιονάνθρωπους,

1. Melted Snowman Crafts:

Λειωμένο Snowman Crafts

Προσέξτε αυτό το εύκολο σκάφος του χιονάνθρωπου, το οποίο τα παιδιά θα βρεθούν πολύ ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Γύψος από το Παρίσι υγρό ή ακόμα και το καθαρό λευκό σμάλτο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το σκάφος για τα παιδιά. Είναι απλώς ένα θέμα να ρίχνουμε το υγρό κατάλληλα και στη συνέχεια να προσθέτουμε επιπλέον αξεσουάρ σε αυτό.

2. Απλές χειροτεχνίες χιονιού:

Απλός Snowman Crafts

Εδώ έρχεται το στοιχειώδες είδος χειροτεχνίας χιονάνθρωπων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Δεν βρίσκουν πιθανότητες να δουλέψουν με χάος. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι διαφορετικά έγχρωμα χαρτιά και γκρίζα μάτια με μερικά κοινά υποστηρικτικά αντικείμενα.

3. Πιάτο χαρτιού Αναδυόμενος χιονάνθρωπος:

Χαρτί Plate Pop up Snowman Crafts

Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες αγαπούν τις αναδυόμενες ιδέες για σκάφη χιονιού που δεν χρειάζονται ειδικές δεξιότητες. Είναι απλώς ζωτικής σημασίας να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε εκείνα τα μοναδικά αναδιπλώματα, γεγονός που καθιστά αυτή την τέχνη του pop up. Πάνω από αυτό, θα πρέπει να σχεδιάσετε και να χρωματίσετε την τέχνη του χιονιού σύμφωνα με το μέγεθος και το σχήμα του αναδυόμενου σκάφους.

4. Κάλτσες Χιονάνθρωπος:

Κάλτσες Snowman Crafts

Κάνοντας μια τέτοια συναρπαστική και θαυμάσια τέχνη με αυτές τις κάλτσες ως βασικά υλικά, πράγμα που είναι πραγματικά μια εκπληκτική ιδέα. Αυτό το είδος των πράξεων απαντάται συχνότερα σε όλα τα νοικοκυριά. Για να προσθέσουμε κάποιες λεπτομέρειες σε αυτό το σκάφος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μαύρα κουμπιά και τα νήματα με κόμπους, για να φανεί πραγματικά το αποτέλεσμα της δραστηριότητας.

5. Πλαστικό κουτάλι:

Πλαστική ύλη Spoon Snowman Crafts

Εδώ η θεμελίωση της τέχνης είναι πήλινα αγγεία, και για το σώμα χρησιμοποιείται ένα πλαστικό κουτάλι. Με αυτό το συνδυασμό, έχουμε μια αξιολάτρευτη τέχνη χειροτεχνίας χιονάνθρωποι να κάνει. Είναι πολύ απλό να το κάνεις και ταυτόχρονα, πολύ χαριτωμένο. Τα παιδιά θα ήθελαν να το αποκτήσουν.

6. Νηπιαγωγείο Νηπιαγωγείο:

Νηπιαγωγείο Snowman Crafts

Για τα παιδιά του νηπιαγωγείου επίσης, αυτή η ποικιλία της τέχνης είναι κατάλληλη. Για αυτούς, είναι μόνο ο ελάχιστος αριθμός των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Ο Ενηλίκων θα μπορούσε να τους βοηθήσει να κάνουν τέτοιου είδους χειροτεχνίες χιονιού για παιδιά, που τους δίνει τελικά την ευτυχία που τους αξίζει.

Δείτε περισσότερα: Ξύλινα χειροτεχνία για παιδιά

7. Μοτίβο πλέξης:

Πλέκω Pattern Snowman Crafts

Είναι όλα για τα μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία ενδιαφέρονται έντονα για τις δραστηριότητες πλέξιμο μαλλί. Το μοτίβο αναπαράγει το χαρακτηριστικό τύπο βελονάκι, το οποίο χρησιμοποιεί τα διαφορετικά χρώματα του μάλλινου νήματος για να διαφοροποιήσει τις λεπτομέρειες αυτών των χειροτεχνιών χιονιού για τους ενήλικες. Έχουν εκπληκτικές τέχνες.

8. Σωλήνας χαρτιού τουαλέτας:

Τουαλέτα Paper Tube Snowman Crafts

Είναι η τέλεια χειροτεχνία χριστουγεννιάτικων χειροτεχνιών για την περίοδο των διακοπών, ανεξάρτητα από το αν βρίσκετε χιόνι έξω από το σπίτι σας. Είναι τόσο χαριτωμένα και κάνουν χρήση χαρτιού τουαλέτας, τα οποία εννοούνται ως λιγότερο δαπανηρά υλικά. Και εξαρτάται από εσάς, να προσθέσετε τη δική σας δημιουργικότητα για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή της.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε ένα σκάφος

9. Pom Pom Χιονάνθρωποι:

Pom Pom Snowman Crafts

Η εκπληκτική λευκή χρωματιστή λάμπα χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τη βάση της και στη συνέχεια, μπορεί να διακοσμηθεί με τα αγαπημένα σας πλεκτά, τόξα και διακοσμητικά. Εκείνοι που χρειάζονται μια ενημερωμένη δραστηριότητα καθημερινά μπορούν να επιλέξουν αυτό το εύκολο χιονάνθρωπο χειροτεχνία για τα παιδιά, το οποίο είναι τόσο βολικό να κάνει.

Από τις χαριτωμένες τεχνίτες χειροποίητων χιονάνθρωπων μέχρι τις όμορφες χειροτεχνίες των χιονάνθρωπων pom, αυτές είναι μερικές ιδέες χειμωνιάτικων χειροτεχνιών για μικρά παιδιά εκεί έξω. Τα δημιουργικά παιδιά βγαίνουν με τα σχήματα τους, κάνοντας απλά αυτά τα απλά κομμένα και διπλωμένα.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη χειροτεχνία Χριστουγέννων

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =