9 Καλύτερα σχέδια για νυχιών πιγκουίνος | Στυλ στη ζωή

Στον σημερινό κόσμο η πολυμορφία διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι και μιλάνε για τις νεώτερες στρατηγικές και τις νεότερες τεχνικές, μιλούν για τη νέα μάρκα ρούχων που μπορούν να συνδυαστούν με την εξίσου νέα μάρκα αξεσουάρ και ούτω καθεξής. Νέα κάνει την περικοπή στις ειδήσεις και τρέχει μετά τις τελευταίες τάσεις είναι κάτι που ξέρουμε ότι θα μας κρατήσει στην κορυφή. Η σημερινή νέα εμφάνιση είναι για τα νύχια σας μόνο, όταν παρακάμπτεται το τοπικό floral και ανοιχτό νύχια τέχνης μοτίβο σήμερα έχουμε υπέροχα μικρά πιγκουίνους waddling πέρα ​​από τα νύχια σας.

Όμορφα σχέδια νυχιών πιγκουίνος με εικόνες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 σχέδια πιάνου νυχιών.

Χαριτωμένο μικρό πιγκουίνους:

πιγκουίνος nail art

Ξεκινήστε με μια μαύρη βάση για τα νύχια. Αυτό είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα τέχνη νυχιών πιγκουίνος όπου ο πιγκουίνος με όλο το σώμα του κάθεται χαλαρά στην κορυφή νυχιών σας καθώς πηγαίνετε για την ημέρα σας. Στην κορυφή του μαύρου παλτού σχεδιάστε ένα λεπτό λευκό με δύο λευκές μπάλες για τα μάτια και τα υπόλοιπα πόδια και ράμφος με πορτοκαλί.

Οι θολές Eyed Penguins:

πιγκουίνος nail designs2

Εδώ ακολουθείται η ίδια διαδικασία όπως προηγουμένως, αλλά αυτή τη φορά οι πιγκουίνοι είναι πιο χαριτωλοί από ποτέ. Ο τρόπος με τον οποίο η τέχνη έχει εκτελεστεί, είναι εμφανές ότι οι πιγκουίνοι μπορούν να γίνουν χαριτωμένοι με μεγαλύτερα μάτια με μια ελαφριά απόχρωση να αιφνιδιάσει εξ ου και το λευκό μέσα στο μαύρο. Το υπόλοιπο σώμα και οι βραχίονες έχουν γίνει χρυσοκίτρινο.

Το χιονισμένο νύχτα πιγκουίνος:

πιγκουίνος nail designs3

Ξεκινήστε με το γαλάζιο λάμψη ως βάση για το νύχι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε λευκές κουκίδες για να πάρετε το συναίσθημα πτώσης χιόνι. Τώρα χρησιμοποιήστε την άκρη των νυχιών για να δείτε το χιονισμένο έδαφος και έχετε κάνει με επιτυχία μια σύντομη σκηνή από την Ανταρκτική. Τώρα το μόνο που λείπει είναι ένας πιγκουίνος και ως εκ τούτου το δαχτυλίδι δαχτυλίδι έχει γίνει σε ένα αξιολάτρευτο πιγκουίνος.

Κ. Penguin:

πιγκουίνος nail designs4

Για να πάρετε αυτό το βλέμμα ευθεία ξεκινήστε ζωγραφίζοντας το καρφί μαύρο όπως κάνουν όλα τα σχέδια πιγκουίνος και στη συνέχεια προσθέστε λευκό για να ολοκληρώσετε το σώμα. Τώρα χρησιμοποιήστε λίγο λευκό για τα μάτια και λίγο μαύρο για να προσθέσετε τους μαθητές. Στο άσπρο μέρος τραβήξτε ένα μικρό τόξο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πορτοκαλί για το ράμφος και τα πόδια.

Δείτε περισσότερα:  Σχεδίαση πεταλούδων τέχνης νυχιών

Χορεύοντας πιγκουίνους:

πιγκουίνος nail designs5

Όλο το σώμα των πιγκουίνων έχει παρουσιαστεί εδώ, αλλά το καλύτερο μέρος σε αυτή την τέχνη νυχιών είναι ότι, οι πιγκουίνοι εδώ είναι όλοι χαρούμενοι στη διασκέδασή τους και παλεύουν με τους μικρούς πιγκουίνους να χορεύουν τη δόξα τους. Πολλά χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσουν ολόκληρο το βλέμμα εκτός από το κοινό ασπρόμαυρο. Το φόντο που παρουσιάζει το χιόνι προσθέτει στο βλέμμα.

Το μωρό Penguin Sparkle Edition:

πιγκουίνος nail designs6

Μέσα από τη χρήση ραβδί ή κόλλα σε καλλωπισμούς η εμφάνιση αυτών των αξιολάτρευτο πιγκουΐνους έχει ενισχυθεί. Η εμφάνιση αυτής της τέχνης των νυχιών ξεκινά με ένα μαλακό μωβ ως το φόντο που ξεκινάει αυτόματα τον παράγοντα επιδεξιότητας. Στη συνέχεια το λευκό χρησιμοποιείται για να κάνει το σώμα και τα μάτια και τα ράμφη με πορτοκαλί επικρατούν μετά.

Δείτε περισσότερα:  Μαύρο Ν λευκό νυχιών τέχνης

Οι πιγκουίνοι έγχρωμης εκτύπωσης:

πιγκουίνος nail designs7

Η βάση είναι μια καθαρή άφωνη λευκή και οι πιγκουίνοι που σχεδιάζονται εδώ είναι προσωρινές ραβδώσεις όπου παίρνετε μια σειρά από εκτυπώσεις για τα νύχια κοιτάζοντας το ίδιο έτσι ώστε η ισορροπία της τέχνης μεταξύ όλων των νυχιών είναι τέλεια και άψογη. Η χρήση διαφορετικών χρωμάτων για την κασέλα προσθέτει ποικιλία.

Φυσικά,

πιγκουίνος nail designs8

Η βάση είναι ένα παγωμένο μπλε με μαλακά glitters και οι πιγκουίνοι που σχεδιάζονται εδώ φαίνονται όμορφοι καθώς αυτοί χτυπάνε άνετα γύρω από τον άνεμο.

Δείτε περισσότερα:  Ακρυλικά σχέδια νυχιών

Έκπληξη πιγκουίνους:

πιγκουίνος nail designs9

Για να αρχίσετε αυτό το βλέμμα ξεκινήστε με μια μαλακή βάση μπλε και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το λευκό ως σχέδιο φόντου. Οι πιγκουίνοι που μαζεύουν από εδώ και εκεί προσθέτουν ελκυστικότητα για το βλέμμα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

85 + = 91