9 τρόποι να σταματήσουν το κάπνισμα φυσικά και γρήγορα Στυλ στη ζωή

Σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κόσμο ο καθένας τονίζεται και θέλει να ηρεμήσει ή να χαλαρώσει με διάφορους τρόπους. Ορισμένοι παίρνουν διάλειμμα, κάποιοι αρχίζουν να τσιμπάνε με φαγητό ενώ κάποιοι αρχίζουν να καπνίζουν καθώς τους βοηθούν να ηρεμήσουν και ακόμη και να τους κάνουν να αισθάνονται χαλαροί κατά περιόδους. Μόλις το άτομο γίνει εθισμένο σε αυτό μακροπρόθεσμα το άτομο μπορεί να αντιμετωπίσει δυσμενείς φυσικές συνέπειες. Έτσι, είναι καλύτερο και ακόμη και απαραίτητο να το ξεφορτωθείτε, πολλά έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένα άτομο μπορεί να εγκαταλείψει οριστικά το κάπνισμα αν το κάνει φυσικά χωρίς να πάρει άλλα πράγματα βοήθεια.

Εγκαταλείπω Smoking Naturally

9 τρόποι να σταματήσουν το κάπνισμα Τα τσιγάρα Φυσικά:

Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια και η εγκατάλειψή του είναι μερικές φορές πολύ δύσκολη, εκτός αν το άτομο το αποφασίσει να το εγκαταλείψει. Επομένως, πρώτα απ 'όλα πρέπει να αφαιρέσετε τον λόγο που σας προκαλεί να καπνίζετε σαν να μην έχετε επιθυμία ή επιθυμίες, τότε η εγκατάλειψη θα είναι εύκολη και απλή για εσάς. Δεύτερον, θα πρέπει να ορίσετε έναν στόχο ή να διορθώσετε μια ημερομηνία για να σταματήσετε το κάπνισμα και να εργαστείτε αναλόγως προς αυτό φυσικά, ώστε να γνωρίζετε με αυτό να πρέπει να εγκαταλείψετε αυτήν την κακή συνήθεια στη σκόνη. Στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτούς τους φυσικούς τρόπους ώστε να μπορείτε να εκτρέψετε την προσοχή και την επιθυμία σας καθιστώντας αυτή τη διαδικασία εγκατάλειψης απλούστερη και ευκολότερη.

1. Πρακτική Γιόγκα ή Asanas:

Επιστημονικά και σύμφωνα με τους ερευνητές αποδεικνύεται ότι ένα άτομο που εκτελεί ασάνα ή γιόγκα σας κρατάει χαλαρή, ήρεμη και χαμηλώστε την αρτηριακή σας πίεση μαζί με την ενίσχυση των πνευμόνων σας επίσης. Παρέχει ακόμη βοήθεια ή και βοηθά πολύ τους καπνιστές. Εάν ένα άτομο αρχίσει να ασκεί τη γιόγκα, τα επίπεδα έντονης επιθυμίας και άγχους μειώνονται και σταδιακά βοηθά στη μείωση του αριθμού των τσιγάρων που καπνίζουν την ημέρα και τα αποτελέσματα διαφέρουν σε μια εβδομάδα. Έτσι, μόλις σχεδιάσετε να δώσετε μακριά αυτή τη συνήθεια, αρχίστε να ασκείτε γιόγκα ή διαλογισμό και αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει και να δημιουργήσει μια υγιή σύνδεση σώματος μυαλού.

2. Πίνετε άφθονο νερό:

Το νερό είναι γνωστό φυσικό αποτοξικοποιητικό καθώς αποτοξινώνει φυσικά το σώμα σας εάν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες σε καθημερινή βάση. Όπως όταν καπνίζετε, η νικοτίνη ξεκινά την εναπόθεση στο σώμα και με τη διέλευση αν ο χρόνος σχηματίζει στρώματα. Αλλά όταν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε αυτό το φυσικό στοιχείο καθαρίζει το σύστημά σας και εξαλείφει την επιβλαβή χημική εναπόθεση. Το νερό θεραπεύει ακόμα και σας βοηθά στη διαδικασία, ενισχύει και επιταχύνει όλο το πρόγραμμα και ακόμα βοηθά στην καταπολέμηση των εθισμών σας.

3. Μεταβείτε στο σχέδιο υγιεινής διατροφής:

Μόλις αποφασίσετε ότι θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα τότε μαζί με τις αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες προσπαθήστε ακόμα να συμπεριλάβετε πολλά λαχανικά, χόρτα και φρούτα στη διατροφή σας συνολικά, καθώς αυτά θα μειώσουν εντελώς τη λαχτάρα σας προς τη νικοτίνη. Αυτά τα φρούτα και ειδικά η πρόσληψη ανανά θα επισκευάσει τους πνεύμονές σας που προκάλεσε στο παρελθόν το κάπνισμα καθώς ο ανανάς μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και να θεραπεύει γρήγορα τη βλάβη που προκαλείται από τη νικοτίνη.

4. Πίνετε φυτικό ή πράσινο τσάι:

Αυτό είναι ένα άλλο εύκολο τρόπο έξω που σας βοηθά να επιτύχετε τον στόχο σας που είναι όταν έχετε την επιθυμία του καπνίσματος γουλιά πράσινο τσάι ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό άρωμα τσάι. Βρίσκεται ότι το τσάι αυτό εξαλείφει επίσης τις παρενέργειες του καπνίσματος που μπορεί να προκαλέσουν κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα. Έτσι, μόλις αποφασίσετε να εγκαταλείψετε αυτήν την κακή συνήθεια, αρχίστε να πίνετε υγιεινό τσάι.

5. Ζητήστε συμβουλές από τον βελονιστή:

Σύμφωνα με πολλές μελέτες αποδεικνύεται ότι η διαδικασία του acupressure περιορίζει την επιθυμία σας με έναν επιτυχημένο τρόπο, βοηθώντας σας έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Παρατηρείται ότι οι άνθρωποι που αναζητούν αυτή τη φυσική διαδικασία τους βοηθούν να κόψουν τα τσιγάρα που καταναλώνονται σε μια μέρα και να σταματήσουν σταδιακά εντελώς με το πέρασμα του χρόνου.

6. Καταναλώστε τις βιταμίνες:

Όπως όταν καπνίζετε σε τακτική βάση, έχει προκληθεί μεγάλη βλάβη στα κύτταρα του σώματος και ειδικά στους πνεύμονες και μειώνοντας επίσης τη διατροφική κατάσταση επίσης. Μειώνει επίσης τα απαραίτητα ορυκτά και βιταμίνες που απαιτείται σε ένα σώμα για να παραμείνει σε φόρμα, οπότε όταν γαντζωθείτε για να σταματήσετε από αυτή τη συνήθεια τότε είναι απαραίτητο να καταναλώσετε πολυβιταμίνες που θα κρατήσουν την κόπωση μακριά που θα μπορούσε να συμβεί στη διαδικασία.

7. Ενεργοποίηση:

Συνιστάται να παραμένετε ενεργά για όλη την ημέρα και να συμμετέχετε σε κάποια δραστηριότητα, ώστε να μην έχετε την επιθυμία να καπνίζετε. Βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που είστε ελεύθεροι προσπαθήστε να απολαύσετε μια δραστηριότητα όπως το παιχνίδι, να μιλήσετε με τα μέλη της οικογένειας, το μαγείρεμα και πολλά άλλα που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε το μυαλό σας.

8. Δοκιμάστε την Αρωματοθεραπεία:

Μόλις αποφασίσετε να σταματήσετε το κάπνισμα, ίσως πάλι αισθάνεστε και πάλι την επιθυμία σας, σε αυτή την περίπτωση μερικά αιθέρια έλαια μπορεί να είναι ωφέλιμα για εσάς και να σταματήσετε αυτή τη λαχτάρα και να νιώσετε χαλαρά και να ηρεμήσετε το μυαλό για άλλη μια φορά. Υπάρχουν πολλά έλαια των οποίων τα αρώματα μπορούν να σας απαλλάξουν από τα jitters και το άρωμά τους μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε και να απαλλαγείτε από τους πόθους που μπορούν να αναπηδήσουν πίσω σε οποιοδήποτε σημείο της εποχής αυτής της διαδικασίας.

9. Καταναλώστε το Ginseng:

Ενώ είστε στη διαδικασία της εγκατάλειψης αυτής της συνήθειας κάποια στιγμή οι πόθοι είναι τόσο δυνατοί που είναι δύσκολο να αντισταθούν χωρίς αυτό, τότε το ginseng θα μπορούσε να σας βοηθήσει με ένα καλό τρόπο. Μπορείτε να το καταναλώσετε σε μορφή σκόνης και να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού σε οποιοδήποτε χυμό ή σούπα. Αυτό σίγουρα θα σταματήσει την επιθυμία σας για όλη την ημέρα, βοηθώντας σας έτσι ώστε να πετύχετε τον καθορισμένο στόχο σας.

Η παραπάνω διαδικασία θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα και αυτό θα ήταν ένας μόνιμος τρόπος και μια εύκολη διέξοδος. Έτσι, αν θέλετε να δώσετε το κάπνισμα ο καλύτερος τρόπος είναι να το κάνετε φυσικά παρά να παίρνετε χάπια καπνίσματος ή προϊόντα νικοτίνης, καθώς θα σταματούσε την ώθηση, αλλά μπορείτε και πάλι να έχετε την κλίση προς το σκοπό αυτό. Έτσι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσετε το κάπνισμα είναι να αποδεχτείτε τις φυσικές μεθόδους μόνο καθώς μπορείτε να εξαλείψετε αυτή τη συνήθεια μόνιμα.

Leave A Comment

50 + = 58