9 Κομψή αναζητούν αντίκες δαχτυλίδια αρραβώνων Στυλ στη ζωή

Οι δακτύλιοι δέσμευσης αντίκες είναι κάτι όμορφο. Είναι μοναδικά και κομψά. Κάθε ένα από αυτά τα στυλ ήταν φορεθεί κάποτε από κάποιον που ήταν ερωτευμένος και που κάνει αυτά τα δαχτυλίδια υψηλή ζήτηση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σχεδίων που υπάγονται στο τμήμα των παλαιών και κάθε ένα από αυτά εξηγείται εδώ. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για το αγαπημένο σας πρόσωπο από αυτή την εξαιρετική συλλογή των δαχτυλιδιών δέσμευσης αντίκες στυλ.

Αντίκες δαχτυλίδι αρραβώνων σε χρυσό και διαμάντι:

1. Δαχτυλίδι δέσμευσης αντίκες της Γεωργίας:

αντίκα engagement rings

Αυτά τα άχρονα έργα τέχνης δημιουργούνται με ευαίσθητα σχέδια εμπνευσμένα από την εποχή των Ελλήνων. Αυτός ο δακτύλιος θα είναι ένας αγαπημένος για μεγάλο χρονικό διάστημα και προσεκτικός προγραμματισμός απαιτείται για να επιλέξετε το σωστό. Αυτό θα προσελκύσει ειδικά όσους βρίσκονται στα παλιά εφέ γοητείας. Είναι μεγάλα δαχτυλίδια δέσμευσης αντίκα διαμαντιών.

2. Βικτωριανό δαχτυλίδι αρραβώνων αντίκα:

Βικτοριανό Antique Engagement Ring

Οι χρόνοι των βασίλισσες είναι ένα από τα πιο εξωτικά και κάθε παραμύθι απεικονίζει μια πριγκίπισσα ή βασίλισσα. Κάθε κορίτσι ονειρεύεται ένα ιδιαίτερο παραμύθι στη ζωή της. Μπορείτε να κάνετε αυτή την καλύτερη ημέρα παραμύθι της, παρουσιάζοντάς της ένα βικτοριανό δαχτυλίδι αρραβώνων που είναι ένα αντίκα που αναζητούν δαχτυλίδι αρραβώνων.

3. Edwardian αντίκα δαχτυλίδι αρραβώνων σε ασήμι:

Edwardian Antique Engagement Ring

Αυτά είναι πραγματικά ειδικά δαχτυλίδια που έχουν μια ελαφριά εμφάνιση. Το πλατινένιο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής. Έχουν σφραγισμένη εργασία χαραγμένο στους δακτυλίους και αυτό το δίνει μια πολύ περίπλοκη εμφάνιση. Αυτά είναι τέλεια για το αγαπημένο σας πρόσωπο, αν αγαπάει λεπτή δουλειά τέχνης.

4. Ασημένιο δαχτυλίδι αντίκα:

Τέχνη Nouveau Antique Ring

Οι γραμμές ροής είναι τα πιο φυσικά σχεδιαστικά σχέδια που ενσωματώνονται σε αυτά τα σχέδια δαχτυλιδιών. Είναι επομένως τα πιο δημοφιλή μεταξύ των vintage δαχτυλίδια αρραβώνων αντίκες. Το φυσικό θέμα αυτών των όμορφων δαχτυλιδιών καθιστά το πιο ελκυστικό για όλες τις νύφες να είναι.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια αρραβώνων Vintage Style

5. Antique Art Deco Ring:

Αντίκα Art Deco Ring

Η διακόσμηση τέχνης συμβολίζεται με γεωμετρικά σχέδια. Αυτά τα στυλ είναι χαραγμένα στα δαχτυλίδια για να προσδώσουν ένα πολύ μοντέρνο ύφος και κάτι που χρησιμοποιείται ακόμα και αγαπά σήμερα. Δίνει στο δαχτυλίδι μια μοντέρνα εμφάνιση και μια αίσθηση φεμινισμού. Αυτά περιλαμβάνουν χρυσά δαχτυλίδια δέσμευσης χρυσού.

6. Ρετρό δαχτυλίδι αρραβώνων:

Ρετρό Antique Engagement Ring

Η ρετρό εμφάνιση είναι vintage και συγχρόνως σύγχρονη. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά και το μέταλλο και το ύφος είναι από τη δεκαετία του 1940 και αυτό αντανακλά στα δαχτυλίδια που δημιουργούνται. Ακόμα κι αν είναι αντίκες, η εμφάνιση είναι υπέροχη και αριστοκρατική.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια αρραβώνων Diamond για τις γυναίκες

7. Αντίκες χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων στο Rose:

αντίκα gold engagement ring in rose

Rose χρυσά αντίκες δαχτυλίδια αρραβώνων είναι όμορφα δαχτυλίδια που χρησιμοποιεί ροζ χρυσό μέταλλο. Το χρώμα αυτών των δακτυλίων παρέχει μια φωταύγεια που είναι μοναδική και γοητευτική. Το ροζ χρυσό είναι πολύ θηλυκό και έτσι αυτό απευθύνεται στις περισσότερες γυναίκες.

8. Παλιοί ανθρακωρύχοι:

Παλαιός Miners Cut Antique Ring

Αυτοί είναι πολύτιμοι δακτύλιοι για τον σκληρό ανεμιστήρα. Είναι μοναδικά και έχουν μοναδικό ύφος. Είναι πολύτιμες επειδή είναι δύσκολο να βρεθούν. Είναι σαν στοιχείο συλλέκτη και έτσι είναι πιο μοναδικά.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια αρραβώνων Diamond Platinum

9. Παλιό Ευρωπαϊκό δαχτυλίδι αντίκα:

Παλαιός European Antique Ring -9

Αυτοί οι δακτύλιοι έχουν μια περικοπή που έχει μια στρογγυλή ζώνη. Εμφανίζονται γύρω από την κορυφή. Έχουν πτυχές που είναι τριγωνικά μπλοκ. Δοκιμάστε αυτά τα στυλ για μια υπέροχη γοητεία του παλιού κόσμου.

Αντίκες δαχτυλίδια αρραβώνων ήταν μοντέρνα πριν από πολλά χρόνια και τώρα κάνουν μια επιστροφή σε ένα μεγάλο δρόμο. Έχουν μια διαχρονική αίσθηση σε τους και αυτός είναι και ο λόγος που είναι πιο περιζήτητοι. Αυτά τα δαχτυλίδια αρραβώνων κάνουν την πιο όμορφη συλλογή και είναι ως εκ τούτου η ιδανική επιλογή για να κάνετε την ημέρα δέσμευσης σας πιο αξέχαστη.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 2 =