8 καλύτερα καθαριστικά Neutrogena Στυλ στη ζωή

Η μεγάλη μέρα της δουλειάς έχει αφήσει μια εντύπωση στο δέρμα σας. Η καθημερινή ποσόστωση σωματιδίων σκόνης και υγρασίας είναι κολλημένη στο τώρα λιπαρό δέρμα σας ή η υπερβολική εφαρμογή κρέμας για να κρατήσει το ξηρό σας δέρμα υπό έλεγχο έδωσε και πάλι λάθος και σκοτάδι. Ωστόσο, η πρόσκληση για γραφείο μετά από ώρες είναι ακόμα απαραίτητη για να παρακολουθήσετε και εδώ μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε να κάνετε τώρα για να αναστρέψετε το δέρμα σας πίσω στις περιόδους γιόγκα νωρίς το πρωί.

Όταν το δέρμα δεν είναι μόνο ζωντανό και φωτεινό, αλλά και τσεκούρι καθαρό. Η λύση σε αυτό είναι καθαριστικά, μερικοί από τους καλύτερους τύπους που διαθέτει η πολυεθνική εταιρία Neutrogena που εστιάζει και νοιάζεται για το δέρμα σας και πάντα σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες όταν πρόκειται για περιποίηση και προστασία δέρματος.

Δημοφιλή καθαριστικά Neutrogena στην Ινδία:

Αφήστε να εξετάσουμε τα κορυφαία καθαριστικά Neutrogena.

1. Neutrogena Deep Clean αφρό καθαριστικό:

ουδετερογόνα cleanser

Η πρωταρχική εστίαση αυτού του καθαριστικού προσώπου Neutrogena είναι να απογυμνώσει το δέρμα σας από τα υπερβολικά σωματίδια πετρελαίου και βρωμιάς που συλλέγουμε καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βασικό συστατικό σε αυτό το προϊόν είναι η γλυκερίνη, ένα από τα πλούσια αντιοξειδωτικά που όχι μόνο κλειδώνει την ενυδάτωση εμποδίζοντας το δέρμα σας από το στέγνωμα και την τραχύτητα, αλλά παρέχει επίσης άφθονη ενέργεια στο πρόσωπό σας καθιστώντας την ακτινοβόλο και λαμπερή.

2. Neutrogena Extra Gentle Cleanser:

ουδετερογόνα cleansers 2

Αυτό το καθαριστικό είναι ένα μεγάλο χτύπημα για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά το ευαίσθητο δέρμα, όπου οι έξτρα απαλές φόρμουλες σε αυτό το καθαριστικό παρέχουν βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος, ενώ καθαρίζουν το δέρμα σας, δουλεύοντας στα βαθύτερα επίπεδα της δερματικής σας στιβάδας. Ένα μη ερεθιστικό και καταπραϋντικό για το δέρμα, αυτό το καθαριστικό θα κρατήσει την υγρασία στο δέρμα σας κλειδωμένο κάνοντας το δέρμα σας μαλακό και εύπλαστο.

3. Καθαριστικό καθαρισμού πόρου Neutrogena:

ουδετερογόνα cleansers 3

Στο τέλος της ημέρας, οι πόροι στο δέρμα σας διευρύνονται επιτρέποντας περισσότερη σκόνη και σωματίδια ρύπανσης για να πάρει με αποτέλεσμα την ξηρότητα και την ακμή. Γι 'αυτό το λόγο το καθαριστικό καθαρισμού πόρων της Neutrogena αναγκάζει τις ακαθαρσίες από τους διευρυμένους πόρους, ενώ συρρικνώνει το μέγεθος πόρων σε ορατά αποτελέσματα εντός εβδομάδων. Οι τύποι υδροξυλίου και άλφα βήτα που υπάρχουν σε αυτό παρέχουν την απαιτούμενη υγρασία.

4. Neutrogena πετρελαίου ελεύθερη ακμή πλύση γκρέιπφρουτ καθαριστικό προσώπου:

ουδετερογόνα cleansers 4

Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ που συνδυάζεται με τη βιταμίνη C δρα σαν λαμπρά αντιοξειδωτικά για το δέρμα σας, που όχι μόνο θα καθαρίζει και θα καθαρίζει τις ακαθαρσίες από το δέρμα σας, αλλά θα συμμετέχει και στο φωτισμό και την ενεργοποίηση του προσώπου σας έτσι ώστε να μπορείτε να αθλητείτε με ακτινοβόλο καθαρό δέρμα χωρίς το σκληρό καθαριστικό στεγνώνοντας το πρόσωπό σας.

5. Καθαριστικό / μάσκα για καθαρό πόρο Neutrogena:

ουδετερογόνα cleansers 5

Αυτή είναι μια μάσκα συγκράτησης δύο σε ένα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τακτικά για να κρατήσει το δέρμα σας υγιές και κενό κόκκινο πρήξιμο ακμής. Αυτό εμπλουτίζεται με το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου το οποίο δρα σαν ένας θαυμάσιος μαχητής ακμής βακτήρια, αυτό το καθαριστικό προσώπου θα σας προσφέρει μια αίσθηση ψύξης που θα αφήσει το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και ανανεωμένο. Το αποτέλεσμα ελέγχου λαδιού θα εξομαλύνει και θα μαλακώσει το δέρμα σας χωρίς να το λιπαίνει.

6. Neutrogena Ultra Gentle Καθημερινή Καθαριστικό:

Neutrogena Cleansers 6

Το εξαιρετικά απαλό καθημερινό καθαριστικό της Neutrogena προσφέρει λαμπρή διαφυγή από το πετρέλαιο εμποτισμένο δέρμα με ακαθαρσίες που φτάνουμε στο σπίτι καθημερινά. Ένα σαφές σφουγγάρι θα ανυψώσει την ορατή βρωμιά χωρίς να απογυμνώσει το δέρμα σας από τα απαραίτητα αιθέρια έλαια. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος, αυτό το καθαριστικό ανοίγει τους πόρους και αφήνει το πρόσωπό σας τελικά να αναπνέει καθαρό αέρα.

Δείτε περισσότερα:   Καλύτερο καθαριστικό για συνδυασμένο δέρμα

7. Neutrogena Black Head Εξάλειψη τριπλής δράσης καθαρισμού:

ουδετερογόνα cleansers 7

Τα μικροσφαιρίδια σε αυτό το καθαριστικό τριπλής δράσης όχι μόνο εξαλείφουν τα σωματίδια ρύπων και ρύπανσης αλλά και παίρνουν επιπλέον ήπια φροντίδα του δέρματός σας χωρίς να στεγνώσουν και να τα ερεθίσουν ενώ χαλαρώνουν τα επίμονα σπυράκια απολέπισης και ενυδάτωσης του δέρματός σας.

Δείτε περισσότερα:   Καθαρισμός προσώπου για λιπαρό δέρμα

8. Neutrogena Deep Clean Ενυδατικό καθαριστικό λάδι:

ουδετερογόνα cleansers 8

Αυτό το καθαριστικό λάδι είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρό δέρμα, παρόλο που οι κανονικοί τύποι δέρματος θα ήταν κατάλληλοι εδώ. Τα εκχυλίσματα αγγουριού που σχηματίζουν τα βασικά συστατικά σε αυτό το προϊόν δροσίζουν και καταπραΰνουν το δέρμα ενώ καθαρίζουν το δέρμα σας στον πυρήνα, αφήνοντας το δέρμα σας μαλακό ενυδατωμένο και ενυδατωμένο. Αυτό λειτουργεί επίσης ως ένα καθαρό αφαίρεσης μακιγιάζ για την after-office ομορφιά θεραπεία.

Δείτε περισσότερα:  Ποιο καθαριστικό είναι καλύτερο για το ξηρό δέρμα

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

89 + = 99