Κορυφαία 8 μοντέλα Mehndi Belly | Στυλ στη ζωή

Η εφαρμογή του Mehandi στο δέρμα συνεχίζεται από αμνημονεύτων χρόνων. Είναι μια μορφή τέχνης που ποτέ δεν φαίνεται να μεγαλώνει. Στην αρχαιότητα, οι γυναίκες της ασιατικής και της αφρικανικής καταγωγής θα εφαρμόζονταν κυρίως στο Mehndi, αλλά πρόσφατα η εφαρμογή του Mehendi έλαβε νέα στροφή. Έχει γίνει μια τάση μεταξύ των περισσότερων από τις γυναίκες που ζουν σε όλο τον κόσμο. Από την εφαρμογή του Mehandi είναι εύκολη, ανώδυνη και δεν αποτελεί μόνιμη σήμανση στο σώμα, έχει γίνει δημοφιλής σε όλο τον κόσμο με τη μορφή προσωρινής τατουάζ.

κοιλιά mehndi designs

Αν και η εφαρμογή του Mehndi είναι κοινή στα χέρια και τα πόδια, οι γυναίκες εφαρμόζουν Mehandi στις κοιλιές τους επίσης. Είναι ένα διαφορετικό γεγονός ότι σε μερικούς πολιτισμούς της Ινδίας, η εφαρμογή του Mehndi στην κοιλιά των εγκύων γυναικών είναι κάτι το έθιμο, αλλά η κοιλιά Mehendi έχει γίνει μια νέα τάση και στις γυναίκες. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά όμορφα σχέδια Mehndi κοιλιά με εικόνες που θα εκτιμούσατε σίγουρα.

Καλύτερες Μεγάλες Μεγάλες Σχέδια με τις Φωτογραφίες:

1. Σχέδια Mehendi κοιλιά λουλουδιών:

Κοιλιά Mehendi Design 1

Αν θέλετε να σας δείξουμε επίπεδη κοιλιά με ένα όμορφο προσωρινό τατουάζ, τότε αυτό το σχέδιο θα κάνει το τέχνασμα για σας, αφού δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά είναι επίσης πολύ όμορφο να κοιτάξει κανείς. Εφαρμόστε αυτό το σχέδιο Mehndi και πηγαίνετε καμαρώνω το επίπεδο στομάχι σας.

2. Simple Belly Mehandi Design:

Κοιλιά Mehendi Design 2

Αυτό είναι ένα απλό και μικρό σχέδιο του Mehendi που εφαρμόζεται γύρω από την περιοχή του ομφαλού και είναι ιδανικό για να αναδείξει το επίπεδο στομάχι σας χωρίς να φαίνεστε κολλώδες. Και το καλύτερο μέρος αυτού του σχεδιασμού mehandi είναι ότι θα πάει ακόμη και μαζί σας δυτικές ρούχα.

3. Σχέδια Meyndi Belly Belly:

Κοιλιά Mehendi Design 3

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο design mehndi που σχεδιάζεται στην κοιλιά και είναι τέλειο όχι μόνο για να καμαρώνει το επίπεδο στομάχι σας αλλά και για να καμαρώνει σε τελετές και άλλες περιπτώσεις.

4. Spider Belly Mehndi Design:

Κοιλιά Mehendi Design 4

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο περίπλοκο σχέδιο mehendi που δεν χρειάζεται λόγια για να το περιγράψει. Ένα πολύ απλό και όμως όμορφο σχέδιο mehandi το οποίο έχει σχεδιαστεί για εσάς να καυχηθείτε για κάθε είδους περιπέτεια.

5. Όμορφα σχέδια Caterpillar Belly Mehandi:

Κοιλιά Mehendi Design 5

Αυτό είναι ένα ακόμη όμορφο σχεδιασμό mehndi τατουάζ που μπορεί να σχεδιαστεί στην κοιλιά. Μου αρέσει να ονομάζω αυτό το σχέδιο ως σχέδιο «κάμπια» λόγω των προβολών γύρω από τα σχέδια. Αυτό είναι πραγματικά ένα πανέμορφο σχέδιο για να καυχήσετε το ύφος και την επίπεδη κοιλιά σας.

6. Σύνθετη Μεγέθυνση της κοιλιάς Mehendi:

Κοιλιά Mehendi Design 6

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Και αν και μερικοί πολιτισμοί έχουν ένα έθιμο να εφαρμόζουν το Mehendi στην κοιλιά της εγκύου κυρίας, θα μπορούσατε να το εφαρμόσετε ακόμη και αν δεν είστε πιστός στα παλιά έθιμα και τελετουργίες. Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεσαι τα τελωνεία για να σου πω πότε να φανείς ωραία?

7. Cool Cool Belly Mehndi Σχέδια:

Κοιλιά Mehendi Design 7

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο mehndi που θα φανεί εξαιρετικό αν έχετε μια επίπεδη κοιλιά και είναι απελπισμένη να το καμαρώνω γιατί αυτό είναι ένα από αυτά τα όμορφα σχέδια που δεν θα σας αφήσουν κάτω.

8. Πολύχρωμο Belly Mehandi Σχεδιασμός:

Κοιλιά Mehendi Design 8

Πρόκειται για ένα πολύχρωμο σχέδιο Mehendi το οποίο φαίνεται καταπληκτικό και είναι εξαιρετική επιλογή για εφαρμογή στην κοιλιά.

Εάν θέλετε το Mehendi σας να φανεί το καλύτερο τότε είναι σκόπιμο να εφαρμόσετε ένα μίγμα ζάχαρης και λεμονιού. Αυτό θα κάνει το χρώμα πιο μόνιμο.

Leave A Comment

66 − 64 =