Κορυφαία 8 Hairstyles Γάμος για σγουρά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Ένας γάμος είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να περιμένουμε για ένα ζευγάρι και η μέρα πρέπει να είναι απολύτως τέλεια. Ανεξάρτητα από τη θρησκεία σας ένας γάμος είναι πάντα μια υπόθεση γκαλά όπου και η νύφη και το φόρεμα γαμπρού για να θαμπώσει. Η νύφη πρέπει να βρει το σωστό χτένισμα και να βγάλει ακριβώς το σωστό μακιγιάζ έτσι εκείνη την ημέρα που λάμπει πιο φωτεινή από όλες τις άλλες κυρίες που βρίσκονται στην περιοχή της.

Γάμος hairstyles for curly hair Main

Για να βρείτε το σωστό χτένισμα είναι μια αρκετά επίπονη υπόθεση κατά καιρούς επειδή αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πειραματιστείτε λίγο, αλλά αν έχετε μια ιδέα ξεκινώντας πάντα βοηθάει. Σγουρά μαλλιά είναι πολύ κατάλληλο όταν ψάχνετε για ένα μεγάλο hairstyle γάμου γιατί θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε το φόρεμά σας και το περιβάλλον σας ωραία. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές μεγάλες σγουρά μαλλιά χτενίσματα που μπορείτε να επιλέξετε από το οποίο θα κάνει σίγουρα να βρεθεί ένα χτένισμα για το γάμο σας πολύ πιο εύκολο.

Όραμα λευκού:

ΙΝΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ BRIDAL HAIRSTYLES 4

Για τις χριστιανικές νότιες ινδικές νύφες το φωτεινό λευκό φόρεμα θα φανεί εξαιρετικό με μακριές μπούκλες και κλειδαριές. Συνδυάστε το χτένισμα με την επιλογή του αξεσουάρ σας, έτσι ώστε να συμπληρώσει το φόρεμά σας τέλεια. Χαλαρά ponytails και updo hairstyles είναι ένα πολύ δημοφιλές όταν πρόκειται για τους νοτιανούς ινδικούς χριστιανικούς γάμους.

Ελαφρώς κολακεύει και πλέκει μπροστά:

κατσαρός hair 2

Εάν δεν θέλετε να εκθέσετε πολλά μαλλιά για το γάμο σας τότε αυτό είναι το καλύτερο hairstyle για σας. Οι ελαφρώς κουρδιστικές μπούκλες θα προσθέσουν μια αίσθηση πολυπλοκότητας με τη βοήθεια του νυφικού μακιγιάζ σας, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δούμε απολύτως εκπληκτική στο γάμο σας.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό Hairstyles νυφικό

Προσαρμογή:

κατσαρός hair 3

Αν θέλετε πραγματικά ένα μεγάλο hairstyle που είναι μοναδικό τότε είναι καλύτερο να πειραματιστείτε λίγο με λίγο χρόνο στο χέρι. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι θα φανεί καλό και θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε το κομμωτήριο σας με το μακιγιάζ σας. Θα μπορούσατε να κάνετε αυτή την προσαρμογή μόνοι σας ή να πάρετε τη βοήθεια ενός άλλου ζευγαριού επαγγελματικών χεριών.

Messy Buns:

κατσαρός hair 4

Εάν έχετε σγουρά μαλλιά τότε αυτό είναι το hairstyle για να πάει για. Το βρώμικο κουλούρι προσθέτει ένα κομμάτι σύγχρονης γεύσης στην παραδοσιακή σας εμφάνιση και είναι ένα πολύ δημοφιλές χτένισμα. Το βρώμικο κουλούρι είναι ένα ιδανικό σπίτι για ένα αξεσουάρ ή δύο αν αισθάνεστε περιπετειώδης.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό Νυφικό Hairstyle για στρογγυλό πρόσωπο

Τα μπούκλες, τα αξεσουάρ και το στριφωμένο κορμό:

κατσαρός hair 5

Οι μπούκλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φαίνονται όμορφα αλλά κομψά όταν πρόκειται να παντρευτούν. Το αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα με τις μπούκλες είναι εξαιρετικά καλά και υπάρχει ένας μικρός χώρος στο μπροστινό μέρος που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια τιάρα αν θέλετε. Οι μπούκλες φαίνονται τέλεια αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά αλλά αυτό το βλέμμα μπορεί να αυτοσχεδιάζεται ακόμα και με ίσια μαλλιά.

Πλήρες μπούκλες:

κατσαρός hair 6

Πλήρες μήκος μπούκλες είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια καλή νυφική ​​χτένισμα. Οι μπούκλες πλήρους μήκους είναι εύκολο να γίνουν, αν και συνιστώνται επαγγελματικά χέρια και φαίνονται υπέροχα με ένα λουλούδι αξεσουάρ ή κοσμήματα για τα μαλλιά. Οι πλήρεις μπούκλες μπορεί να απαιτούν να έχετε πιο μακριά μαλλιά από το κανονικό και θα ρέει να συγχαίρει το εξαιρετικό φόρεμα που φοράτε.

Απλό Αξεσουάρ Hairstyle:

κατσαρός hair 7

Εάν δεν θέλετε να πάτε πολύ υπερβολικά με την εμφάνισή σας τότε αυτό το απλό χτένισμα που γίνεται με αξεσουάρ είναι το τέλειο χτένισμα για σας. Μερικές φορές ένα απλό hairstyle είναι αυτό που έχει σημασία. Οι μπούκλες είναι ένα τέλειο μέρος για να τοποθετήσετε μια σειρά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας τιάρα αν αισθάνεστε περιπετειώδης.

Straight Curls: γάμος hairstyles for curly hair 8

Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο από το κανονικό hairstyle μπούκλες, επειδή απαιτεί τα μαλλιά σας να είναι ευθεία επίσης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δέσετε τα μαλλιά σας όλη τη νύχτα σε πλεξούδες και να ανοίξετε αυτές τις πλεξίδες το πρωί. Είναι εύκολα προσβάσιμο και φαίνεται απολύτως εκπληκτική.

Δείτε περισσότερα: Νυφικό χτένισμα του Ταμίλ Ναντού

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

+ 50 = 60