8 Συμβουλές για να επιλέξετε ένα καλύτερο Hairstyle για τα κορίτσια Στυλ στη ζωή

Ένα κορίτσι ορίζεται μεταξύ των εφηβικών ομάδων! Ή αυτός που είναι αρκετά νέος για να πάει με το μείγμα παιδικού πιάτου και ώριμης συμπεριφοράς. Το κομμωτήριο ενός κοριτσιού την βοηθά πάντα να τη διατηρήσει στις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Επίσης, ένα κορίτσι συνήθως παίρνει νέα μοντέρνα hairstyles για να εντυπωσιάσει τους άλλους τύπους, όπως είναι η ηλικία της εφηβείας! Τώρα, όταν αυτό είναι ένας λόγος, τότε προφανώς δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο σαν να κοιτάς επάνω στο επάγγελμα πριν επιλέξεις ένα χτένισμα για κάθε κορίτσι. Το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το σχήμα και οι προτιμήσεις του προσώπου!

Παρακάτω υπάρχουν μικρές συμβουλές και κόλπα για να σας βοηθήσουν να βρείτε μια καλύτερη κόμμωση ποτέ!

Πως to choose hairstyles for a girl

Καλύτερο Hairstyle για τα κορίτσια:

1. Σχήμα ή μέγεθος προσώπου:

Πήγαινε στον καθρέφτη. Βλέπετε το πρόσωπό σας με καλό βλέμμα και παρατηρήστε το σχήμα του. Μπορείτε να έχετε στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο σχήμα καρδιάς. Τα στρογγυλά πρόσωπα δεν είναι μόνο εκείνα που είναι παχουλός, υπάρχουν και κοκαλιάρικα στρογγυλά πρόσωπα! Επίσης, εάν έχετε επιμήκες ή ωοειδές πρόσωπο, παρατηρήστε πόσο καιρό είναι; Πόσο το οστό του πηγουνιού είναι φαρδύ ή μακρύ.

2. Ελέγξτε μερικές νέες και μοντέρνες περικοπές μαλλιών:

Αφού παρατηρήσετε το σχήμα ή το μέγεθος του προσώπου σας, θα πρέπει να περιηγηθείτε στα αγαπημένα σας κομμωτήρια που θέλετε! Σίγουρα θα πάρετε ένα που θα ταιριάζει στο σχήμα και στο μέγεθος του προσώπου σας. Δεδομένου ότι δεν όλα τα στυλ θα σας ταιριάζουν! Θα επιλεγεί μόνο ένας.

Δείτε περισσότερα: Κούρεμα για Έφηβος κορίτσι

3. Είσαι στον αθλητισμό:

Αν είστε κορίτσι σχολείου και κάνετε διάφορες δραστηριότητες, τότε πρέπει να είστε σε μια ανάγκη ενός τέτοιου hairstyle που δεν δημιουργούν χάος ενώ παίζετε. Μπορεί να βρίσκεστε σε αναζήτηση μιας κομψής και κομψής κοπής μαλλιών. Έτσι πρέπει να επιλέξετε hairstyle που δεν έχει πολλά criss cross στα στρώματα των μαλλιών σας! Κρατήστε το απλό και τακτοποιημένο, καθώς θα σας βοηθήσει να παίξετε, να μελετήσετε και να μείνετε προσεκτικοί.

4. Ώρα να κάνετε τα μαλλιά σας:

Το πρωί, αν και είστε κορίτσι ή σχολείο που πηγαίνει κορίτσι, θα πρέπει να διαχειριστείτε το εμπόδιο χρόνου για να κάνετε με τα μαλλιά σας. Και αν επιλέξετε ένα χτένισμα που χρειάζονται καθημερινό στεγνωτήρα χτυπήματος ή χρειάζεται να ισιώσει κάθε μέρα, μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό, γι 'αυτό επιλέξτε με σύνεση.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για κορίτσια με κοντό μαλλιά

5. Ηλικία:

Και πάλι, αν είστε μεταξύ των ηλικιών 10-15 θα πρέπει να επιλέξετε ένα στυλ που δεν σας αφήνει να φανεί ώριμη από την ηλικία σας, όπου σαν να είστε μεταξύ 16-20 πρέπει να πάτε για πιο κομψή και νέα εμφάνιση.

6. Προτίμηση ή Ανοχή:

Στο τέλος της ημέρας, είστε εσείς που πρέπει να χειριστείτε το στυλ μαλλιών, για ένα πάρτι ή για λίγες ώρες μπορείτε να ανεχτείτε μια βαριά εμφάνιση, αλλά όταν πρόκειται για μια καθημερινή ρουτίνα, επιλέξτε ένα που δεν θα ερεθίσει ή ανισορροπία το βλέμμα σας. Καθώς τα μακριά μαλλιά δεν προτιμούνται από όλους.

Δείτε περισσότερα: Απλές κορίτσια κορίτσια

7. Υφή και τύπος μαλλιών:

Φυσικά χωρίς, γνωρίζοντας τον τύπο ή την υφή των μαλλιών σας, δεν μπορείτε να επιλέξετε το κομμωτήριο σας. Και επίσης, η πυκνότητα των μαλλιών σας είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου, προτού επιλέξετε κάποιο κομμωτήριο. Για π.χ. Εάν έχετε φυσικά μπούκλες στα μαλλιά σας και εάν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό σε σχήμα, μπορείτε να πάτε για ισιώματα μαλλιών.

8. Σώμα Σχήμα και Μέγεθος:

δεν είναι μόνο ότι το σχήμα του προσώπου σας είναι πάντα μητέρα, το υπόλοιπο σώμα σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, σαν να είστε ογκώδες ή υγιές, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κομμωτήριο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κρύψετε τις εξογκώσεις σας ή εάν είστε λεπτό ή σε τέλειο σχήμα / σχήμα πρέπει να επιλέξετε σύντομο στυλ μαλλιών για να ενισχύσετε τις καμπύλες του σώματός σας.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

9 + = 15