8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Καρφιά που προστίθενται με διαφορετικές στρώσεις λάμψης, ίσως από τις λάμπες ή ίσως με ένα μίγμα από απλά χρώματα και λάμψη. κάνουν διαφορετικά είδη σχεδίων τέχνης νυχιών glitter. Τα χρώματα νυχιών glitter κάνουν τα νύχια λάμψη και λάμψη που παίρνει πολλά μάτια για την κυρία και την κάνει να κοκκινίζει.

Όμορφα Σχέδια Glitter Nail Art με εικόνες:

1. Sea Green Glitter Nail Paint:

λάμψη nail art

Απλά αγοράστε το ασπρόμαυρο χρώμα των νυχιών και βάψτε τα στα νύχια σας, για να έχετε την ευκολότερη δυνατή τέχνη νυχιών. Δείτε την εικόνα. τα δάχτυλα κρατούν πάνω σε ένα μπουκάλι πράσινο λάμψη νυχιών και τα νύχια είναι χρωματισμένα μαζί του. Φαίνονται όμορφα και λαμπερά.

2. Mauve και Glitter Nail Art Σχεδιασμός:

8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Πάρτε μωβ ή ένα παρόμοιο βιολετί χρώμα και βαφή τέσσερα καρφιά στην παλάμη σας κρατήστε το δαχτυλίδι δαχτυλίδι άδειο. Προσθέστε ένα πιο σκούρο χρώμα, όπως το μοβ λάμψη που βλέπουμε στην εικόνα. που κάνουν το σχέδιο τέχνης νυχιών διαφορετικό. Μπορείτε να κοιτάξετε πιο κοντά και να δείτε ότι το χρώμα του glitter έχει μικρά κόκκους διαφόρων χρωμάτων μοβ, μπλε, ροζ, ασήμι κ.λπ., τα οποία κάνουν το δάχτυλο λαμπερό. Η τέχνη της νυχιών είναι εύκολη και πλήρης.

3. Ασημί Glitter Nail Art Design:

8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Για να δημιουργήσετε μια εύκολη τέχνη νυχιών αστραφτερά, απλά χρωματίστε όλες τις άκρες των νυχιών σας με ασημένια λάμψη νυχιών και στη συνέχεια απλά παλτό με βερνίκι νυχιών και είστε έτοιμοι.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη τέχνη νυχιών αποκριών

4. Κόκκινη και χρυσή λάμψη τέχνη νυχιών:

8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Χρειάζεστε δύο χρώματα για τέτοιου είδους τέχνη νυχιών που βλέπετε στην εικόνα. Πάρτε ένα χρώμα, για παράδειγμα κόκκινο και το βάφετε μόνο με ένα δάχτυλο και αφήστε το να στεγνώσει. Πάρτε το χρυσό νυχιών και βάψτε όλα τα άλλα νύχια με αυτό. Μην αφήνετε το περίεργο, κόκκινο καρφί να είναι απλό, προσθέστε μια λωρίδα χρυσή βερνίκι νυχιών με μια βούρτσα και εκεί είναι? τα νύχια σας με κόκκινα και χρυσά λάμψη.

5. Μαύρο και ροζ Glitter Nail Art Design:

8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Σκούρο ροζ και μαύρο συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ καλά και οι κυρίες αγαπούν τον συνδυασμό. Βάλτε τη βάση του μαύρου καρφιού και αφήστε το να στεγνώσει. Προσθέστε ροζ χρώματα βερνίκι νυχιών από την άκρη των νυχιών και να το ξεθωριάσει καθώς έρχεται προς τη μέση και δεν κρατά κανένα σημάδι του προς το τέλος. Εάν έχετε τα εξωτικά και τον κύκλο σε σχήμα λάμπα λάμψη πριν από τότε το πρόστιμο αλλιώς προσθέστε παρόμοια αξεσουάρ τέχνης νυχιών με γυαλιστερό χρώμα ή κόλλα νυχιών και είστε έτοιμοι να rock.

Δείτε περισσότερα: Σφουγγάρια σχέδια νυχιών

6. Ασημί και Χρυσή Glitter Nail Art Design:

8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το ασήμι και το χρυσό είναι δύο αντίθετα χρώματα που χρησιμοποιούνται ειδικά ως λαμπερά χρώματα. τα οποία συνοδεύονται από άλλα χρώματα σε ξεχωριστές τεχνικές νυχιών. Λοιπόν, μαζί δεν φαίνονται ούτε κακά. Πάρτε τα δύο χρώματα glitter και ζωγραφίστε τα νύχια μαζί τους. Ζωγραφίστε με τη χρυσή λάμψη από κάτω και ασημένια λάμψη από την άκρη προς τη μέση και συγχωνεύστε τα δύο χρώματα μαζί, πράγμα που θα σας κάνει να νιώσετε την εμφάνιση νυχιών κάπως όπως βλέπετε στην εικόνα.

7. Ροζ και μαύρα χρώματα νυχιών με ασήμι και μπλε Glitter Nail Art Design:

8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Πρώτα πάρτε δύο λεπτές βούρτσες και δημιουργήστε ένα σχήμα V από τις δύο πλευρές του νυχιού, αριστερά και δεξιά και κάντε το V να συναντήσει την άκρη. Η μία πλευρά θα πρέπει να έχει μαύρη γραμμή και η μία θα πρέπει να έχει ασημί λάμψη. Θα κάνουν ένα σύνορο, έτσι στα αριστερά του μαύρου, χρώματος ροζ και στα δεξιά του αργύρου, βαφή μαύρο. Επικαλύψτε το σχέδιο με το μπλε βερνίκι νυχιών στα ζωγραφισμένα τμήματα και το υπόλοιπο χρώμα του νυχιών με γυαλιστερό. Αυτό είναι καλύτερο σχέδιο νυχιών glitter art.

Δείτε περισσότερα: Γαλοειδείς εικόνες νυχιών

8. Μαύρο και άσπρο σχέδιο νυχιών Glitter Art:

8 Καλύτερα Σχέδια Glitter Νυχιών με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Βάλτε όλα τα καρφιά με λευκό σαν βάση και αφήστε το να στεγνώσει. Προσθέστε μαύρη βαφή και κάντε ημικυκλικό σχήμα από το κάτω μέρος στο κάτω μέρος των νυχιών. Πάρτε ασβέστιο λάμψη νυχιών, σε μια λεπτή βούρτσα και να ρίξετε ρίγες ανάμεσα στα δύο χρώματα ως διαμέρισμα, και τελειώσατε με αυτή την απλή τέχνη νυχιών.

Glitter Nail Art Designs είναι μεγάλη επιλογή για τα νύχια σας. μπορείτε να αρέσετε αυτό το άρθρο να απαντά τις προτάσεις.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Leave A Comment

+ 77 = 79