8 παρενέργειες της παχυσαρκίας Στυλ στη ζωή

Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι εμμονή για την παχυσαρκία, όπου η ξαφνική αλλαγή στη νοοτροπία έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά λάθος να είναι παχύσαρκοι σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. μια μητέρα θα έλεγε ότι της αρέσει ο γιος της να τρέφεται καλά και να διατηρείται υγιής, έτσι ώστε το λίπος είναι απλώς το παιδικό του πράγμα. Η νεολαία λέει ότι αυτή είναι η εποχή που μπορούν να τρώνε ό, τι θέλουν χωρίς προβλήματα στο σώμα, γι 'αυτό να μην αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό; Σε μια ώριμη ηλικία, οι άνθρωποι λένε ότι η μισή ζωή τους έχει περάσει σε αυστηρούς κανόνες και αξίζουν αυτή τη φορά να είναι οι ίδιοι. Ενώ η παχυσαρκία είναι ένα δημοφιλές θέμα με πολύ ευνοούμενα για και κατά των συγκρούσεων, εδώ είναι μερικοί από τους σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε ως συνέπεια της ύπαρξης παχύσαρκων.

πλευρά effects of obesity

Καρδιακά προβλήματα:

Τώρα η παχυσαρκία έχει να κάνει με τα προβλήματα της καρδιάς και της καρδιάς σας. Το μόνο flab που μπορεί να δει κανείς είναι στο εξωτερικό σας σώμα ακριβώς κάτω από τα στρώματα του δέρματος που δείχνουν και έτσι γνωρίζουμε ότι είμαστε παχύσαρκοι. Αλλά πραγματικά λαμβάνουμε υπόψη τις διάφορες αποθήκες λίπους μέσα στους εσωτερικούς μηχανισμούς του σώματός μας; Συχνά υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες τα στεφανιαία αγγεία θα υποβάλλονται σε πίεση κάτω από ακραία συσσώρευση λίπους ή η καρδιά δεν μπορεί να συνεχίσει την κανονική ρυθμική χτύπησή της λόγω της υπερβολικής πίεσης του λίπους. Αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα καρδιάς συμπεριλαμβανομένου του προφανώς εγκεφαλικού επεισοδίου.

Τρόπος αϋπνίας:

Δεν θα θέλατε πραγματικά ο γιος σας να είναι παχύς μετά από να ακούσετε αυτό το σημείο. Υπάρχει ένας ιατρικός όρος που ονομάζεται άπνοια ύπνου όπου ένα άτομο κατά τη διάρκεια του ύπνου του πέφτει λίγο αναπνοή ή αυτόματα κόβει την παροχή αέρα στους πνεύμονές του στιγμιαία. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της πλεονάζουσας συσσώρευσης λίπους μέσα και γύρω από τον αιολικό αέρα ή τον σωλήνα τροφής που τον πιέζει ή τον περιορίζει. Η παχυσαρκία είναι σε μεγάλο βαθμό εμπλοκή με αυτή την κατάσταση.

Δείτε περισσότερα:  Πρόληψη της ρύπανσης από θόρυβο

Κινδύνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

Αν είστε σήμερα έγκυος και η παχυσαρκία σας είναι ο φίλος σας αυτή τη στιγμή, ίσως υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το μωρό σας λόγω της ακραίας συσσώρευσης λίπους όταν το μωρό στο όργανο σας αισθάνεται ασφυκτιζόμενο λόγω του λιγότερο κατάλληλου χώρου και λιγότερης παροχής αέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έγκυος μητέρα συμβουλεύει εξειδικευμένα να μειώσει την περίσσεια λιπών και θερμίδων εκτός από το καθορισμένο ποσό.

Διάρκεια ζωής:

Έχει αποδειχθεί ότι ένα άτομο που πάσχει από παχυσαρκία θα αφαιρέσει αυτόματα ένα χρόνο από τη σωτηρία τους ακριβώς έτσι. Η παχυσαρκία είναι ένα μείζον πρόβλημα μέσα στα όργανα όπου οποιοδήποτε μέρος του οργάνου μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπό την πίεση των λιπών και ως εκ τούτου αντιπροσωπεύει μια μικρότερη γραμμή ζωής.

Αύξηση στο BP:

Οι γιατροί λένε ότι τα άτομα με προβλήματα παχυσαρκίας ή υπέρβαρης έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση που δεν είναι κάτι που είναι υγιές για εμάς. Η υψηλή αρτηριακή πίεση αναφέρεται συχνά ως ο σιωπηλός δολοφόνος δεδομένου ότι τα προ-συμπτώματα δεν είναι πραγματικά το πράγμα τους. Επίθεση επιτίθενται ξαφνικά σε τρομακτικό εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να αποτρέψουμε τη ρύπανση των υδάτων

Κίνδυνος καρκίνου:

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη έδειξε πόσο οι παχύσαρκοι άνθρωποι είναι περισσότερο σε κίνδυνο για τον καρκίνο από το μη παχύσαρκο μάτσο. Συνήθως τα καρκινικά κύτταρα κρύβονται μέσα στο λίπος και δεν εμφανίζουν συμπτώματα μέχρι το τελευταίο στάδιο όταν γίνεται κυρίαρχο και σοβαρό.

Διαβήτης:

Η παχυσαρκία συχνά σχετίζεται με το διαβήτη, όπου λόγω της περίσσειας λίπους, η έκκριση ινσουλίνης μπορεί να παρασυρθεί. Τώρα, ένα αναστατωμένο πρόβλημα ινσουλίνης συχνά καταλήγει σε διαβήτη όπου η παραγωγή ινσουλίνης παρεμποδίζεται από χαμηλή έκκριση ή παραγωγή. Πρόκειται κυρίως για διαβήτη τύπου 2 που επηρεάζει τους παχύσαρκους ανθρώπους.

Ζητήματα γονιμότητας:

Αυτό σχετίζεται κυρίως με τις γυναίκες που έχουν δει επανειλημμένα ότι μια παχύσαρκη γυναίκα παίρνει περισσότερες προσπάθειες και περισσότερες πιθανότητες να μείνει έγκυος από ό, τι μια μη παχύσαρκη γυναίκα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η παχυσαρκία είναι επίσης υπεύθυνη για τις αλλαγές στις εκκρίσεις ορμονών που είναι ο λόγος για τον οποίο η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι λίγο δύσκολη σκηνή για αυτούς.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να αποφύγετε την ατμοσφαιρική ρύπανση

Εικόνες Πηγή: Shutterstock.

Leave A Comment

74 + = 76